Cautare

1482 de rezultate pentru "numere de telefon" (4.98 secunde)
Fostul vicepresedinte al PSD Ioan Rus se declara, intr-un interviu publicat luni in cotidianul "Ziua de Cluj", "dezamagit" de prestatia presedintelui partidului, Mircea Geoana, care nu s-a putut ridica la nivelul proiectului de modernizare a PSD si il acuza pe acesta de lipsa de barbatie.
Lucian Bolcas, Gheorghe Funar, Ilie Ilascu, precum si Oana Zavoranu ar urma sa se numere printre candidatii PRM pentru alegerile parlamentare, Corneliu Vadim Tudor.
Virgil Ardelean si-a prezentat demisia de onoare din functia de sef al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI), avertizand ca in politie, serviciile de informatii si in parchete sunt "zeci de Virgil Ardelean si de Vulpi".
Un nou mandat de parlamentar i-a adus lui Eduard Martin (foto) cateva kilograme in minus - vreo 20, desi, in mod "normal", alesii neamului au tendinta sa mai adauge cateva numere la costum pentru a-si incapea mai bine in pielea bunastarii.
Cu toate ca PD-L Navodari insista sa primeasca postul de viceprimar al orasului in baza colaborarii cu PSD si dupa modelul deja "experimentat" de PSD la Murfatlar de exemplu primarul Nicolae Matei (foto) spune ca inca nu are astfel de ganduri.
, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au dispus continuarea cercetarilor fata de seful Postului de Politie Baraganu, Valerica Petre (foto), pe motiv ca exista suspiciuni de comitere a infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor publice si luare de mita, politistul spune ca nimic din toate acestea nu i-au fost adus la cunostinta.
Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a declarat, astazi, ca nu este dispus sa intre in "jocul absurd" care se desfasoara impotriva sa si sa renunte la imunitatea parlamentara de dragul oricarui "neispravit" care "vine cu o aberatie de genul subminarea economiei nationalei".
'Luptele pentru Putere, pentru functii au transformat scena politica intr-o avalansa interminabila de scandaluri. ... La randul lor, celelalte tabere incep sa se replieze, sa caute sprijin, sa numere potentialele voturi. ... Isi cer dreptul de a arunca cu noroi. De a acuza in piata publica.
Directorul adjunct al SRI, generalul Florian Coldea, este acuzat ca intreprinde actiuni de politie politica si de instigare la omor la adresa unui senator din opozitie.
'Presedintele nu a ratat momentul si a declansat razboiul de uzura impotriva opozitiei. Pe o astfel de seceta la capitolul "reusite guvernamentale", cu un Boc tot mai mic si fara sange in instalatia de premier, Traian Basescu a simtit ca e nevoie sa preia initiativa.
Sunt antifeminista, adica detest criteriile cantitative si tocmai in vederea meritocratiei cred ca un guvern format din femei de calitate si tari de caracter ar fi ce trebuie acum ca sa terminam cu invarteala opozitiei in oala. ... Si sa dam jos catastrofa de guvernare.
Circul politic marca Basescu nu se deosebeste, din punct de vedere tehnic, de circul obisnuit. ... Si tot ca in aceasta straveche arta a spectacolului, el mai presupune si repetarea numerelor de succes. ... Presedintele vrea iarasi alegeri in sotite de referendum.
Bogdan Tiberiu Iacob) Cozmin Gusa, fostul strateg al lui Nastase si Basescu, arunca pe piata cateva bombe politice veritabile, intr-un dialog cu Inpolitics, la loc de cinste figurind probabilitatea foarte mare - in opinia sa - ca intre candidatii la primaria generala sa se numere Victor Ponta, din partea USL, si Monica Macovei, din partea PDL.
Sarbu:Senatorii PSD nu vor mai participa la sedintele comune daca nu va fi solutionata problema cartelelor de vot Senatorii social-democrati nu vor mai participa la sedintele plenului reunit al celor doua Camere ale Parlamentului pana nu va fi solutionata problema cartelelor electronice de vot, a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa, liderul grupului parlamentar al PSD din Senat, Ilie Sarbu.
El a recunoscut ca o astfel de decizie va starni discutii la nivelul Parlamentului European, dar a precizat ca acest lucru este de inteles atata timp cat strainii nu pot intelege situatia de la noi, deoarece in tarile lor nu exista maidanezi.
"Premierul se executa, nu se discuta" Oare sunt singurul care s-a plictisit de jocul de-a soarecele si pisica dintre Traian Basescu si Emil Boc?
Legea alegerilor comasate, neconstitutionala pentru ca incalca dreptul la candidatura Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionala legea alegerilor comasate, deoarece aceasta prevede ca o persoana care candideaza la alegerile locale nu poate sa se numere printre candidati la alegerile parlamentare.
cat de daunator poate fi faptul ca Opozitia isi subestimeaza puterea si isi saboteaza interesele. Episodul Roberta, adica modul in care s-a votat la legea pensiilor, n-ar fi existat daca n-ar fi fost dezvaluit de un jurnalist care - lucru important - NU e familiarizat cu procedurile parlamentare.
Bogdan Tiberiu Iacob) Reforma Sanatatii, un act in beneficiul mafiilor transnationale A doua declaratie a lui Stan afirma ca mult trimbitata reforma a sanatatii este, de fapt, un act in beneficiul mafiei transnationale a fraudarii asigurarilor de sanatate, cu binecuvintarea presedintelui Traian Basescu.
Ci in tandem cu primarii de sectoare. ... Si pe care nu-i avem, ii racolam, de exemplu, pe Vanghelie, dupa precedentul Piedone. ... Basca 38 de primari din Caras. Pentru care Boc si Omul cu Broscoiul s-au deplasat la Resita doar ca sa fie siguri ca se mai fac de ras.
google-analytics.com