Cautare

1482 de rezultate pentru "numere de telefon" (3.52 secunde)
Dupa cum am mai semnalat in numere anterioare ale Cotidianului "Replica de Constantaā€¯, mafia si-a intins tentaculele larg peste urbea noastra, facand ca mirosul banilor sa ajunga pana la nasul fin al celor care ar trebui sa ne asigure linistea.
Sute de oameni si o multime de oficialitati au condus-o ieri pe ultimul drum pe Florica Cozminca, sotia senatorului Octav Cozminca. De Florii, chiar in ziua in care ar fi trebuit sa implineasca 57 de ani, ea a fost inmormintata in cimitirul din Talpa, satul natal al parlamentarului.
Campania electorala continua pe sms Desi din punct de vedere legal, campania electorala ar fi trebuit sa se inchieie vineri la ora 00.00, aceasta continua pe telefonia mobila prin mesaje trimise de la numere scurte.
Cel putin un jaf a avut loc in fiecare luna a acestui an, la case de schimb valutar si de amanet sau la sucursale ale unor banci, in pofida controalelor facute de politisti la astfel de unitati, in privinta modului de asigurare a pazei.
12 jucatori au ghicit cinci din cele sase numere norocoase, ei urmand sa imparta aproape 11.500 de lei. La categoria a III-a, au fost 726 de castigatori care vor imparti suma de aproape 380 de lei.
Dincolo de preferintele personale, de tipul caroseriei si de banii pe care ii ai in buzunar, mai sunt cateva aspecte pe care trebuie sa le iei in calcul. Va spuneam intr-un articol mai vechi ce masini trebuie ocolite cu orice pret, de la cumpararea la mana a doua.
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Finala Europa League 2012 aduce in Bucuresti, potrivit organizatorilor, aproximativ 30.000 de suporteri spanioli, sustinatori ai echipelor Atletico Madrid si Athletic Bilbao, dar si alte cateva zeci de turisti, cel maimare oras al Romaniei devenind, pentru o zi, capitala fotbalului european.
La Editura LIDER a aparut cartea "Enciclopedia superstitiilor" de Richard Webster. Iubitorii de lucruri amuzante vor indragi negresit aceasta fascinanta enciclopedie a superstitiilor. Richard Webster trece sub lupa peste 500 de superstitii, cele mai putin cunoscute si mai uimitoare din lumea occidentala.
Jumatate de secol de indobitocire comunista ne-a invatat ca oricine are mai mult decat noi ne este obligatoriu dusman, pentru ca nu putea deveni bogat decat prin exploatarea aproapelui.
Magicianul Leonard Iosefini este unul dintre invitatii speciali diseara, la emisiunea "O data-n viata" de la TVR 1, a carei gazda este Iuliana Tudor.
In urma cu o luna, Medgidia a fost zguduita de un scandal monstru, in care, la acea data s-a implicat si primarul Dumitru Moinescu, pentru aplanarea conflictului.
Sau macar sa fi lasat niste urme, ori sa vedem prin telescop niste "miracole" de dimensiuni astronomice, ca semn al activitatii lor.
FARCAS) In septembrie 2014, Agentia spatiala NASA si Biblioteca Congresului american au reunit oameni de stiinta, istorici, filosofi si teologi din intreaga lume pentru un simpozion de doua zile intitulat Pregatirea pentru descoperire.
FARCAS) In ziua de 20 septembrie 1973, intre orele 16:35 si 16:45 GMT, misiunea cosmica americana Skylab 3 s-a intalnit cu un misterios satelit rosu, care a fost si fotografiat.
Cristian Roman) Revista Stiinta & Tehnica a abordat rareori subiectele legate de OZN-uri. ... lipsa documentelor de incredere. In jurul a ceea ce am putea numi fenomen OZN s-a creat un val de legende si de contrafaceri, incat este foarte greu sa mai poata fi abordat cu seriozitate.
sa se traseze intr-un numar finit de pasi un patrat cu aria egala cu cea a cercului. ... un loc, materiale de constructie Se cere:
Accesul la programul de reabilitare termica a blocurilor a fost inlesnit prin micsorarea cotei cu care locatarii vor contribui. ... Dezinteresul romanilor pentru programul de reabilitare termica a blocurilor i-a determinat, saptamana trecuta, pe membrii guvernului sa adopte o noua inlesnire pentru implementarea proiectului.
Data alegerilor europarlamentare nu s-a stabilit inca, dar partidele au inceput deja sa-si numere propriii ocupanti ai fotoliilor din PE.
Ei au tinut astfel sa contrazica o teorie emisa de presedintele Traian Basescu, potrivit careia "oricine stie sa numere pana la cinci" este constient ca UDMR si UCM sau alte formatiuni sunt obligate de pragul electoral sa candideze pe liste comune.
Brusc, viata harsovenilor a fost animata de disputa dintre candidatul PDL pentru primarie, Tudorel Nadrag, si actualul primar, Ionel Chirita.
google-analytics.com