Cautare

21344 de rezultate pentru "pana" (3.47 secunde)
Slabuta pana acum, s-ar zice, prestatia politica a Uniunii Social Liberale. ... (Datorata unei sincere simpatii, care provine, in mod fundamental, din convingerea ca esenta democratiei consta in alternanta la Putere.) Pana acum n-au prea facut mare lucru. ... Insa de atunci si pana acum, nimic deosebit.
Guvernul a prelungit termenul pana la care elevii si studentii pot primi ajutoare pentru calculatoare pana la 7 decembrie 2004.
Anuntul pentru privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR) va fi publicat pana la sfarsitul acestei saptamani, iar investitorii care vor sa participe la proces trebuie sa depuna scrisorile de interes pana la 7 iulie, a declarat ieri Gabriel Zbarcea, presedintele Autoritatii de Valorificare a Activelor Statului (AVAS).
Pana acum, la deschiderea unei societati comerciale, acestia erau nevoiti sa aiba cel putin un angajat, altul decat asociatul unic, desi deseori firma respectiva era o mica afacere independenta, pe care respectivul intreprinzator putea sa o desfasoare singur.
Ordinul ministerial prin care cererile pentru obtinerea sprijinului direct pentru plantatiile de pomi fructiferi, arbusti fructiferi si capsuni, precum si cele pentru cultura vitei-de-vie puteau fi depuse pana la data de 1 iunie a.c. ... Astfel, cererile vor putea fi depuse pana la data de 10 noiembrie a.c..
Presedintele ARAI, Ruxandra Pleciu, spune ca, pe langa dezavantajul pretului, achizitionarea unui apartament nou prezinta si alte dezavantaje, cum ar fi timpul de asteptare pana la finalizarea proiectului si dificultati in accesarea creditului ipotecar.
Incepand de astazi, contribuabilii care nu au achitat inca acesti bani vor fi penalizati cu 0,1% pe zi de intarziere, aplicat la suma ce trebuia platita pana la aceasta data. Potrivit legii, taxele locale au putut fi achitate fara penalitati pana pe 31 martie.
Statul a cerut investitorilor sa-si prezinte intentiile pana pe 25 aprilie, insa ministrul economiei declara ca spera in finalizarea privatizarii pana la sfarsitul anului. ... Ministrul economiei si comertului, Varujan Vosganian, a declarat recent ca spera ca privatizarea DAEWOO Craiova sa se finalizeze pana la sfarsitul acestui an.
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
Conform acestora, gradul de îndatorare a persoanelor fizice împrumutate de banca poate sa ajunga pâna la 70%. ... Noile norme ale CEC prevad un grad de îndatorare de pâna la 65% din veniturile nete ale familiei împrumutatului si un avans între 0 si 15% pentru creditele imobiliare.
Pana in prezent s-au inscris in program 12 operatori hotelieri, unitatile de cazare fiind situate in statiunile Mamaia (300 de locuri), Eforie Nord (548 de locuri), Neptun-Olimp (100), Jupiter (200) si in Mangalia (50).
Pentru companiile vechi, se cer ultimele doua balante de verificare.La Banca Transilvania, noul întreprinzator trebuie sa acopere 25% din valoarea investitiei, care se poate ridica pâna la 35.000 de lei.
Pâna la sfârsitul lunii octombrie (sfârsitul perioadei optime de însamântare a culturilor de toamna) fusesera însamântate aproximativ 60% din cele peste 199.000 de hectare programate a fi semanate cu grâu si secara.
Pâna la sfârsitul lunii octombrie (sfârsitul perioadei optime de însamântare a culturilor de toamna) fusesera însamântate aproximativ 60% din cele peste 199.000 de hectare programate a fi semanate cu grâu si secara.
In privinta majorarii salariale, cele doua variante discutate au fost negocierea unei cresteri salariale pentru primele 6 luni ale anului 2008, pana la data expirarii contractului, precum si negocierea unei cresteri salariale pentru intregul an 2008 concomitent cu prelungirea valabilitatii Contractului Colectiv de Munca (CCM) pana la 31decembrie 2008.
CEC este liderul din acest punct de vedere si, pentru a atrage cat mai multi clienti, ofera facilitati de creditare persoanelor fizice prin acceptarea solicitantilor cu varsta pana la 75 de ani.
Negocieri soldate cu un conflict de interese revocat in premiera in Romania din evidentele Ministerului Muncii, o greva declansata de sindicalistii de la Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) suspendata si declarata ilegala de catre instante, un protocol semnat intre conducerea Combinatului si liderii a doua sindicate, respectiv FSS Metarom Galati si UTSL, care prevede acordarea retroactiva si cumulativa de la 1 ianuarie a majorarilor salariale cu conditia ca actualul CCM sa fie valabil pana la 31 decembrie 2008.
Intreprinzatorii care au nevoie de fonduri structurale pentru domeniul consultantei au sansa de a obtine pana la 10.000 de euro nerambursabili. ... Firmele pot solicita pana la 70% din cheltuielile eligibile, insa nu mai mult de 10.000 de euro.
Micii întreprinzatori mai au la dispozitie 13 zile pâna la terminarea perioadei în care pot obtine fonduri nerambursabile prin Programul „eCrestere!“. Apelul pentru proiecte pentru Programul de Finantari Nerambursabile „e-Crestere!“ a fost lansat de Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI) în urma cu aproximativ o luna si jumatate.
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat marti, inainte de intalnirea cu reprezentantii companiei Bechtel, ca vrea ca tronsonul Cluj-Bors al Autostrazii Transilvania sa fie finalizat pana in 2012.
google-analytics.com