Lucian Bolcas, Gheorghe Funar, Ilie Ilascu, precum si Oana Zavoranu ar urma sa se numere printre candidatii PRM pentru alegerile parlamentare, Corneliu Vadim Tudor.
a respins informatiile difuzate de presa potrivit carora Oana Zavoranu, despre care a spus ca este un om placut si de bun simt, nu ar mai candida pentru PRM, precizand ca aceasta ar urma sa candideze pentru Camera Deputatilor, la Bucuresti.
"Nu ma taxati ca am fusta scurta si burta goala", a declarat vineri Oana Zavoranu, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta alaturi de presedintele PRM. Corneliu Vadim Tudor, motionat de anuntul pe care urma sa il faca, a botezat-o pe viitoarea candidata "Oana Vasilescu". Amuzata de situatie Oana Zavoranu a replicat ca trebuie sa primeasca un miel din partea liderului PRM.
"Oana va candida si sunt convins ca va intra in Camera Deputatilor. Este nevoie de tineri patrioti si cu frica lui Dumnezeu si Oana are toate aceste calitati. Isi vede de treaba ei, de familia ei. Va candida la deputati, dar vom analiza daca se voteaza in sistemul uninominal daca ii convine la un colegiu din Bucuresti sau in alta parte. O buna parte a tineretului o sa voteze un om atat de placut si cu mult bun-simt", a declarat Vadim Tudor.