Cautare

7364 de rezultate pentru "numar de telefon informatii" (7.33 secunde)
Farcas) Mentionam in episoadele anterioare ca pe 20 iunie 2013 s-a anuntat terminarea operatiei de desecretizare si punere la dispozitia publicului a tuturor documentelor OZN aflate in posesia Ministerului britanic al Apararii, operatie care a tinut cinci ani si a implicat in total 209 fisiere, cu aproximativ 52.000 de pagini.
FARCAS) Asa cum anuntau agentiile de stiri, la mijlocul lunii ianuarie 2017, Agentia Centrala de Informatii din SUA (CIA) a publicat online aproximativ 930.000 de fisiere declasificate, continand aproximativ 13 milioane de pagini de documente declasificate.
Unul dintre aceste dosare, apartinand Royal Air Force (RAF), include prezentarea detaliata a unui incident petrecut pe 19 octombrie 1982, cand un avion de spionaj american USAF RC-135 Rivet, care monitoriza activitatea militara sovietica, a fost deranjat de un obiect mare deasupra Mediteranei de Est.
Farcas) (continuare) Joe McMoneagle Unul dintre cei ce au contribuit la explorarea presupuselor baze extraterestre despre care vorbea Pat Price a fost si Joseph McMoneagle (n.1946), numit clarvazatorul nr.1 al unitatii de spionaj militar prin vedere la distanta, unitate avand sediul la Fort Meade, Maryland.
Capitala Angliei va gazdui astazi ceremonia de deschidere a celui mai mare eveniment sportiv al anului. Tara noastra este prezenta in competitie cu 103 sportivi, iar Nadia Comaneci spera sa ne clasam in primele zece natiuni la numarul de medalii.
GEORGE CUSNARENCU) Jurnalismul are o istorie veche in Europa, dar statutul sau a fost nevoit sa faca fata unor provocari extrem de puternice: ... Acum, ca si in anii 50-60, expertii prevad disparitia presei tiparite in favoarea presei digitale ajutata de internet.
544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public. Doream sa ni se comunice unele informatii referitoare la contractele de asociere in participatiune incheiate intre Consiliul Local si societati private in perioada 1 iulie 2004 - 28 septembrie 2007.
Dupa ce a lasat in urma un sir de acuze neclarificate, presedintele Traian Basescu si-a reluat vacanta intrerupta luni pentru a lansa in eter reprosurile si nemultumirile la adresa lui Calin Popescu-Tariceanu.
Observatiile din decembrie au fost puse, de catre ufologii occidentali, pe seama unei rachete intercontinentale ICBM RS-12 Topol, lansata de rusi, de la baza Kapustin Yar, din nordul Marii Caspice, spectacolul fiind provocat de irizatiile unor nori de un tip special.
FARCAS) Mentionam intr-un episod anterior ca pe 8 iunie 2018, a avut loc, in Las Vegas, o interesanta conferinta comuna a Societatii de Explorare Stiintifica (Society for Scientific Exploration - SSE) si a Asociatiei Internationale de Vedere la Distanta (International Remote Viewing Association - IRVA).
De la paranormal la fizica experimentala (Autor: ... FARCAS) Recent, pe platforma de intrebari si raspunsuri Quora, Luis Elizondo, fostul director al proiectului OZN - AATIP - de la Pentagon si actualmente directorul programelor speciale ale Academiei To the Stars, a raspuns pe larg la intrebarea:
FARCAS) In ultimele luni, zona cea mai fierbinte a ufologiei a continuat sa ramana cea legata de ecourile dezvaluirii, in decembrie 2017, a programului de 22 milioane de dolari, numit AATIP, al Directiei de Informatii a Apararii din SUA, program menit sa dea raspuns la intrebarile:
SRI precizeaza ca va lua masurile ce se impun la finalul anchetei interne declansate ca urmare a "ultimelor evenimente", in replica la solicitarea Comisiei SRI de a-l suspenda pe prim-adjunctul Florian Coldea pe timpul derularii anchetei Comisiei privind presupusele presiuni exercitate asupra CC.
Dupa ce nebunia alegerilor locale a luat sfarsit a inceput avalansa candidatilor depistati ca au colaborat cu fosta Securitate, flagel de care nu au scapat nici unii candidati galateni.
Senatorul Ilie Sarbu, vicepresedinte Comisia speciala a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra Serviciului de Informatii Externe, are un punct de vedere privind discursul lui Traian Basescu la aniversarea a 24 de ani de existenta a Serviciului Roman de Informatii.
Efectul unor astfel de declaratii, devastator in lumea cooperarii dintre serviciile de informatii Presedintele Traian Basescu "greseste foarte tare" din punct de vedere politic, prin afirmatia referitoare la ofiterul acoperit aflat in cursa prezidentiala, declara la RFI prim-vicepresedintele PDL, Mihai Razvan Ungureanu.
FARCAS (Continuare) Cele de mai sus sunt informatii provenind din surse cat de cat demne de incredere. Dar ufologia colcaie si de dezvaluirea unor date senzationale si tenebroase, puse in circulatie de niste denuntatori (whistleblowers) dubiosi.
TRECUTUL IL OBLIGA SA SCAPE TARA DE SECURISTI - Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE pentru functia de premier: ... Scolit la vestita Academie a SRI pe vremea cand era membru in Comisia parlametara de control asupra Serviciului Roman de Informatii, Grindeanu a negat orice legatura cu serviciile.
Sute de copii sau poate chiar mii care si-au pierdut viata sau, mai norocosi, au supravietuit, dar si-au lasat familiile inglodate in datorii si in imposibilitatea de a le mai continua tratamentele ce ii tin in viata.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
google-analytics.com