Cautare

680 de rezultate pentru "numere de telefoane" (4.84 secunde)
Bogdan Tiberiu Iacob) Cozmin Gusa, fostul strateg al lui Nastase si Basescu, arunca pe piata cateva bombe politice veritabile, intr-un dialog cu Inpolitics, la loc de cinste figurind probabilitatea foarte mare - in opinia sa - ca intre candidatii la primaria generala sa se numere Victor Ponta, din partea USL, si Monica Macovei, din partea PDL.
Sarbu:Senatorii PSD nu vor mai participa la sedintele comune daca nu va fi solutionata problema cartelelor de vot Senatorii social-democrati nu vor mai participa la sedintele plenului reunit al celor doua Camere ale Parlamentului pana nu va fi solutionata problema cartelelor electronice de vot, a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa, liderul grupului parlamentar al PSD din Senat, Ilie Sarbu.
El a recunoscut ca o astfel de decizie va starni discutii la nivelul Parlamentului European, dar a precizat ca acest lucru este de inteles atata timp cat strainii nu pot intelege situatia de la noi, deoarece in tarile lor nu exista maidanezi.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
"Premierul se executa, nu se discuta" Oare sunt singurul care s-a plictisit de jocul de-a soarecele si pisica dintre Traian Basescu si Emil Boc?
Legea alegerilor comasate, neconstitutionala pentru ca incalca dreptul la candidatura Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionala legea alegerilor comasate, deoarece aceasta prevede ca o persoana care candideaza la alegerile locale nu poate sa se numere printre candidati la alegerile parlamentare.
cat de daunator poate fi faptul ca Opozitia isi subestimeaza puterea si isi saboteaza interesele. Episodul Roberta, adica modul in care s-a votat la legea pensiilor, n-ar fi existat daca n-ar fi fost dezvaluit de un jurnalist care - lucru important - NU e familiarizat cu procedurile parlamentare.
Bogdan Tiberiu Iacob) Reforma Sanatatii, un act in beneficiul mafiilor transnationale A doua declaratie a lui Stan afirma ca mult trimbitata reforma a sanatatii este, de fapt, un act in beneficiul mafiei transnationale a fraudarii asigurarilor de sanatate, cu binecuvintarea presedintelui Traian Basescu.
Ci in tandem cu primarii de sectoare. ... Si pe care nu-i avem, ii racolam, de exemplu, pe Vanghelie, dupa precedentul Piedone. ... Basca 38 de primari din Caras. Pentru care Boc si Omul cu Broscoiul s-au deplasat la Resita doar ca sa fie siguri ca se mai fac de ras.
Procesul de preluare a sacilor cu buletine de vot si de numarare a voturilor s-a intrerupt pentru ca oamenii din BEJ nu si-au primit banii de la Consiliul Judetean.
Presedintele suspendat Traian Basescu a dat dovada, duminica seara, ca nu stie sa socoteasca, desi a absolvit in anul 1976 Institutul de Marina Mircea cel Batran din Constanta, Facultatea de Navigatie, Sectia Comerciala.
Razvan Dumnitrescu) Actualii guvernanti aveau la dispozitie, oficial si institutional, documente din care rezulta ca numarul real al persoanelor cu drept de vot nu este de peste 18 milioane, ci abia depaseste 16,5 milioane.
Ma asteptam ca pe caldura asta infernala Basescu, marinar de profesie, se va duce la mare sa se scalde in valuri sau sa priveasca nostalgic vechiul far din Constanta.
Kovesi - testul decisiv pentru U.S.L "Nu-mi sta in fire sa ma pronunt despre ceva ce nu cunosc, dar nu am nici un fel de indoiala ca acuzatia de "santaj" pentru care l-a arestat DNA pe directorul Antena 1 e doar o momeala, piesa e mai mare si mult mai subtila dar, spre amuzamentul tuturor, e jucata de niste comedianti de mana a doua.
Incertitudinile legate de conducerea Ministerului Sanatatii au luat sfarsit. ... Este vremea sa ne respectam angajamentele, sa ne facem datoria fata de oameni si sa continuam modernizarea si reformarea actului de sanatate din tara noastra.
Sorina Ionasc) Jocul de-a negocierea si rostitul numerelor de senatori ca la loto iese frumos.
HotNews.ro De ce s-a simtit Hollande in Romania mai bine ca acasa.
Parcul auto al sectiei de transport in comun "Transurban” din cadrul Regiei Autonome Comunala Satu Mare este alcatuit in prezent din 45 de autobuze.
Creditele doar cu buletinul sunt cele mai solicitate in magazinele de electrocasnice datorita procedurii rapide de acordare, potrivit unui studiu realizat de portalul Ghiseul Bancar.
Municipiul Mangalia va participa, in perioada 7-10 aprilie, la Targul International de Turism "Romexpo”, alaturi de cateva sute de firme, consilii judetene si locale de pe intreg teritoriul Romaniei, dar si din tari precum Turcia, Grecia, Bangladesh, Ungaria, Cipru.
google-analytics.com