Cautare

2165 de rezultate pentru "oana miron brasov" (2.59 secunde)
Mai multi membri ai organizatiei municipale a PNL Brasov au inceput formalitatile de demisie si transfer la Grupul de initiativa care se va constitui la Brasov pentru platforma liberala condusa de Theodor Stolojan.
Exista mai multi investitori romani si straini interesati sa cumpere activele de la Tractorul Brasov, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute presedintele AVAS, Teodor Atanasiu.
Compania germana Preh, care produce componente auto, va deschide la inceputul lunii septembrie o fabrica in Parcul Industrial Brasov, care se construieste la Ghimbav, in imediata vecinatate a viitorului Aeroport International Brasov Ghimbav.
Claudia BOGHICEVICI, Primarul municipiului Brasov - dl. ... Andreea Marin Banica au inaugurat Miercuri la Brasov Centrul de excelenta Happy, infiintat in cadrul proiectului cu finantare europeana - "Echilibru - o noua abordare a vietii familiale cu cea profesionala", ID:POSDRU/97/6.3/S/60002.
Liga I FC Brasov - Pandurii Targu Jiu Stadion "Tineretului", astazi, ora 18.00 (Digi Sport 1). ... FC Brasov:
Prostitutie cu parafa medicala de Brasov (Autor: Vifor Rotar) Sub paravanul unor saloane de masaj, o familie de medici din Republica Moldova conducea patru bordeluri in Brasov, Cluj si Constanta. ... Instrumentarea dosarului a inceput in urma cu cateva luni, fiind condusa de Biroul de Combatere a Crimei Organizate Brasov.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Miron Cozma l-a acuzat in cursul zilei de vineri pe fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, ca ar fi vinovat de venirea minerilor la Bucuresti, in data de 13 iunie 1990.
Nereusind ca ajunga la un consens in vederea transmiterii unei recomandari catre plen sau a unui punct de vedere politic asupra dosarului lui Miron Mitrea, deputatii juristi au decis sa insereze in raportul privind solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale a lui Miron Mitrea punctele de vedere ale fiecarui grup parlamentar.
Postul de vicepresedinte al Senatului a fost acerb discutat vineri, in cadrul sedintei de grup a PSD de catre senatorii Dan Voiculescu si Miron Mitrea, desi protocolul PSD-PC prevedea expres ca acest post sa fie ocupat de un membru PC.
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, i-a criticat pe Miron Mitrea si Octav Cozmanca spunand ca acestia "nu avut curaj niciodata in viata lor" si au beneficiat timp de 20 de ani de privilegiile PSD, iar acum "se maimutaresc" si vin in sprijinul lui Basescu, impreuna cu Sorin Oprescu.
Dat ca sigur dezertor in favoarea PD-L de catre Cozmin Gusa, fostul secretar general al PSD, senatorul Miron Mitrea reactioneaza taios si spune ca Gusa "e un gunoi care arunca informatii false", dezmintind categoric plecarea din partid.
Senatorul PSD Titus Corlatean a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca declaratiile facute de Miron Mitrea despre arhiva Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) nu ajuta PSD si obiectivului partidului de a castiga alegerile prezidentiale, el adaugand ca asteapta de la Mitrea sa lase deoparte animozitatile de ordin personal.
Social-democratii s-au intalnit luni seara pentru a lua primele masuri dupa anuntarea sustinerii candidaturii lui Sorin Oprescu pentru Primaria Capitalei si l-au nominalizat pe senatorul Miron Mitrea drept seful campaniei electorale a partidului pentru alegerile locale din Bucuresti, potrivit Mediafax.
Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat, joi, pentru "Gandul", ca poate colabora cu Marian Vanghelie in campania de anul viitor, el apreciind ca acuzatiile lui Miron Mitrea constituie "o parere personala", iar Mitrea nu are nicio legatura cu campania sa, fiind "pe paliere diferite", scrie Mediafax.
Cata incredere aveti in domnul Miron Mitrea, l-ati numit recent sef de campanie pentru Bucuresti, in conditiile in care s-a confruntat in partid cu mai multe acuzatii, in special din partea domnului Hrebenciuc, ca ar face jocurile PDL si ale lui Traian Basescu?
A aparut priml numar pe print al publicatiei CERTITUDINEA, al carei creator este jurnalistul si scriitorul Miron Manega.
Miron Cozma: Regret ca nu l-am dat jos pe Ion Iliescu in 1991 Fostul lider al ortacilor din Valea Jiului, Miron Cozma, a declarat, intr-un interviu pentru Libertatea, ca regreta ca nu l-a dat jos pe Ion Iliescu, cu ocazia mineriadei din 1991.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ieri ca noul purtator de cuvant al Guvernului este Oana Marinescu, fost consilier de presa la Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.
google-analytics.com