Cautare

2253 de rezultate pentru "nr telefon asistenta tv" (3.47 secunde)
In cadrul acestuia sunt asigurate la un nivel ridicat de calitate servicii de ingrijire pe timpul zilei, asistenta educationala, suport si sprijin pentru mame.
Impreuna cu o asistenta a sa, Andi Moisescu a facut "o magie", astfel ca in atentia mass-media au aparut doua autoturisme Ford B-Max, fabricate la Craiova, si care de-abia s-au intors de la Salonul Auto de la Geneva, unde a avut loc premiera mondiala a vehiculului.
Dupa ce Consiliul Director al Fondului Monetar International va aproba evaluarea celei de-a cincea misiuni pentru Romania, "programul va disponibiliza inca 475 milioane de euro, asistenta din partea FMI, dintr-un total disponibil de 3,5 miliarde euro", a anuntat, azi Jeffrey Franks, la incheierea oficiala a mandatului sau de negociator sef pentru Romania, care va fi preluat de olandezul Erik de Vrijer.
Guvernul va aloca 16,5 miliarde euro pentru asigurari si asistenta sociala, 6,2 miliarde euro pentru sanatate, 4,9 miliarde euro pentru transporturi, 4,4 miliarde euro pentru educatie si cercetare, 3,8 miliarde euro pentru agricultura si dezvoltare rurala, 2.7 miliarde euro pentru ordine publica si siguranta nationala, 2 miliarde euro pentru administratie publica centrala si locala, 1,5 miliarde euro pentru locuinte, servicii si dezvoltare publica, 1 miliard euro pentru aparare, 1 miliard euro pentru protectia mediului si 5 miliarde euro pentru alte domenii bugetare, precum datoria publica.
Privind retrospectiv, coonstatam ca accesarea fondurilor europene destinate tarii noastre pentru perioada 2007-2012, pentru cele sapte programe operationale (Transport, Mediu, Regional, Dezvoltarea Resurselor Umane, Cresterea Competitivitatii Economice, Dezvoltarea Capacitatii Administrative si Asistenta Tehnica) consemnau, din pacate, un esec inedit in Uniunea Europeana.
Asistenta parea sa fie in asteptarea unui eveniment care intarzia sa se produca. ... Ministrul a dorit insa mai intai sa salute VIP-urile din asistenta, in care se aflau doi ambasadori, mai multi parlamentari si cateva oficialitati locale.
80 Crainicul National Arena anunta o asistenta de peste 47.000 de spectatori platitori. Este un record de asistenta pe acest stadion, la un meci din Liga I.
In cursul unei discutii telefonice, Hagel "i-a oferit asigurari ministrului Soigu ca Statele Unite sunt pregatite sa furnizeze asistenta in materie de securitate Rusiei pentru Jocurile Olimpice de la Soci, daca o cerere va fi formulata", anunta sambata intr-un comunicat purtatorul de cuvant al Pentagonului, contraamiralul John Kirby.
Pentru segmentul notebook-urilor cu Blu-Ray, compania detine o cota de piata de 80%.Sony Europe, cu sediul central la Sony Center din Berlin, este responsabila pentru afacerile cu produse electronice din Europa si a înregistrat vânzari de 9,55 miliarde de euro pentru anul fiscal încheiat la 31 martie 2008.  Program organizat de Echipa de Asistenta Vaio Pentru clientii care detin un notebook Vaio, ce face obiectul programului voluntar de verificare si revizie, Sony va asigura ridicarea acestuia, verificarea lui si, daca este cazul, repararea gratuita a acestuia.
mai multe companii au ajuns la un acord prin care ofera asistenta dupa ce americanii nu vor mai lansa noi update-uri de securitate ale sistemului de operare. ... Asistenta va continua pe o perioada de 2 sau 3 ani, poate chiar si mai mult.
La finalul studiilor, s-a intors in Copenhaga, unde a fost asistenta profesorului in stiinte actuariale (specialist in calcule statistice cu privire la asgiurari) J.F.
Blonda se multumeste cu un onorariu mic pentru o vedeta care apare zilnic la tv.
Cine hotaraste Proiectul mai prevede ca persoanele care fac obiectul legii sa obtina de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului pe raza careia se afla un certificat care sa ateste indeplinirea conditiilor de aplicare a moratoriului de amanare a executarii silite a locuintei personale, potrivit Agerpres.
asistenta juridica pe durata procesului consultanta juridica elaborare documente juridice negociere acord asistenta si consiliere juridica pentru procedurile administrative necesare, daca este cazul, la mediator sau la starea civila.
Reprezentantii penitenciarului au precizat ca asistenta religioasa constituie, alaturi de educatie, instruire scolara si formare profesionala, una dintre coordonatele individuale de recuperare psihosociala, care contribuie atat la dezvoltarea individuala a persoanelor private de libertate, cat si la reintregarea sociala, comunitara si familiala a acestora.
In momentul cand Ministerul Sanatatii a taiat pachetul de servicii de asistenta stomatologica pentru copii si batrani, domnia sa, prin intermediul unui secretar de stat, s-a angajat in fata Comisiei de Sanatate din Senat ca la rectificarea bugetara sa reintroduca acest pachet sub forma unui program de asistenta medicala stomatologica de profilaxie.
Din dorinta de a fi mai aproape de nevoile oamenilor din Circumscriptia electorala nr.14, Colegiul Senatorial 2, pe care il reprezinta, senatorul Nicolae MOGA a inaugurat vineri, 17 ianuarie 2014, cabinetul medical "Moga Mobil".
Segmente largi ale opiniei publice considera ca statul cheltuieste prea putin cu sanatatea (89 %), sistemul de pensii (83 %), sistemul de invatamant (83 %), constructia de locuinte (82,5 %), asistenta sociala (75 %) si asigurarile pentru somaj (69,5 %).
Programul Operational Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate, este programul operational care sprijina distribuirea de alimente si asistenta materiala de baza pentru persoanele cele mai defavorizate, la care se face referire in art. 2(5) din Regulamentul (UE) nr.
Proiectul are o durata de 18 luni si o valoare totala de 2.166.633,58 lei, din care 2.058.301,90 lei reprezinta asistenta financiara nerambursabila solicitata si 108.331,68 lei contributia celor doi parteneri.
google-analytics.com