Cautare

21344 de rezultate pentru "pana" (5.10 secunde)
Georges de Beauvoir e unul dintre acei badarani misogini din care epoca respectiva a cunoscut o multime, isi bate joc de nevasta-sa cu orice ocazie, iar cuplul se separa pana cand moartea ii desparte (in cazul lui Georges, in 1941).
Palatul comunal Calarasi (Primaria Calarasi) Pe teritoriul administrativ al municipiului Calarasi, asa cum este el delimtat astazi, descoperirile arheologice si marturiile documentare atesta faptul ca din neolitic si pana la formarea statului national roman, rezultat al Unirii celei mici de la 24 ianuarie 1859, aici, la cotul Borcei s-au constituit si dezvoltat doua asezari omenesti:
Pana la ora actuala nu exista o explicatie a acestei aparitii. ... Cel mai apropiat si mai stralucitor pe care l-am vazut pana acum. ... Ne-a insotit pana la apusul soarelui. ... Am observat-o timp de aproximativ 10 minute, inainte de apusul soarelui, pana cand am intrat in zona de intuneric.
La 15/28 noiembrie 1918, a avut loc al doilea mare moment din procesul de reintregire nationala a statului roman, cand Congresul general al Bucovinei, format din reprezentantii alesi ai romanilor si ai nationalitatilor din Bucovina, a hotarat, in unanimitate ''unirea neconditionata si pe vecie a Bucovinei, in vechile ei hotare pana la Ceremus, Colacin si Nistru cu regatul Romaniei''.
Eleganta si profesionalism - sunt doar doua dintre calitatile remarcate de constantenii care s-au strans, curiosi, in jurul candidatului Partidului Conservator pentru presedintia Consiliului Judetean Constanta, Viorel Marian Pana, si a echipei acestuia, pentru a asculta explicatii referitoare la potentialul acestui judet, precum si ideile conservatorilor, care ar putea ajuta economia judetului, dar nu numai, sa se dezvolte.
Viorel Pana, candidatul Partidului Conservator pentru presedintia Consiliul Judetean, s-a aflat, in cursul zilei de ieri, in mijlocul cetatenilor din municipiul Constanta de aceasta data, mai exact in piata agro-alimentara de la CET.
Pentru cateva ore, acesta a fost chiar Elena Udrea, dar, dupa sedinta furtunoasa care a avut loc aseara la sediul PD-L Constanta, presedintele interimar al organizatiei, cu rol de a numi pana saptamana viitoare un nou BPJ care sa fie supus aprobarii conducerii centrale, este Ion Popescu.
- Cum vedeti alianta PSD+PC pana la alegeri? ... In rest, ei au ideologia lor, noi pe a noastra, ei vor sa merga singuri la alegerile locale si-i inteleg, tocmai ca sa-si verifice pana la urma puterea electorala.
La suma obtinuta pana acum, mai intervin insa si autoritatile locale care pot majora anual cu pana la 50% peste nivelul impozitului stabilit de noul Cod Fiscal. ... Astfel ca putem plati o transa pana la 31 martie, iar cealalta pana la 30 septembrie.
Municipalitatea nu-si mai face griji ca incalca legea cand permite defrisarea zonelor verzi ale orasului si ridicarea de imobile pe pamantul dezgolit, asa cum o facea pana mai ieri.
Pana in iulie, valoarea s-a depreciat cu aproximativ 50%, ajungand la un minim al anului de 1,75 lei pe actiune.
Cu toate ca ar fi trebuit sa primeasca bani vechi pana la sfarsitul acestei luni, nu toti comerciantii respecta aceasta regula. ... Amenda pentru inducerea consumatorului in eroare Magazinele care nu primesc moneda veche pana pe 31 decembrie inclusiv risca amenzi din partea Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului (OJPC) Dolj.
Romanii vor putea cheltui pana la 15% din venitul lunar impozabil pentru a contribui la un fond privat de pensii, daca proiectul legislativ aflat pe masa parlamentarilor va fi aprobat in forma actuala.
Reprezentantii Ministerului Economiei si Finantelor au promis ca vor rezolva problemele din minerit pâna pe 30 iunie.Sindicatele miniere din Oltenia au decis sa suspende greva generala pâna pe 30 iunie, dupa trei ore de negocieri cu reprezentantii Ministerului Economiei si Finantelor.
Contribuabilii care obtin venituri din activitati independente si din cedarea folosintei bunurilor (cu exceptia veniturilor din arendare ti a celor din activitati agricole) vor efectua plati anticipate pentru primul trimestru din acest an pana la data de 15 martie, potrivit Calendarului Obligatiilor Fiscale privind Impozitul pe venit, publicat pe pagina de Internet a Ministerului Finantelor Publice.Conform ANAF, platile anticipate aferente trimestrului II vor fi efectuate pana la data de 15 iunie 2008, cele aferente trimestrului III 2008 pana la 15 septembrie, iar cele pentru trimestrul IV trebuie efectuate pana la 15 decembrie 2008.Contribuabilii persoane juridice care au statut de microintreprindere si persoanele fizice care desfasoara activitati independente trebuie sa calculeze, sa retina si vireze trimestrial impozitul pe venit.Contribuabilii care obtin venituri din activitati agricole vor efectua platile anticipate reprezentand 50% din impozitul pe venitul din activitati agricole pana la 1 septembrie 2008.
Leul a inceput sedinta valutara la cotatii de 3,53 lei/euro si, dupa o depreciere pana la 3,5460 lei/euro, in jurul orei 10 a castigat teren pana sub 3,53 lei/euro.
Conform legii, tinerii pana in 35 de ani pot primi repartitie intr-un bloc ANL construit pe banii statului, unde sa stea cu chirie pe o perioada de cinci ani.
Autoritatile spun ca pana in prezent nu s-a instalat in Dolj vreun potential furnizor pentru Ford, cu toate ca reprezentantii companiei sustin ca din toamna primul autovehicul va iesi pe poarta fabricii.
In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna. ... Mai recent, Anca Boagiu, actualul ministru al Transporturilor, doreste prelungirea autostrazii neterminate Bucuresti-Constanta pana la granita cu Bulgaria.
Desi anuntul de atribuire s-a facut in august, cele doua societati mai au de asteptat pana sa inceapa munca.
google-analytics.com