Cautare

14026 de rezultate pentru "paralel are loc si o ancheta a tribunalului militar" (3.43 secunde)
Noile conduceri de la Parchetele si instantele doljene, validate de Consiliul Superior al Magistraturii in urma concursului de luna trecuta, si-au preluat oficial, astazi, atributiile.
Noile conduceri de la Parchetele si instantele doljene, validate de Consiliul Superior al Magistraturii in urma concursului de luna trecuta, si-au preluat oficial, astazi, atributiile.
Dan Diaconescu nu renunta la politica si vrea sa infiinteze PPDD. Patronul OTV, Dan Diaconescu, nu renunta la politica si afirma ca luni va depune semnaturi pentru crearea unui nou partid al poporului care se va numi PPDD.
Reprezentantii sindicatului "Solidaritatea" intentioneaza sa demareze astazi procedurile de executare silita a Mittal Steel, desi hotarirea judecatoreasca care le da acest drept a fost suspendata Presedintele sindicatului amintit, Gheorghe Tiber, ne-a declarat ieri ca, in urma intilnirii cu Ionel Bors, reprezentantul administratiei Mittal Steel, nu s-a reusit sa se ajunga la nici o intelegere in ceea ce priveste plata cotizatiilor restante.
Curtea de Apel Pitesti a suspendat executarea hotararii Tribunalului Judetean Arges prin care a fost admisa rezilierea temporara a contractului de privatizare a societatii ARO, preluata de firma americana Cross Lander.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului va demara procedura de executare silita impotriva a 11 societati galatene.
Kira Group, societatea patronata de omul de afaceri Samir Sprinceana, se razboieste in instanta si cu firmele private dupa ce "meciul" cu Directia Generala a Finantelor Publice Dolj a intrat in prelungiri.
Tribunalul Dolj a dispus ieri, la solicitarea procurorilor DIICOT, o noua arestare intr-o alta cauza privind rambursari ilegale de TVA obtinute de la Finantele doljene. Sirul dosarelor penale privind restituirile ilegale de TVA acordate de Directia Generala a Finantelor Publice Dolj continua.
Administratia Fluviala a Dunarii de Jos (AFDJ) Galati a descalificat firma germana Reinhold Meister, care cistigase initial licitatia pentru derularea contractului "Aparari de Maluri", pe motiv ca nu a venit cu un plan concret de realizare a lucrarii.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. Ca urmare a acestei decizii, Rafinaria Arpechim va functiona pana la pronuntarea instantei de fond.
AVAS a solicitat Tribunalului Bucuresti anularea partiala a Hotararii AGEA a Petrom privind aprobarea bugetului de investitii revizuit pe anul 2007, iar primul termen de judecata este fixat pentru 6 martie.
Grupul german Metro, care detine 24 de supermarketuri in Romania, printre care unul la Oradea, a intrat in insolventa, adica se afla in incetare de plati.
Pe rolul instantei galatene sunt inregistrate zilnic cateva dosare introduse de judecatorii si procurorii galateni, ce se adauga zecilor de procese judecate zilnic pe subiectul drepturilor salariale neacordate.
Autoritatile confirma ca în ultima parte a anului au fost înregistrate cele mai multe cereri de intrare în faliment. ... societatile nu mai au bani sa-si achite furnizorii. Criza financiara sau dorinta patronilor de a scapa de firmele incomode a dublat numarul falimentelor în 2008 fata de anul trecut.
Bursa Romana de Marfuri (BRM) (foto) a intrat in procedura de insolventa incepand din 3 iunie, potrivit unei sentinte a Tribunalului Bucuresti, ca urmare a solicitarii de deschidere a insolventei de catre Compania de Tranzactii si Brokeraj Moldova SRL.
SC Uranus SA Mangalia se afla in procedura generala de insolventa inca din luna martie a acestui an, la solicitarea actionarului sau principal, Primaria Mangalia, prin intermediul Eco Gold Invest SA.
"La referendum, Basescu a venit la mine sa-l sustin".
Directorul de strategie al Blue Air, Gheorghe Racaru, a declarat sambata intr-o conferinta de presa ca este surprins de hotararea Tribunalului Bucuresti de a dispune deschiderea procedurii de insolventa impotriva companiei. Gheorghe Racaru a declarat ca datoriile companiei au fost achitate inca de la inceputul anului.
Fostul responsabil al Compartimentului Legalitatea Actelor si ex-membru al Corpului de Control al Institutiei Prefectului Gorj, Stefan Burcheci, in prezent suspendat din functie si trimis in judecata pentru fapte de coruptie, a primit in aceasta luna o sentinta prin care s-a dispus ca functionarul sa isi primeasca leafa si sa stea acasa.
Anul 2012 a debutat cu un val de insolvente. Aproape doua treimi dintre firmele care au clacat si-au cerut singure intrarea in aceasta procedura, ca sa scape, temporar, de creditori si de executarile silite.
google-analytics.com