Cautare

21344 de rezultate pentru "pana" (4.21 secunde)
Consumatorii vor putea, in continuare, alege intre becurile fluorescente compacte de lunga durata, care permit, in prezent, realizarea celor mai mari economii de energie (o economie de energie de pana la 75%, in comparatie cu becurile incandescente) si becurile incandescente eficiente (de tip halogen), care ofera o calitate a luminii echivalenta cu cea a becurilor conventionale, permitand economii de energie de 25% pana la 50%.
La aceasta valoare, autoritatea locala poate adauga pana la 20%.
au fost casate 183.625 de autoturisme si au fost achizitionate 56.229 autoturisme noi, din care 24.095 sunt de produse in Romania, pana pe 18 noiembrie, potrivit unui comunicat emis ieri de Ministerul Mediului si Padurilor.
Pe 31 martie expira termenul pana la care persoanele fizice si juridice din Craiova isi pot achita taxa de parcare pe anul 2012 pentru autovehiculele pe care le detin, primind cu aceasta ocazie si un autocolant, numit vinieta de parcare.
Speranta unui loc de munca La rand stateau oameni de varste si profesii diferite, de la tineri studenti si pana la someri si gospodine. ... "Eu mi-am depus CV-ul direct la Ford anul trecut si m-au sunat de doua ori pana acum.
Data lansarii Starcraft 2 este înca necunoscuta, iar pentru screenshot-uri si informatii despre joc, puteti accesa www.starcraft2.com.IBM se reprofileaza pe softwareIBM a anuntat ca estimeaza ca pâna în 2010 jumatate din profiturile totale ale companiei vor proveni din software, relateaza Reuters.
Am sa te iubesc pana la sfarsitul lumii (introducere) Am sa te iubesc pana la sfarsitul lumii, Nu-mi pasa ce spun calendarele mayase si aztece Nici ce declama toti prezicatorii si guru Dragostea mea nu tine cont de religii si secole, Ea strabate lumea de la un capat la altul De sine statatoare si pe deplin razbatoare Nu-i pasa de revolutii, razboaie si armistitii Nici macar de eruptii, tsunami sau cataclisme Am sa te iubesc pana la sfarsitul lumii, N-am adunat provizii si nici ghiduri de supravietuire, N-am sapat tuneluri, n-am planurile nu stiu caror catacombe, Iubirea mea nu trebuie sa iasa la suprafata pentru a supravietui, Ea traieste in tine si in mine, Ea respira in tine si in mine Oriunde ne-am afla in lume, Am sa te iubesc pana la sfarsitul lumii, Indiferent de fusuri orare si aurore boreale De eclipse de luna sau de soare, Partiale sau totale, de fluxuri si refluxuri de mare Asa se intampla cand sentimentele strabat vremurile Fara sa ne pese de minus si plus infinit Dragostea noastra sta intr-un singur punct.
ne aventuram in jungle tropicale, descoperim peisaje vulcanice, urmarim animalele de la nastere pana la maturitate.
Pana in martie vei rezista eroic acolo unde te afli, dar in aprilie vei fi tentat( a) sa iei o decizie radicala. ... Din martie pana in noiembrie, sunt posibile probleme destul de serioase legate de rinichi, de cap, dar si de circulatie.
De la sfarsitul lui iulie pana la inceputul lui septembrie si in noiembrie veti avea o sensibilitate crescuta la raceli si la procese inflamatoare. ... Afectiunile cronice se pot acutiza de la jumatatea lui august pana la sfarsitul lui septembrie.
de la Rusia subcarpatica la vest, pana la Donetk la est, si de la mlastinile Polesiei la nord, pana la stepele Tauridei la sud. ... Pana in anul 1944 acest teritoriu a fost o republica autonoma a tatarilor in componenta RSSFR. ... Putini stiu ca pana in sec.
Iar atunci cand sarcina dorita intarzie sa apara, e bine sa stiti ca exista trei lucruri critice care trebuie sa se intample ca sa puteti concepe si sa purtati in burtica un fat sanatos pana la termen.
In data de 12 aprilie se va resimti o racire de aproximativ 5 grade, apoi, pana joi, 20 aprilie, media maximelor pe intreaga regiune va oscila, in general, intre 16 si 19 grade.
Unele domenii sensibile se dezmortesc, pana se dezgheata tot ce statea in nemiscare sus, acolo unde se da tonul pentru orice misca-n tara asta.
Restrictiile vor fi mentinute pana la terminarea activitatilor din fiecare zona precizata.
La primele ore ale diminetii de ieri doar 4% din locuitorii judetului Constanta se prezentasera la urne, iar pana la ora 11.00 procentul a urcat 13,08%, dintre care 12, 66% populatie din mediul urban si 14,32 populatie din mediul rural.
iar aici nu trebuie inteles ca acestor obiective strategice nu le recunoastem maxima importanta –, dar judetul Constanta are si numeroase puncte nevralgice pe care, pana acum, parlamentarii nostri au demonstrat ca ori nu le vad (si-atunci inseamna ca am votat/ales de pe o lista niste persoane care sunt rupte de realitatile Constantei si nici nu-si bat capul cu ele), ori, si mai grav, isi vad doar de propriile interese, deci sunt si constienti de problemele judetului pe care il reprezinta, dar si rau-intentionati (ca sa nu spunem altfel).
100% este meritul PSD-ului, iar Portul Turistic era semnat pana in 2004, si erau alocate si sumele si licitatia facuta cine sa construiasca acest Port Turistic.
Presedintele a sustinut, in madatul sau, 12 mesaje in fata Parlamentului, incepand cu cel de la depunerea juramantului si pana la cel de bilant.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
google-analytics.com