Cautare

585 de rezultate pentru "oprea" (7.12 secunde)
PSD, UNPR si PC au format alianta electorala Uniunea Social Democrata Presedintele PSD, Victor Ponta, cel al UNPR, Gabriel Oprea, si liderul PC, Daniel Constantin, au semnat luni, 10 februarie 2014, protocolul aliantei electorale Uniunea Social Democrată
Jurnalul National radiografiaza oastea de stransura a generalului Oprea, intr-un articol intitulat "Independentii, dependenti de dosare si de slabiciuni personale", pe care il puteti citi in continuare. ... 'Fostii pesedisti constituie nucleul dur pe baza caruia Cotroceniul construieste "alternativa" de stanga la PSD, condusa de generalul Oprea.
Concret, am exemplificat cu ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, care mi-a raspuns dupa 4 saptamani si o zi la o interpelare privind pensiile militare, cu ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, care mi-a raspuns dupa 4 saptamani si 2 zile la o interpelare privind respectarea statutului si a dreptului la aparare al arestatilor preventiv, si cu secretarul de stat pentru problemele revolutionarilor din Decembrie 1989, care mi-a raspuns dupa 3 saptamani la o interpelare privind refuzul eliberarii unui certificat de revolutionar obtinut prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.
Mai violent a reactionat Marius Oprea, consilierul pe probleme de securitate al primului ministru, supranumit si "vanatorul de securisti". ... Oprea se bazeaza pe CV-ul lui Turianu, magistrat de cariera, intre 1979 si 1990, functie in care era imposibil sa nu fi fost complice la practicile politiei politice.
Senatorul Mario Oprea: "Acuzatii grosolane" Contactat telefonic, presedintele PNL Dolj, senatorul Mario Ovidiu Oprea, a declarat ca reactia premierului Tariceanu i se pare fireasca in conditiile in care Ticu Dumitrescu reprezinta garantia deconspirarii fostei Securitati.
Surse demne de incredere din interiorul partidului acrediteaza ideea ca pentru sefia organizatiei se bat trei tabere conduse din umbra de senatorul Mario Ovidiu Oprea, actualul presedinte al PNL Dolj, de deputatul Horatiu Buzatu, fost presedinte al organizatiei judetene, si de proaspatul demisionar din functia de subprefect, Ion Groza, fost presedinte al PNL Craiova.
Senatorul Mario Ovidiu Oprea, presedintele PNL Dolj, a avut doar o zi libera de Paste pe care si-a petrecut-o in familie.
Consilierul pentru probleme de securitate al prim-ministrului Calin Popescu- Tariceanu, istoricul Marius Oprea, l-a acuzat la sfarsitul saptamanii trecute pe Ion Iliescu de implicare in racolarea de colaboratori ai fostei Securitati.
Pe 17 iulie 2007 la orele 18:40, Liviu Oprea de 47 ani, fost ofiter de aviatie si controlor de trafic aerian militar, in prezent sef de tura la Obsevatorul seismic Muntele Rosu, a facut deasupra localitatii Cheia, cu un aparat digital FUJI A345 de 4,1M, o fotografie cu un peisaj montan, pe directia 270 (vest).
Astfel, consilierul premierului Calin Popescu-Tariceanu pe probleme de securitate, Marius Oprea, a declarat luni seara ca presiunile lui Basescu pentru adoptarea legilor sigurantei "seamana cu mineriada din '91, cand minerii erau in Bucuresti, securistii erau printre mineri, iar Parlamentul adopta legi in serie.
Oprea: ... Atat presedintele PNL Dolj, Mario Ovidiu Oprea, cat si secretarul general al PD Dolj, Gelu Visan, au tinut sa-i aminteasca pesedistului nemultumit de imputinarea primarilor "rosii" din judet cateva aspecte din anii cand la conducerea judetului se afla chiar actualul sef al organizatiei PSD Dolj, Ion Calin.
Presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a declarat in cadrul evenimentului ca sustine modificarea Ordonantei Ticu in sensul deconspirarii ofiterilor si subofiterilor de Securitate, cu precizarea ca propunerea ii apartine consilierului sau pe probleme de securitate, Marius Oprea.
Consilierul pe probleme de securitate al prim-ministrului, Marius Oprea, a declarat ca nu va avea liniste pana cand nu va vedea un securist in puscarie, precizand ca institutul pe care il conduce va face o plangere la Parchetul militar impotriva ofiterilor de Securitate.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat ieri ca va propune Comitetului Executiv National al formatiunii, care se va desfasura sambata, ca deputatul Gabriel Oprea sa il inlocuiasca pe George Maior la conducerea departamentului de aparare al partidului.
Mitrea candideaza pentru functia de secretar general De asemenea, si-au mai inregistrat candidaturile Miron Mitrea (pentru functia de secretar general), presedintele PSD Dolj, Ion Calin (pentru functia de vicepresedinte regional reprezentand zona de sud-vest), presedintele PSD Brasov, Contantin Nita (pentru functia de vicepresedinte regional reprezentand zona de centru), presedintele PSD Timis, Ilie Sarbu (pentru functia de vicepresedinte regional pe zona de vest), presedintele PSD Galati (pentru functia de vicepresedinte regional pe zona sud-est) si presedintele PSD Ilfov, Gabriel Oprea, care nu a precizat daca opteaza pentru una dintre functiile de vicepresedinte regional sau una cu domeniu de activitate.
Presedintele PNL Dolj, senatorul Mario Ovidiu Oprea, l-a acuzat pe Buzatu ca a votat cot la cot cu PSD-ul in motiunea de cenzura contra ministrului sanatatii, ca a devenit presedinte de filiala fara vechimea necesara in partid si chiar ca ar fi furat arhiva de adeziuni a organizatiei in iunie 2005.
Cel mai sarac deputat din Dolj este Monalisa Galeteanu, care locuieste intr-un apartament cumparat in 1995 si are 695 de actiuni la Voltinvest, acolo unde detin actiuni si Marian Jean Marinescu si senatorul Mario Ovidiu Oprea.
La randul sau, senatorul PNL, Mario Ovidiu Oprea, a declarat ca, desi prefera votul uninominal mixt, este constient ca acesta are o multime de dezavantaje. ... Eu cred ca este un referendum inutil", a mai spus Oprea.
Mario Oprea:
Oprea:
google-analytics.com