Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a criticat, luni, in Biroul Permanent National, reuniunea informala a unor lideri ai partidului, care a avut loc vineri si sambata la Poiana Brasov, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.
Iliescu a acuzat faptul ca reuniunea informala de la Poiana Brasov a fost una in afara Statutului partidului si a spus ca nu este normal ca unii lideri sa se adune "pe ascuns" in unele locuri, in timp ce altii participau la o actiune organizata de Institutul "Ovidiu Sincai".
Surse din PSD au relatat ca Iliescu le-a reprosat celor prezenti la Poiana Brasov ca au organizat o intalnire la care au invitat numai unii dintre liderii partidului, dand senzatia ca ar incerca sa forteze o decizie in afara Statutului.
"Nu inteleg ce ati cautat acolo, de ce la aceasta intalnire nu au fost invitati toti membrii BPN si numai o parte, pe ce motive si pe ce temei statutar?", ar fi spus Iliescu, potrivit acelorasi surse.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, sambata, pentru MEDIAFAX, ca reuniunea social-democratilor de la Poiana Brasov este "nepotrivita", intrucat devanseaza intalnirea unui organism statutar, respectiv CExN, de luni, el apreciind ca, in aceste conditii, ea are un caracter privat.
Sambata, presedintele PSD, Mircea Geoana, a avut, la Poiana Brasov, o intalnire informala cu o parte a liderilor organizatiilor judetene ale partidului.