Senatorul PSD Titus Corlatean a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca declaratiile facute de Miron Mitrea despre
arhiva Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) nu ajuta PSD si obiectivului partidului de a castiga alegerile prezidentiale, el adaugand ca asteapta de la Mitrea sa lase deoparte animozitatile de ordin personal.
"Obiectivul PSD si al tuturor mebrilor de partid trebuie sa fie castigarea alegerilor prezidentiale. Aceste declaratii ale lui Mitrea nu ne ajuta si nu ajuta in niciun caz acestui obiectiv. Toti membrii de partid, deputati, senatori, si domnul Mitrea, Corlatean, au obligatia sa faca parte dintr-o echipa care are ca unic obiectiv castigarea alegrerilor prezidentiale", a spus Corlatean.
Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, vineri, la Realitatea TV, raspunzand unei intrebari, ca crede ca presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, "asa cum a spus", "are" arhiva fostului "Doi si un sfert", sau informatii din aceasta.
Declaratiile senatorului PSD Miron Mitrea conform caruia presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, detine arhiva Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI) pot constitui un argument suplimentar pentru inlocuirea fostului ministru de Interne Dan Nica, a declarat premierul Boc.
Intrebat, vineri, de presa cum comenteaza declaratiile lui Miron Mitrea privind arhiva DGIPI, premierul a aratat ca aceastea pot constitui "un argument in plus pentru decizia luata in cazul fostului ministru de Interne".
Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, vineri, la Realitatea TV, raspunzand unei intrebari, ca el crede ca presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, "asa cum a spus", "are" arhiva fostului "Doi si un sfert", sau informatii din aceasta.