Cautare

585 de rezultate pentru "oprea" (3.25 secunde)
Pentru cei care cred ca neica nimeni Gabriel Oprea il va trada pe Victor Ponta (Autor: ... Politicieni, analisti, jurnalisti, toti spun ca Gabriel Oprea il va trada pe Victor Ponta pentru a-i aduce la guvernare pe liberali. Hai, sa vedem cine e Gabriel Oprea si ce reprezinta UNPR?
Procurorii DNA urmeaza sa verifice daca persoanele despre care Munaf sustine ca au avut strinse legaturi cu Omar Hayssam, printre care Viorel Hrebenciuc, Gabriel Oprea si Ion Vasile, au comis sau nu fapte de coruptie sau asimilate acesteia.
Consilierul premierului si totodata presedinte al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului, istoricul Marius Oprea (foto), a afirmat in revista a€žApropoa€œ ca fostul presedinte al RomA¢niei, Ion Iliescu, are o mare problema:
Presedintele PNL Dolj, Mario Ovidiu Oprea, caruia colegii ii pregateau eliberarea din functie saptamana trecuta, a ramas in fruntea organizatiei locale in urma intrunirii de ieri a comitetului national executiv al partidului de la Bucuresti.
Corneliu Grosu, senator PSD de Mures, a anuntat vineri ca demisioneaza din PSD, pentru a se alatura grupului parlamentarilor independenti condus de deputatul-general Gabriel Oprea, demis din PSD in anul 2009.
Acestea sunt beneficiile pe care parlamentarii din PSD si PNL le-au primit de la PD-L pentru a parasi, instigati securistic din umbra, partidele pe listele carora au fost alesi si a se alatura grupului generalului-dezertor Oprea, aflat in slujba lui Traian Basescu, cel care l-a recompensat cu stele fara numar pe umar si cu o functie de ministru.
Oprea:
Oprea si UNPR, doua catastrofe comice Nu imi dau inca seama care dintre cele doua entitati imi este mai simpatica, in simtul apocaliptic pe care mi-l trezesc ambele.
Asa cum anticipam in cadrul articolului publicat in editia de ieri a cotidianului "Replica", dedicat rambursarilor ilegale de TVA de la Administratia Finantelor Publice Constanta, care au avut loc la sfarsitul anului 2002 si inceputul celui urmator, ancheta penala, precum si procedura de prindere si aducere in fata justitiei a principalului autor al tunului de aproape 6 milioane de euro dat asupra banilor publici - Emil Oprea - nu a inregistrat nici un progres de mai mult de trei ani.
Numai ca fie un subaltern devotat lui Maior, fie altul din parohia lui Gabriel Oprea, ori din ambele parti, a sifonat catre presa documentele conservate care au acoperit partea ,,tiganeasca" a cazului fratilor Basescu.
La dezbaterea motiunii PSD "Guvernanti, opriti umilirea pensionarilor si militarilor romani", senatorul Valer Marian a avut o interventie intitulata "Opreste-te, domnule Oprea!
Sau poate ca, din contra, exista un interes atat de mare incat rezolvarea interimatului care nu lasa IPJ Constanta sa-si linisteasca apele nu isi mai gaseste rezolvarea… Pe de alta parte, desi adus din Bucuresti pentru o perioada de timp determinata, inspectorul sef Sorin Oprea va ramane la conducerea IPJ Constanta mai mult decat se astepta.
Ion Cristoiu) Celor care nu m-au urmarit marti seara, la B1Tv, pronuntandu-ma despre textele postate pe Facebook de Carmen Gigina, mama politistului Gigina, reactie la decizia Senatului de a nu-i ridica imunitatea lui Gabriel Oprea, ceruta de DNA, le pun la dispozitie textul.
Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Oprea, a semnat, luni, cererea de suspendare a pensiei militare si a returnat la bugetul de stat suma de 924.017.462 lei vechi, in conformitate cu prevederile ordonantei de urgenta din 30 decembrie 2008.
Unii lideri ai PSD, printre care Marian Vanghelie, Liviu Dragnea si Viorel Hrebenciuc, intentioneaza sa ceara, luni, in Biroul Permanent National, retragerea sprijinului politic pentru ministrul de Interne, Gabriel Oprea, au declarat pentru Mediafax surse din partid.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, precizeaza pe blogul personal ca decizia lui Gabriel Oprea de a demisiona din functie a fost binevenita, desi precizarile sale, exprimate cu aceasta ocazie, au fost neavenite.
Mario Oprea, care in prezent lupta pentru conducerea filialei PNL Dolj, se bucura de o crestere frumoasa a veniturilor sale.
Traian Basescu a semnat, ieri, inaintarea in grad sau acordarea de grade mai multor cadre militare din MApN, printre acestea numarandu-se Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2 si parlamentarii PSD Gabriel Oprea si Anghel Iordanescu.
Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de inaintare in grad a generalilor Anghel Iordanescu, Neculai Ontanu si Gabriel Oprea, fosti PSD, dupa ce acestia si-au declarat public sprijinul pentru el la alegerile prezidentiale. ... Gabriel Oprea a avut si el o ascensiune fulminanta.
Dupa pierderea competitiei interne din PSD, senatorul Cristian Diaconescu se afiliaza grupului de parlamentari independenti, a declarat generalul Gabriel Oprea, liderul coordonator al grupului supranumit "vagonul-restaurant Oprea".
google-analytics.com