Cautare

680 de rezultate pentru "numere de telefoane" (4.87 secunde)
Data alegerilor europarlamentare nu s-a stabilit inca, dar partidele au inceput deja sa-si numere propriii ocupanti ai fotoliilor din PE.
Ei au tinut astfel sa contrazica o teorie emisa de presedintele Traian Basescu, potrivit careia "oricine stie sa numere pana la cinci" este constient ca UDMR si UCM sau alte formatiuni sunt obligate de pragul electoral sa candideze pe liste comune.
Celularul a fost furat in statiunea Olimp, acolo unde ministrul a avut o intalnire de lucru cu liberalii constanteni. Desi Orban a transmis hotului si un SMS prin care ii cerea telefonul inapoi, pana la urma situatia a fost rezolvata de un liberal din Mangalia.
Brusc, viata harsovenilor a fost animata de disputa dintre candidatul PDL pentru primarie, Tudorel Nadrag, si actualul primar, Ionel Chirita.
Programul "Locuinte ieftine pentru tineri", demarat de Primaria Constanta, a adunat sute de constanteni, sambata seara, in Piata Farului.
Treizeci si una de persoane din Galati sunt cercetate penal de Politie dupa ce s-a constatat ca au votat fara sa fie inscrise pe listele electorale permanente, cu complicitatea unor membri ai sectiilor de votare.
Fostul vicepresedinte al PSD Ioan Rus se declara, intr-un interviu publicat luni in cotidianul "Ziua de Cluj", "dezamagit" de prestatia presedintelui partidului, Mircea Geoana, care nu s-a putut ridica la nivelul proiectului de modernizare a PSD si il acuza pe acesta de lipsa de barbatie.
Lucian Bolcas, Gheorghe Funar, Ilie Ilascu, precum si Oana Zavoranu ar urma sa se numere printre candidatii PRM pentru alegerile parlamentare, Corneliu Vadim Tudor.
Virgil Ardelean si-a prezentat demisia de onoare din functia de sef al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (DGIPI), avertizand ca in politie, serviciile de informatii si in parchete sunt "zeci de Virgil Ardelean si de Vulpi".
Un nou mandat de parlamentar i-a adus lui Eduard Martin (foto) cateva kilograme in minus - vreo 20, desi, in mod "normal", alesii neamului au tendinta sa mai adauge cateva numere la costum pentru a-si incapea mai bine in pielea bunastarii.
Cu toate ca PD-L Navodari insista sa primeasca postul de viceprimar al orasului in baza colaborarii cu PSD si dupa modelul deja "experimentat" de PSD la Murfatlar de exemplu primarul Nicolae Matei (foto) spune ca inca nu are astfel de ganduri.
, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au dispus continuarea cercetarilor fata de seful Postului de Politie Baraganu, Valerica Petre (foto), pe motiv ca exista suspiciuni de comitere a infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor publice si luare de mita, politistul spune ca nimic din toate acestea nu i-au fost adus la cunostinta.
Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a declarat, astazi, ca nu este dispus sa intre in "jocul absurd" care se desfasoara impotriva sa si sa renunte la imunitatea parlamentara de dragul oricarui "neispravit" care "vine cu o aberatie de genul subminarea economiei nationalei".
'Luptele pentru Putere, pentru functii au transformat scena politica intr-o avalansa interminabila de scandaluri. ... La randul lor, celelalte tabere incep sa se replieze, sa caute sprijin, sa numere potentialele voturi. ... Isi cer dreptul de a arunca cu noroi. De a acuza in piata publica.
Alegerea lui Dian Popescu in postul de presedinte al Organizatiei Municipale Targu Jiu a fost contestata de cativa colegi de partid.
Directorul adjunct al SRI, generalul Florian Coldea, este acuzat ca intreprinde actiuni de politie politica si de instigare la omor la adresa unui senator din opozitie.
'Presedintele nu a ratat momentul si a declansat razboiul de uzura impotriva opozitiei. Pe o astfel de seceta la capitolul "reusite guvernamentale", cu un Boc tot mai mic si fara sange in instalatia de premier, Traian Basescu a simtit ca e nevoie sa preia initiativa.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics o analiza a activitatii SRI pornind de la protestul oficial formulat recent de jurnalistul Sorin Rosca Stanescu, legat de faptul ca SRI se ocupa, in Romania, cu monitorizarea atenta a unui numar considerabil de jurnalisti, alesi pe post de cobai in cadrul unui experiment social sui generis, care ar viza generalizarea sistemului ascultarilor ilegale.
Sunt antifeminista, adica detest criteriile cantitative si tocmai in vederea meritocratiei cred ca un guvern format din femei de calitate si tari de caracter ar fi ce trebuie acum ca sa terminam cu invarteala opozitiei in oala. ... Si sa dam jos catastrofa de guvernare.
Circul politic marca Basescu nu se deosebeste, din punct de vedere tehnic, de circul obisnuit. ... Si tot ca in aceasta straveche arta a spectacolului, el mai presupune si repetarea numerelor de succes. ... Presedintele vrea iarasi alegeri in sotite de referendum.
google-analytics.com