Cautare

7364 de rezultate pentru "numar de telefon informatii" (4.96 secunde)
Pentru a se asigura ca nu este inconjurat de oameni corupti si cu interese oculte, premierul Calin Popescu Tariceanu a solicitat de urgenta SRI si SIE sa-i trimita informatiile legate de influenta unor grupuri de interese asupra oamenilor din structurile Guvernului.
- De ce sa dai Like? De cateva luni am dat startul blogului cu stiri culturalo-culinare si m-am tot jucat si cu uneltele Facebook.
In decembrie 2012 a avut loc, langa splendidele cascade Iguassu, din Brazilia, cel de al IV-lea Forum International OZN, sub coordonarea lui Ademar Jose Gevaerd, principala personalitate a ufologiei braziliene, editor al revistei Brazilian UFO Magazine. Cu aceasta ocazie s-a lansat asa-numita "Scrisoare de la Cascadele Iguassu".
FARCAS) Dupa inchiderea proiectului Blue Book, in 1969, departamentului apararii al SUA a afirmat, ori de cate ori era solicitat, ca nu este interesat, in niciun fel, de fenomenul OZN.
FARCAS) In decembrie 2017, a devenit publica existenta unui proiect, cu acronimul AAWSAP, prin care Agentia de Informatii a Armatei Americane dorea sa afle ce sunt OZN-urile si cum ar putea fi reproduse performantele lor, in scop militar.
Consilierul prezidential Adriana Saftoiu a depus in cursul zilei de ieri la Parchetul instantei supreme o plangere penala impotriva ministrului Apararii, Teodor Atanasiu. Motivul acestei decizii il constituie faptul ca Teodor Atanasiu a acuzat-o pe Adriana Saftoiu ca ar fi manipulat presa prin informatii furnizate jurnalistilor neoficial.
Grupul parlamentarilor liberali, printre care si senatorul Puiu Hasotti si deputatii George Dragomir si Andrian Mihei, ca si coinitiatori si semnatari ai pachetului de legi, anunta ca vor depune astazi, 12 februarie a.c., in Camera Deputatilor, un pachet de legi propriu, privind siguranta nationala.
Senatorii Comisiei de aparare au adoptat ieri Legea privind statutul ofiterilor de informatii, stabilind ca Serviciile secrete se vor demilitariza, iar ofiterii nu vor mai avea grade militare, ci vor fi functionari publici. "Am finalizat Legea privind statutul ofiterilor de informatii.
Ultima sedinta a Consiliului Judetean (CJ) Gorj s-a transformat intr-un veritabil scandal, in care colegii de alianta social-democratul Ion Calinoiu si democrat-liberalul Ionel Mantog si-au aruncat unul altuia cuvinte "grele".
Grupul Editorial RAO a lansat la Targul international de carte Bookfest 2013 volumul "Ars Analytica", avandu-i coordonatori pe George Cristian Maior si Ionel Nitu.
FARCAS) (Continuare) Schimb de informatii Si cu ocazia asa-numitei "Nopti Oficiale OZN din Brazilia", un caz spectaculos din mai 1986, a existat un schimb de informatii, de data aceasta intre Cridovni si Fortele Aeriene Braziliene. ... Ocazional exista si schimburi de informatii cu organisme similare din alte tari.
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investeste in oameni!” Fundatia Romtens, in colaborare cu partenerii sai Universitatea de Studii din Perugia - Italia, SC.
La Snagov In weekendul trecut am hotarat sa petrecem o zi aproape de Bucuresti, in padurile Snagovului. ... Podul pietonal care traverseaza DN1 pe aici, precum si o benzinarie aflata pe partea stanga, sunt alte doua puncte de reper ajutatoare.
Actiunea a fost organizata la National Press Club din Washington, la o distanta de doua colturi de Casa Alba, de Paradigm Research Group, infiintat in 2004 si condus de Steven Bassett, activist politic, comentator si publicist, aparent cu ajutorul unei donatii de 1,1 milioane dolari, primita din Canada.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a recomandat ieri presedintelui Traian Basescu sa retraga neintarziat legile privind siguranta nationala, "pentru ca se face de ras" si pentru ca "e un lucru profund inacceptabil".
FARCAS) Incetarea din viata, pe 31 ianuarie 2013, a lui Ingo Swann (n.1933), legendar clarvazator american, implicat si in explorarea fenomenului OZN prin aceasta neobisnuita metoda, ne-a prilejuit, in ultimele doua episoade, rememorarea inceputurilor scolii americane de clarviziune, menita sa sprijine spionajul militar in perioada razboiului rece.
Fostul presedinte al Romaniei Emil Constantinescu a cerut miercuri celor doua Camere ale Parlamentului, constituirea in regim de urgenta a unei comisii parlamentare care sa cerceteze veridicitatea afirmatiilor facute de Claudiu Saftoiu, marti, privind interceptarea ilegala a telefoanelor.
De asemenea, serviciul Google Maps este disponibil prin intermediul oricarui terminal cu acces la internet. ... Google Maps este o sursa practica pentru utilizatori de a obtine informatii, daca acestia au nevoie sa gaseasca o ruta optima (indicatii de orientare) sau o lista de restaurante in imediata apropiere.
Din cauza calculatorului, telefonului, tabletei, creierul are tot mai des pana de atentie! ... Magda Marincovici) Calculator, laptop, telefon. Permanent suntem conectati la retele de socializare, cu telefonul la ureche pentru a primi sau a trimite mesaje.
Actionarii trebuie sa trimita o solicitare catre societate in care sa specifice datele de identificare si un numar de telefon la care pot fi contactati. Societatea de Investitii Financiare (SIF) 5 Oltenia a anuntat ieri ca din luna iulie incepe plata catre actionari a dividendelor aferente anului 2005.
google-analytics.com