Cautare

1112 de rezultate pentru "onoare" (8.08 secunde)
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri, la Turnu Magurele, la finalul Comitetului Executiv, ca a propus o intalnire intre liderul PSD, cel al PDL si seful statului, pentru a-l avertiza pe Basescu sa nu mai interfereze cu Executivul.
Coalitia de la guvernare trebuie sa reziste pentru ca nu exista alta solutie, considera presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu. ... Intrebat daca aceasta coalitie va supravietui pana la toamna, presedintele de onoare al PSD a spus ca nu exista deocamdata alternative.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a calificat drept "inacceptabila" atitudinea ministrului Turismului, Elena Udrea, fata de membrii comisiei parlamentare de ancheta.
Liderul de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu doreste iesirea PSD de la guvernare.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, si presedintele partidului, Mircea Geoana, au afirmat, miercuri, ca eventualele viitoare misiuni militare la care Romania ar trebui sa participe in virtutea calitatii de membru NATO ar trebui mai serios analizate ca oportunitate.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, alaturi de presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, au facut, joi, o vizita organizatiei judetene a PSD din Ialomita.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat astazi, dupa terminarea sedintei cu membriii din conducerea formatiunii, ca acum mingea a trecut din nou in curtea Cotroceniului, iar Traian Basescu va fi responsabil pentru torpilarea Coalitiei, in cazul in care va accepta propunerea facuta de premierul Emil Boc de a-l remania pe Dan Nica, ministrul de Interne si vicepremierul Guvernului.
Nominalizarea lui Lucian Croitoru pentru functia de premier intr-un viitor Guvern demonstreaza ca presedintele Traian Basescu este "un personaj fara scrupule care adanceste criza politica in interese personale", declara presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.
Presedintele de onoare al PSD, l-am numit pe Ion Ilescu, crede ca functia de premier pentru edilul Klaus Johannis este o solutie de moment, situatia schimbandu-se radical dupa alegerile prezidentiale. ... Intrebat care este cea mai mare miza politica a momentului, presedintele de onoare al PSD;
Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca "tot comportamentul domnului Basescu este deplorabil pentru un om politic, in conditiile unor confruntari democratice pentru un om de stat si cu atat mai grav pentru un sef de stat".
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, publica pe blog un text intitulat "Precizari", in legatura cu candidatura lui Adrian Nastase la sefia PSD.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ieri ca Adrian Nastase poate redeveni presedinte al PSD, fiind unul dintre potentialii candidati la presedintia partidului, el afirmand ca l-ar sustine "fara indoiala" pentru aceasta functie, transmite www.mediafax.ro.
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat ca de carcotasi marginasi ca Dancu si Rus nu are nevoie acest partid. ... Asa ca nu stiu ce-l jeneaza pe domnul Marian Sarbu si ma surprinde o asemenea apreciere din partea lui", a mai precizat presedintele de onoare al PSD.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a criticat, luni, in Biroul Permanent National, reuniunea informala a unor lideri ai partidului, care a avut loc vineri si sambata la Poiana Brasov, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, si-a exprimat joi dezaprobarea, de la tribuna Consiliului National al partidului, fata de asa-zisele sedinte care sunt in afara statutului, cum ar fi cele din restaurante, si a subliniat ca nu ar mai dori finantatori pentru partidul pe care l-a fondat care sa faca parte din sistemul clientelar si care sa le dicteze membrilor de partid.
Presedintele de onoare al partidului a taiat, de fapt, nodul gordian in legatura cu situatia prezenta a PSD si, mai ales, cu ceea ce ar vrea sa devina acest partid in viitor.
Radu Mazare de la Rio si "un baiat de la Dorohoi", asa cum l-a prezentat presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat pentru cotidianul.ro, ca sambata, la Congresul PSD, o sa le aduca la cunostinta colegilor de partid hotararea sa de a se retrage.
Nastase a afirmat ca, in opinia sa, Ion Iliescu nu se poate retrage in mod real din functia de presedinte de onoare, intrucat aceasta pozitie nu i se poate pune in discutie.
El considera ca, dupa retragerile lui Adrian Nastase si Ion Iliescu, din functia de presedinte de onoare al partidului, PSD are probleme de imagine deoarece opinia publica va considera ca, intr-adevar, Congresul a fost aranjat precum o piesa de teatru.
google-analytics.com