Cautare

864 de rezultate pentru "papa francisc discurs" (2.96 secunde)
"Nu vom participa la acest discurs pentru ca presedintele Traian Basescu a jignit in mod repetat Parlamentul", a tinut sa spuna, ieri, si Bogdan Ciuca, purtator de cuvant al PC.
Eu nu am venit aici sa va tin un discurs, ci pentru un cu totul alt motiv", le-a spus premierul Calin Popescu-Tariceanu locuitorilor comunei Chiajna (judetul Ilfov), intr-o intalnire organizata la sediul primariei.
Vicepresedintele liberal a admis insa ca ar putea avea o problema de discurs. "Se poate intampla, dar problema de discurs este insotita de o grava problema de receptie", a adaugat Cioroainu.
Evenimentul a fost unul mai degraba ad-hoc, fara membri de partid in sala, lozinci si baloane, doar un discurs coerent, simplu si poate cu atat mai percutant cu cat nu s-a bazat pe reteta demagogica romaneasca "votati-ma ca sunt cel mai bun".
Pe spatele cuponului de pensie apare, dupa parerea noastra, un discurs electoral. ... De data asta, tiparit cu rosu pe verso apare acest discurs real care spune cu cat a crescut valoarea punctului de pensie.
"A fost un discurs care a avut in mod evident o puternica componenta de mesaj intern pentru Romania si cred ca presedintele ar fi procedat mai corect si mai util daca ar fi avut intelepciunea sa procedeze la o consultare prealabila acestui discurs cu partidele politice si cu cei care reprezinta decidentii in politica romana.
"Ostilitatile" au fost deschise de Adrian Nastase, care a avut un discurs anti-Basescu. ... Urmatorul discurs a apartinut lui Ion Iliescu, care a amanat pana la suspans mentionarea prezidentiabilului PSD, avantandu-se in ample fraze despre Parlamentul European sau efectele Revolutiei romane.
Dupa inmanarea certificatelor de europarlamentari, Traian Basescu a sustinut un scurt discurs in care a vorbit despre responsabilitatile care le revin alesilor:
Sau sa spun, simplu, ca a fost un discurs golanesc. ... De 12 ori a rostit numele meu intr-un discurs referitor la raportul de tara, desi Comisia Europeana nu ma acuza de nimic", continua liderul PSD.
Seful SRI, George Maior, acuza discursul politicienilor privind activitatea Serviciului, discurs pe care il considera mult prea agresiv. "Foarte adesea se folosesc anumite concepte si un discurs mult prea agresiv fata de ceea ce inseamna cu adevarat un serviciu de informatii intr-o tara membra NATO.
"Discursul este bun, un discurs pentru toate categoriile. Un discurs care speculeaza prapastia pe care Traian Basescu a creat-o intre partidele politice si cetateni.
Oprescu a tinut un discurs lozincard, perfect populist (1)" . "In toate partidele sunt multi oameni de calitate. Pe multi dintre ei ii cunosc si ii apreciez.
'Atunci cand, intr-un partid politic, un discurs critic - si inca unul provenind din interior si nu de la adversari - vechi de 5 ani se dovedeste mai actual ca oricand, inseamna ca exista o problema maxima.
sansa de a face schimbari, prin alegerea unui presedinte enervant de tanar", a spus Ponta in primul sau discurs in calitate de lider al social-democratilor.
In situatii grele din trecut, Basescu a castigat adoptand un discurs uman fata de cei defavorizati si un discurs dur, coroziv, impotriva potentatilor zilei.
Un discurs de secol 19. ... Iar PNL crediteaza un asemenea discurs? E de neinteles. • M.M.: Va fi capabil PNL sa accepte o alianta cu PDL atata vreme cat Traian Basescu este la putere?
Presedintele SUA, Barack Obama, a fost intrerupt in timp ce rostea un discurs in cadrul unui miting electoral pentru sustinerea guvernatorului statului Massachusetts, Deval Patrick.
Un discurs interesant, inchegat si, dupa parerea noastra, indelung lucrat, aidoma celebrului discurs de la congresul din 2005, cand Geoana a castigat presedintia PSD, dupa ce se antrenase la studiourile PRO TV din Buftea, cu oamenii lui Adrian Sarbu.
Suspendarea presedintelui, un simplu discurs de weekend? ... Pare un simplu discurs de weekend, cu argumente si contraargumente cunoscute pana la saturatie de mai toti posesorii de televizoare din Romania.
Folosind un program specializat de monitorizare care evidentiaza cuvintele care se repeta cel mai des, concluzia revistei este ca nu a aparut vreo schimbare semnificativa in niciunul dintre cei sapte ani de discurs prezidential. ... In fata acestui discurs, intrebarea care in mod firesc se naste este:
google-analytics.com