Cautare

641 de rezultate pentru "paralel" (2.95 secunde)
Conducerea SSS a solicitat in paralel si daune de 200 de mii de lei de la Paul Pacuraru si cate 150 de mii de lei de la celelalte doua persoane pentru daunele aduse sindicatului prin neinregistrarea conflictului de interese.
In paralel conducerea Combinatului a dat in judecata Directia Judeteana de Munca pentru a o obliga sa inregistreze actul aditional.
In paralel, investitorii se gandesc mult pana iau o hotarare, mai ales daca au de-a face cu proprietari care cer preturi mari si nu vor sa negocieze.
In paralel, Ministerul Sanatatii are ca principale activitati in 2008 si urmatoarele: furnizarea gratuita de servicii de consiliere si de medicamente catre cetatenii care doresc sa renunte la fumat.
  Scade gradul de aglomerare din locuinte În paralel cu cresterea suprafetei locuibile, s-a înregistrat si o îmbunatatire a conditiilor de locuit prin marirea acesteia si a dotarii locuintelor cu dependinte si facilitati.
- CSCT apartine Dubai Port World, unul dintre liderii mondiali in domeniul operarii containerelor transportate pe cale maritima, companie care a concesionat de la Administratia Porturilor Maritime modernul Terminal de Containere din Portul Constanta Sud) "a creat 586 locuri de munca, a reinvestit intregul profit realizat, in paralel cu efectuarea de investitii suplimentare considerabile pentru crearea locurilor de munca existente in prezent si pentru investirea in construirea de platforme, cladiri si achizitionarea de utilaje".
  MEF, contrazis de mediul de afaceri În paralel cu contabilizarea finantistilor de la Bucuresti, Consiliul National al Întreprinzatorilor Particulari Mici si Mijlocii din România (CNIPMMR) a efectuat o numaratoare a taxelor si tarifelor, incluzându-le si pe cele locale.
În paralel cu restructurarea, avem si noi un program prin care îi ajutam sa-si gaseasca un loc de munca“, a declarat Dinu Patriciu.
In paralel s-au derulat sase programe nationale a caror buget total s-a ridicat la circa 32 de milioane de lei (bani care au putut fi accesati de intreprinzatorii din toata tara).
În paralel cu munca în saloane, Monica a urmat si cursurile Institutului de Stiinte Economice. "Cosmetica a reprezentat în primul rând pasiune.
Pentru achizitionarea ramelor de metrou si a instalatiilor vor fi organizate licitatii separate, care se vor derula in paralel cu executia lucrarilor.
Noile bancnote de 10 lei, reproiectate, emisiunea 2008, vor circula in paralel cu cele din emisiunea 2005, care vor fi retrase de pe piata, treptat, pe masura ce se uzeaza si devin improprii circulatiei.
In paralel cu lansarea acestui serviciu, Allianz-Ţiriac Asigurari a lansat polita CASCO Navigator, conceput special pentru persoanele fizice, potrivit lui Aurel Badea, director executiv de asigurari generale al companiei.
"In acest moment piata de medicamente din Romania se confrunta cu riscul importului paralel.
In paralel, au fost evaluate 102 amplasamente potentiale pentru constructia noii centrale nucleare, in principal din Transilvania (73 locatii in bazinele raurilor Oltului, Muresului si Sometului), dar si din Moldova (bazinul raului Bistrita, 18 locatii) si Dobrogea (bazinul Dunarii in amonte de Cernavoda, 11 locatii), au declarat, luni, surse din Ministerul Economiei si Finantelor.
Grupul olandez Vimetco, actionarul majoritar al producatorului de aluminiu Alro Slatina, analizeaza disponibilizarea, anul viitor, a 1.200 de salariati si reducerea cu 50% a productiei, in paralel cu alte masuri de diminuare a costurilor cu materiile prime, a anuntat, vineri, compania romaneaca.
Vimetco analizeaza disponibilizarea, anul viitor, a 1.200 de salariati si reducerea cu 50% a productiei la unitatea din Romania, in paralel cu alte masuri de diminuare a costurilor cu materiile prime.
În paralel cu aceasta se va derula si autorizarea la plata pentru anul 2008. Depunerea cererilor pentru sprijinul pe suprafata pe 2009 va demara pe 2 martie.
Aproximativ treizeci de angajati ai ArcelorMittal Galati au protestat, ieri, pret de doua ore, la intrarea in combinatul siderurgic galatean, in paralel fiind organizate actiuni de protest ale metalurgistilor la unitati ale grupului din zece tari europene, dar si un miting la Bruxelles.
In paralel, va continua programul de iluminare a statiunilor, programul de asfaltare/reabilitare a drumurilor - Mangalia-Olimp, cordonul Saturn-Venus - si, de asemenea, se intentioneaza amenajarea a doua miniterenuri de golf si de transformare a hergheliei intr-un Western Park, cu conditia ca unitatea sa treaca in subordinea primariei.
google-analytics.com