Cautare

2253 de rezultate pentru "nr telefon asistenta tv" (3.56 secunde)
"La propunerea Ministerului Sanatatii, dupa negocierile pe care le-am avut cu sindicatele din domeniul Sanatatii, astazi Guvernul a adoptat Ordonanta de Urgenta privind salarizarea personalului din sistemul public sanitar si sistemul public de asistenta sociala.
Raed Arafat sustine ca sansele ca asistenta sa fie gasita in viata sunt aproape de zero. ... In apa a mai ramas asistenta medicala Gabriela Camelia Harton.
situatia copiilor nascuti prematur in spitalele din Romania Prin aceasta intrebare doresc sa va atrag atentia asupra problemelor cu care se confrunta majoritatea spitalelor din Romania in efortul lor de a salva vietile copiilor nascuti prematur, si anume lipsa de personal, de aparatura moderna si a medicamentelor necesare pentru preventia si asistenta prematuritatii.
sistemul asigurarilor sociale de stat, asistenta sociala, sistemul asigurarilor de sanatate si alte domenii de activitate menite sa preintampine marginalizarea si excluziunea sociala a acestei categorii sociale.
Kendall fusese atat de captivata de ceea ce vedea ca uitase, in tot acest timp, de asistenta Wilson, care era in picioare in spatele ei. ... - Am stat acolo sa privesc timp de aproximativ 5 minute inainte sa chem o asistenta, pe doamna Freda Wilson.
- Serviciul de asistenta sociala de pe raza de domiciliu a copilului trebuie sa se ocupe de luarea in evidenta a acestui copil dintr-o familie dezorganizata. Din punctul de vedere al CASMB, fiind un minor si o urgenta medicala, cheltuielile privitoare la asistenta medicala acordata se deconteaza.
Ghidul de servicii medicale si sociale adresate copiilor diagnosticati cu boli cronice are 62 de pagini si cuprinde detalii cu privire la serviciile oferite, datele de contact si localizarea pe harta a 30 de institutii medicale din Romania si din strainatate, precum si a 12 Directii de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului din toata tara.
Sunt oameni in varsta, unii fara venituri, altii cu pensii mai mult decat mizere, care nu au beneficiat de foarte mult timp de asistenta medicala.
Batranii reprezinta una dintre cele mai vulnerabile categorii de populatie, majoritatea dintre ei dependenti de serviciile de asistenta sociala, luptandu-se cu singuratatea, boala, izolarea, neputinta si saracia. ... Serviciile de asistenta sociala trebuie sa asigure respectarea drepturilor persoanelor varstnice asa cum sunt ele reglementate in tratate si conventii internationale.
Este angajat la centrul judetean de asistenta psihopedagogica Mures si membru al asociatiei de medicina scolara. ... sunt parinti care pot refuza serviciile de asistenta psihologica din motive religioase".
In judetul Botosani, caminele de batrani sau unitatile de asistenta medico-sociala sunt putine fata de cererea existenta. ... Numarul de unitati paleative sau de asistenta medico-sociala este foarte redus in comparatie cu numarul urias de solicitari.
In ultimii 3 ani, asociatiile pacientilor cu hemofilie din Romania au inaintat peste 100 de memorii, petitii, interpelari si alte documente catre toate institutiile care joaca un rol in planul national de asistenta a bolnavillor cu hemofilie.
Asistenta de zbor Samar Ezz Eldin, de 27 de ani, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu o stewardesa care iese din mare cu un bagaj de mana, in timp ce in spatele ei se vad resturile unei epave aviatice.
Astfel, este cu totul regretabil ca, desi exista proiecte de combatere a efectelor inundatiilor, nici macar autoritatile locale inca in functie dupa alegeri nu au intreprins nimic lasand populatia sinistrata practic fara asistenta!
- Sunt asistenta la sectia de pediatrie. ... Asistenta o intreaba daca are nevoie de timp de gandire, pentru asa o decizie grea, dar ea a raspuns senina ca nu este nevoie.
Show-ul de pe scena din centrul Parcului Cismigiu va fi prezentat de cunoscutii realizatori TV Razvan Simion si Dani Otil.
Pana in acest moment, la nivelul oficiului consular nu au fost receptionate solicitari de asistenta consulara. Consulatul General al Romaniei la Barcelona monitorizeaza cazul si este in contact cu autoritatile locale, fiind pregatit sa acorde asistenta consulara, in functie de solicitari, se mai arata intr-un comunicat al MAE.
Dintre acestia o singura persoana a fost transportata la o unitate spitaliceasca din apropiere pentru asistenta medicala si se afla in afara oricarui pericol. Pana la momentul de fata, la nivelul misiunii diplomatice nu au fost primite solicitari de asistenta din partea cetatenilor romani afectati de situatia semnalata.
- Sunt anumite categorii profesionale care au nevoie de asistenta psihologica. Asistenta din partea specialistilor in sanatate mentala. De niste proceduri care ii ajuta sa faca trecerea din ceea ce fac efectiv in profesia lor si ceea ce fac in viata de zi cu zi.
Firmele care au nevoie de forta de munca se pot adresa acum directiilor de Asistenta Sociala. Nicoleta Oancea Directia de Asistenta Sociala Braila:
google-analytics.com