Cautare

1111 de rezultate pentru "onoare" (4.32 secunde)
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, va sarbatori implinirea varstei de 81 de ani joi, la Hotel Phoenicia, alaturi de membrii PSD Bucuresti. ... Pe langa sarbatorirea aniversarii sale, presedintele de onoare al PSD va lansa, joi, si volumul intitulat "Dupa 20 de ani".
De aceea, afirma el ca 'ultima batalie a stangii' (ceea ce intelege Vasile Dancu prin stanga) ar fi 'sa scape de umbrele trecutului' - intruchipate, bineinteles de Iliescu si Nastase", scrie presedintele de onoare al PSD, intr-o postare pe blogul personal, informeaza Mediafax.
In pofida tuturor fitelor si intrigilor bagate de si in numele lui Ion Iliescu, fostul patriarh social-democrat a ratat si soclul de onoare pe care, daca ar fi fost ceva mai abil, l-ar fi putut ocupa in prezent.
presedinte de onoare - Klaus Iohannis; ... Astfel, Academia Nationala de Informatii ar urma s-o aleaga drept presedinte de onoare pe Victoria Nuland, iar sotul acesteia, Robert Kaplan, urmeaza sa fie desemnat ambasador itinerant al Romaniei in capitalele lumii.
presedinte de onoare - Klaus Iohannis; ... Astfel, Academia Nationala de Informatii ar urma s-o aleaga drept presedinte de onoare pe Victoria Nuland, iar sotul acesteia, Robert Kaplan, urmeaza sa fie desemnat ambasador itinerant al Romaniei in capitalele lumii.
Deocamdata, excluderea nu a luat forme statutare, fiind decisa doar de Corneliu Vadim Tudor - presedinte de onoare in prezent.
Comisia de Onoare si Arbitraj a PNL a hotarat miercuri sa nu valideze alegerile pentru sefia Organizatiei Judetene Bacau si ca unul dintre cei doi candidati, Romeo Stavarache, va asigura interimatul pana la repetarea alegerilor.
Decizia Curtii de Onoare si Arbitraj a PNL privind invalidarea alegerilor organizate la inceputul lui iulie in cadrul Conferintei Judetene a PNL Bacau a fost contestata de gruparea condusa de Ioan Chiriac.
Invitatul de onoare al evenimentului organizat in Piateta Cazino din Mamaia in perioada 3-4 iulie - Exotic Car Show - este primarul orasului si principatului Monaco, Georges Marsan (foto), cel care, de altfel, va inmana si trofeele pentru cele mai apreciate masini de epoca de la expozitie.
Simona Halep a primit titlul de cetatean de onoare al orasului Calarasi. Sportiva care domina de mai bine de un an ierarhia jucatoarelor de tenis din lume a primit titlul la o initiativa a comunitatii aromanilor din judet.
Mircea Ionescu Quintus (foto), presedintele de onoare al PNL, considera ca, prin propunerile avansate, PD le asigura liberalilor "un loc confortabil la cimitirul Bellu".
PC apreciaza ca o demisie a lui Sebastian ar fi "un gest de onoare", in conditiile in care, din punctul de vedere al conservatorilor, declaratiile sefului ANAFdin ultima perioada, referitoare la impozitarea cu 16% a averilor ce nu pot fi justificate legal, sunt "iresponsabile".
Potrivit presedintelui Curtii de Onoare si Arbitraj a PNL, Bogdan Olteanu, motivele care au dus la adoptarea acestei solutii radicale au fost reprezentate de incalcarea a doua articole din Statutul PNL.
Este jenant, la fel ca si in cazul proiectului de hotarare prin care presedintele Romaniei, care s-a nascut la Basarabi, a fost numit cetatean de onoare al orasului.
- gramada- onoare, dregatorie; ... - multi- functie de onoare, bogatie neasteptata; - numarand- vei ajunge bogat in curand, castig insemnat la carti; - orb cerand- fii mai atent la ce faci;
Amandoi sunt cetateni de onoare ai municipiului Constanta, orasul de suflet al presedintelui. Cetateni de onoare fiind, ei au primit in 2005 de la Primaria Constantei cate un teren de aproximativ 500 mp.
Cu un ochi la marea cam racoroasa totusi pentru plaja si cu gandul la cina, tinerii liberali au asistat la cuvintele de deschidere ale seniorilor Puiu Hasotti, George Dragomir, Crin Antonescu si Wolfgang Sachsenroeden (invitat de onoare, in locul lui Constantin Balaceanu Stolnici).
Referindu-se la contestatia adresata Curtii de Onoare si Arbitraj a PNL pe tema excluderii sale, Ghise crede ca in cazul in care acest for va ignora "evidenta probelor si abuzul de drept comis", PNL este amenintat de multe pericole.
Deputatul a sesizat ca Romania a reusit in aceste zile sa transforme o onoare acordata tarii noastre de catre Uniunea Europeana, prin acceptarea in structurile sale de conducere a unui roman, intr-un scandal.
Actrita Oana Zavoranu a aratat ca este o mare onoare faptul ca liderul PRM a asezat-o in dreapta lui. "Este o imensa onoare, pentru ca acest om mi-a facut surpriza si m-a pus in dreapta lui.
google-analytics.com