Cautare

21344 de rezultate pentru "pana" (5.46 secunde)
Cele mai mari reduceri din valul de promotii se inregistreaza la magazinele Terranova, care anunta o scadere cu pana la 70%, ca si la magazinele Kenvelo si Meli Melo, cu promotii de 60-70%. Majoritatea lanturilor de magazine au insa promotii de pana la 50%.
Oficiul Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit Botosani a platit beneficiarilor Programului National de Dezvoltare Rurala 2007-2013, pana in mai 2013 este 65 de milioane de euro.
"Daca nu e gata pana in 2016 nu mai candidez.
Halelor, Splaiul Independentei pana la pod Hasdeu, intoarcere pe sensul celalalt (fara a afecta traversul pe podul Hasdeu), retur pe sensul celalalt al Splaiului Independentei pana la Piata Natiunilor Unite, dreapta pe bd Natiunilor Unite, stanga pe bd Libertatii, Piata Constitutiei-SOSIRE.
Cum evolueaza Internetul pana in 2016 Producatorul de echipamente de retea Cisco Systems Inc estimeaza ca numarului de dispozitive si conexiuni din intreaga lume va ajunge la 19 miliarde in 2016, dublu fata de anul trecut.
Numarul de conexiuni de acces la internet in banda larga la puncte fixe instalate persoanelor fizice a crescut in perioada analizata cu aproximativ 8%, atingand valoarea de 3,5 milioane, in timp ce numarul de conexiuni de acces la internet in banda larga la puncte fixe instalate persoanelor juridice a inregistrat o scadere de 2,3%, pana la valoarea de 0,33 milioane.
Astfel, pana pe data 20 martie, maximele diurne se vor incadra, in medie, intre 16 si 18 grade, iar in intervalul 21-24 martie acestea vor fi de 18-20 de grade Celsius, prezentand abatere de 5-6 grade comparativ cu normele datei calendaristice.
Slujba de punere a pietrei de temelie s-a savarsit de Prea Fericitul Parinte TEOCTIST, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, pe data de 15 iulie 1992, la initiativa omului de afaceri Ilie Alexandru, care a suportat cheltuielile pana in 1994 si partial pana in 1996, realizand efectiv temelia si zidaria constructiei pana la cota 6 metri.
BANAT In Banat, pana in data de 7 noiembrie, vremea se va incalzi de la o zi la alta, devenind deosebit de calda pentru prima decada a lunii noiembrie, astfel ca valorile maxime vor fi de 16-19 grade, iar cele minime vor ajunge la 8-10 grade, in medie.
In ceea ce priveste valorile termice medii, specialistii ANM estimeaza, in perioada analizata, valori medii de temperatura de pana la 3 grade Celsius in Dobrogea, respectiv de pana la 2 grade Celsius, in Banat.
Mercurul din termometre incepe sa creasca si se va ajunge la temperaturi de pana la 12 grade. ... Temperatura maxima va fi de 0 pana la 2 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -9 grade.
Ulterior, vremea se va incalzi usor, iar pana la finalul saptamanii media maximelor va fi de 25 -26 de grade, iar a minimelor de 13 - 14 grade.
In 1990, in primii ani, pana in 1996, Romania mai era inca structurata dupa vechiul sistem - ancien regim - aveam muncitori in fabrici, aveam tarani pe camp, aveam intelectuali inchisi in institutiile de la orase, nu aveam comercianti, nu aveam oameni plecati in strainatate.
Acum cred ca, pana la urma, intr-un partid trebuie sa faci o optimizare intre diverse curente, o optimizare care sa nu afecteze, insa, mersul inainte al partidului, modernizarea lui, posibilitatea de a se imbogati mereu cu intelectuali, cu tineri, cu idei de imediata realitate.
Au conlucrat cu oamenii lor de incredere, de la premier pana la nivel de secretar de stat. ... Pana in 1994, numarul lor scazuse deja cu 1,7 milioane. Varful din 1995-1996 In 1995, s-a atins chiar un fel de prosperitate, prin comparatie cu ce fusese pana atunci.
Mai este un an si jumatate pana la alegeri. Pana atunci poate sa inceapa sa-si exercite mandatul peste o saptamana, peste o luna... ... La pasajul suprateran nu putem declara pe nimeni castigator pana nu trece termenul de contestatii.
Tipa il masoara din cap pana in picioare si-l intreaba: ... Sa inteleg ca pantalonii nu se duc nici o data singuri pana la dulap (800 ore) 5. Cum sa ajung pana la cosul cu rufe murdare fara sa ma ratacesc (500 ore) 6.
Mai exact, potrivit informatiilor vehiculate de lideri democrati, fostii parlamentari Viorel Pana si Bogdan Niculescu Duvaz incearca sa redevina membri ai Partidului Democrat, partid pe care, inainte de alegerile locale, l-au parasit pentru a se inscrie in Partidul Social-Democrat, fara sa anticipeze ca democratii vor ajunge la Putere, iar ei vor ramane fara functiile de odinioara.
Inzestrata cu o sensibilitate excesiva, are tendinta de a amplifica totul pana la dramatic, pana la tragic chiar, ceea ce-i procura multe suferinti psihice. Traieste orice sentiment pana la o intensitate extrema, simte totul cu o acuitate ce nu se incadreaza defel in contemporan.
Aici, la Orasul de Floci, avea sa ramana capitala fostului judet Ialomita, pana dupa razboiul ruso-turc din anii 1769-1774, cand localitatea va fi pustiita, locuitorii sai refugiindu-se in localitatile din jur.
google-analytics.com