Cautare

2253 de rezultate pentru "nr telefon asistenta tv" (2.97 secunde)
A ranit un voluntar si o asistenta si s-a oprit cu autoturismul in receptia spitalului. ... Un voluntar si o asistenta au fost raniti usor.
A INTRAT IN VIGOARE ORDONANTA DE URGENTA A GUVERNULUI NR.41/2018!, si pe care il puteti citi in continuare.
- Asistenta sociala in proiectul de reforma gustian - Elena Zamfir, CS I, Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii al Academiei Romane . ... Univ., Departamentul de Sociologie si Asistenta Sociala, Facultatea de Filosofie si Stiinte Social Politice, Universitatea Alexandru Ioan Cuza" din Iasi.
Directia de Asistenta Sociala din PMB a asteptat trei zile testarea ceruta la DSP, iar ulterior a facut-o prin mijloace proprii”, dupa cum informeaza Primaria intr-un comunicat.
Pur si simplu este imposibil de imaginat cum am putea intra in Uniunea Europeana lipsiti inclusiv de asistenta medicala. Sa traiti bine, ne-a dorit Basescu, presedintele tarii, si a cistigat alegerile.
Si bineinteles inca o asistenta care fugea dupa parintii care isi lasau copii si ieseau din salonul de spital obisnuiti cu sistemul romanesc. ... La spital te intimpina o asistenta, nu un tip solid si inarmat.
Programul a vizat in principal acordarea de asistenta sociala pentru 400 de persoane aflate in evidenta Spitalului de Psihiatrie si consiliere pentru 350 membri ai familiilor acestora.
Asistenta Nicoleta Pantea, care lucra la sectia Cardiologie a Spitalului Judetean Pitesti, a murit dupa ce a cazut si s-a lovit la spate.
Rusia cere Chinei asistenta militara pentru invazia din Ucraina. Peste 200 de echipamente militare ale rusilor au fost distruse langa Melitopol.
Flacarile au izbucnit intr-un laborator aflat la etajul patru al spitalului. O asistenta medicala a suferit arsuri usoare, in urma incendiului de la institut.
Am crezut ca doreste sa plece intr-un loc special, in care se cistiga citeva mii de euro pentru a presta munca de asistenta.
Acum catva timp o asistenta galateanca a gresit pur si simplu pacientul. ... Numai ca asistenta cu pricina i-a facut aceasta transfuzie altui copil, aflat in acelasi salon.
Sper sa se aprobe aceasta asistenta financiara pentru tara noastra. ... de dolari in asistenta umanitara necesara pentru Ucraina. Zelenski: FD Roosevelt spunea:
Politistii au contactat victima, care a precizat faptul ca, in aceeasi zi, in jurul orei 10:30, aflindu-se in fata unui imobil din sectorul 2, pentru rezolvarea unor probleme de natura juridica, a fost acostat de catre o persoana care s-a recomandat ca fiind avocat si s-a oferit sa-l ajute in vederea legalizarii unor documente, solicitandu-i in schimb suma de 40 de lei, incheind si un contract de asistenta juridica.
Ministerul de Externe de la Bucuresti anunta ca niciun roman nu a solicitat, pana acum, asistenta consulara dupa accidentul feroviar din Grecia, in urma caruia 40 de oameni au murit si 85 au fost raniti.
"Pentru asistenta sau orice alte informatii, detinatorii de card pot suna la 021. ... 42 sau 0 800 802 02 02, utilizatorii serviciilor myBanking la telefon 0800 080808.
Fiind asistenta de cardiologie, Mary Lynn "trece ca vintul" prin spital si nu are un birou sau un dulapior permanent in care sa-si tina lucrurile.
Dupa ce un operator dedicat investigatiilor PET-CT va va informa asupra procedurii de examinare, veti fi condus intr-o camera de asteptare, va veti schimba intr-un halat medical pus la dispozitie de catre echipa Affidea, iar apoi asistenta medicala va va injecta intravenos, la brat, o cantitate mica de substanta radioactiva (10 mCi FDG).
In vreme ce Radu Mazare i-a sugerat vedetei ca urmatoarea data cand vine la malul marii sa isi aduca si sotul, "caci m-a certat azi, cand am vorbit cu el la telefon" - a spus razand Mazare, replica Mihaelei Radulescu a venit prompt:
La aceeasi intrebare, pentru apoximativ 10% problema nivelului salariilor este cea mai importanta, pentru 4,5% - cresterea preturilor si siguranta cetatenilor, pentru 2,9% - asistenta sanitara, iar pentru 2% - problema pensiilor. ... Apar explicatii de genul ca nu gasim directoarea la telefon.
google-analytics.com