Suntem in plina campanie electorala, iar echipa conservatorilor si-a luat in serios rolul de promovare a ideilor si solutiilor pe care partidul le are pentru constanteni. Viorel Pana, candidatul Partidului Conservator pentru presedintia Consiliul Judetean, s-a aflat, in cursul zilei de ieri, in mijlocul cetatenilor din municipiul Constanta de aceasta data, mai exact in piata agro-alimentara de la CET. Viorel Pana si colegii conservatori au stat de vorba cu cei veniti sa-si faca piata, iar intre o legatura de zarzavaturi sau un kilogram de legume, constantenii au inceput sa-si spuna nemultumirile: ca nu au locuri de munca, ori ca au, dar salariile sunt mici, iar preturile prea mari; o femeie a atras atentia ca nu are unde sa-si inscrie copilul la gradinita sau cresa...
"Incercam sa discutam cu oamenii in direct, incercam sa le transmitem prin mesajul nostru ca suntem aici pentru ei, pentru a incerca impreuna sa gasim solutii, sa facem proiecte pentru un viitor care sa nu fie deloc indepartat, ci cat mai apropiat de zilele noastre", a declarat Viorel Pana, candidatul PC pentru CJC. Explicatia lui Pana, oferita presei, a venit si dupa o intamplare hazlie petrecuta in Piata de la CET, acolo unde un cetatean i-a intrebat pe conservatori ce dau. Omului i s-a explicat ca nu se da nimic, dar ca se poate construi pentru Constanta. Candidatul PC pentru Consiliul Judetean a mai precizat ca el si echipa sa nu au venit cu promisiuni, ci se straduieste ca, impreuna cu oameni in fata carora vine, sa gaseasca solutii la problemele cu care cetatenii se confrunta.

Pana si-a cumparat de-ale gurii de la CET

Pentru ca tot se afla in piata, iar Pana a discutat inclusiv cu cei care vindeau la taraba - care s-au plans de neajunsurile lor - candidatul pentru sefia CJC a hotarat sa cumpere din produsele expuse in piata. Prima data a cumparat spanac, "pentru a creste voinic precum Popeye marinarul", a spus Pana, dupa care, la sugestia unei vanzatoare, a cumparat si verdeturi, apoi cateva rosii, "bune la ciorba", a aratat conservatorul. Revenind la ce are de oferit Viorel Pana si echipa conservatorilor, este vorba de proiecte care vizeaza dezvoltarea judetului Constanta. "Incercarea noastra de a fi in mijlocul oamenilor si aproape de ei o vom face peste tot in judet, in putinul timp care ne-a mai ramas din campanie. Mesajul nostru va fi unul 'verde': suntem un partid conservator si credem ca orasul are nevoie de parcuri si chiar ii vom intreba pe oameni care e parerea lor vizavi de infiintarea unei perdele verzi pentru Constanta. Chiar daca suntem intr-o piata, oamenii de aici locuiesc in blocurile din jur. Vrem verde in jurul nostru sau vom fi obligati sa traim intre mici monstri de beton?", se intreba conservatorul. "In campanie electorala iti pui o esarfa la gat, vii cu cativa tineri frumosi imbracati in tricourile partidului si promiti oamenilor. Ei bine, noi nu promitem! Ii ascultam pe oameni, le preluam problemele, ne asumam responsabilitatea atunci cand este cazul si mergem mai departe, insa nu singuri, ci cu ei - oamenii. A fi ales intr-o functie de primar sau de presedinte de consiliu judetean, consilier local sau consilier judetean, nu inseamna a astepta momentul alegerilor, a te bucura de vot si apoi a te indeparta de oameni pentru patru ani. Vrem sa fim aproape de oameni pentru a le demonstra si a ne demonstra si noua insine ca avem priza la oameni, ca ne accepta asa cum suntem, cu greselile dar si cu realizarile noastre de-a lungul timpului si ca impreuna cu ei putem gasi solutii la multitudinea de probleme cu care se confrunta", a conchis candidatul.