Cautare

865 de rezultate pentru "papa francisc discurs" (8.03 secunde)
A, nu ca ar conta, dar tin sa precizez: PC are un deputat de Constanta. Nu are discurs si nu conteaza ca exista.
Volodimir Zelenski va tine un discurs virtual in fata membrilor Congresului SUA. Discursul lui Zelenski este programat pentru ora 15:00.
Am impresia ca este deranjant pentru decidenti ca mai multi romani, care si-au creat deja un cheag, gandesc liber si vad dincolo de discurs. Si nu mai cred intr-un discurs care spune:
Cu atat mai putin obisnuita este situatia in care un discurs prezidential tinut in fata Parlamentului provoaca incruntari dinspre partea formatiunilor politice la putere si aplauze din partea Opozitiei!
Cand nu are publicul in fata tine un discurs poticnit, nu are ce spune, se pierde in tot felul de afirmatii fara miez. ... A avut un discurs potrivit.
Desi are, adeseori, un discurs agresiv, domnul Geoana nu este exact omul care pare a fi capabil sa castige simpatia electoratului traditional, asa cum a fost Ion Iliescu sau chiar Adrian Nastase.
Regele Charles a spus, in primul sau discurs ca rege sau, ca rolul si indatoririle Monarhiei Britanice raman aceleasi, ca pe vremea Reginei Elisabeta a II-a.
Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a sustinut un discurs in Parlamentul Romaniei, unde a atras atentia ca pentru Rusia nu exista nici limite, nici reguli, asa ca "cu totii suntem in pericol".
Presedintele Volodimir Zelenski s-a adresat, miercuri seara, membrilor Congresului american, carora le-a spus, intr-un discurs rostit in limba engleza, ca tara sa rezista, gratie ajutorului primit, si este decisa sa nu cedeze in fata agresiunii ruse.
Un senator Italian a tinut un discurs in Parlament scris de catre ChatGPT. Marco Lombardo:"Cati din noi putem face diferenta intre un text scris de om sau de A.I.?" Desi impresionat de A.I., Lombardo crede ca trebuie gasit echilibrul legislatie-inovatie.
Este vorba despre Francisc Baranyi (candidat pentru Senat din partea UDMR), Dumitru Boncica, Constantin Gaina, Nicu Hanganu, Stelian Pirvulescu (candidati ai PRM pentru Senat), Corneliu Constantin Plesu (candidat din partea Aliantei D.A.
Pentru functia de secretar general s-au inscris Victor Ponta, Miron Mitrea, Ecaterina Andronescu, Vasile Gherasim (fostul primar al sectorului 1) si Francisc Toba (fost deputat pana in 1996).
La functia de secretar general viseaza cinci PSD-isti, trei binecunoscuti - Miron Mitrea, Victor Ponta si Ecaterina Andronescu - plus mai obscurii Vasile Gherasim si Francisc Toba.
Aceasta perioada tulbure a fost incheiata odata cu inscaunarea lui Francisc I, in 1515 si a emergentei Renasterii in Franta.
180.000 pentru Muzeul Tarii Crisurilor, 205.000 pentru Teatrul de Stat, 200.000 pentru Filarmonica, 40.000 pentru Scoala de Arte "Francisc Hubic" si 5 .000 de lei pentru revista "Familia".
Nuntiatura apostolica din Bucuresti a fost ridicata in 1901 de Arhiepiscopul de Bucuresti Francisc Xaveriu de Hornstein, preot elvetian, cu bani din partea tarii sale si cu o subventie din partea Regelui Carol I.
Nuntiatura apostolica din Bucuresti a fost ridicata in 1901 de Arhiepiscopul de Bucuresti Francisc Xaveriu de Hornstein, preot elvetian, cu bani din partea tarii sale si cu o subventie din partea Regelui Carol I.
Mai intai pentru catolici cu alegerea Papei Francisc care, de atunci, a avut un cuvant de fraternitate ce a atins inima compatriotilor nostrii, si nu numai a celor catolici.
Au fost eliberati astfel din functia de secretar de stat Tudor-Alexandru Chiuariu (Departamentul pentru Lupta Antifrauda din cadrul Cancelariei prim-ministrului), Cristian Mihai Carausu (Departamentul de Implementare Programe si Ajustare Structurala din cadrul Cancelariei), ßtefan Francisc-Csutak (Ministerul Integrarii Europene), Dan Cristian Stoica (Ministerul Justitiei), Constantin Popescu (Ministerul Mediului).
Afirmatia primarului Francisc Boldea, din deschiderea evenimentului: "Banatul nostru isi are sufletul la Lugoj", si sala neincapatoare pentru cei care isi sustin candidatii au dovedit pe deplin acest lucru.
google-analytics.com