Cautare

496 de rezultate pentru "nr client" (4.32 secunde)
Gartner Group estimeaza ca pana la sfarsitul anului, mesageria instantanee (MI) va reprezenta 50% din totalul comunicatiilor firma-client. In multe organizatii, angajatii isi aleg singuri si isi instaleaza programele de MI, creand diferente in cadrul companiei, marind astfel riscurile privind securitatea.
locul de intalnire al industriei Deoarece costurile pentru studiul pietei si compararea produselor au crescut continuu atat din punctul de vedere al preturilor, cat si al timpului, targurile de acest gen reprezinta solutia ideala pentru comunicarea personala dintre producator si principalul client.
linia de montaj, in cadrul unui eveniment desfasurat in prezenta conducerii companiei, a reprezentantilor administratiei locale si a proprietarului masinii, un client din Bacau.
Altfel spus, nu vor mai exista situatii in care un client sa detina trei produse diferite la trei banci. “Prapastia mare este in faptul ca bancile romanesti nu au reusit sa creeze produse de economisire variate si, mai ales, pe termen lung, care sa fidelizeze clientul.
“Atunci cand un client intra intr-o banca si cerea un credit de consum, functionarul ii raspundea ca a gresit adresa.
Acesta poate cumpara aceeasi cantitate, deci este doar o schimbare, o taiere a celor patru zerouri atat la nivelul nominal la dobanzile incasate de client, cat si la preturile marfurilor pe care le gaseste acesta in piata, deci el nici nu castiga, nici nu pierde in acest punct de vedere.
Potrivit lui Seres, printre schimbarile vizate se afla si o noua obligativitate pentru marii producatori de electricitate (cei cu o putere instalata mai mare de 300 MW) de a nu furniza mai mult de 30% din cantitatea livrata pe piata libera unui singur consumator sau client.
De pilda, daca un client vrea sa vada un anumit film, acceseaza programul respectiv, iar pretul filmului va fi trecut pe factura, respectiv 3 - 6 euro.
Dobanda de finantare este de 7% pe an, la care se adauga marja de risc pe client, in functie de bonitatea solicitantului si de valoarea finantata.
Cel mai mare salariu net negociat de companie pentru un client se situeaza in jurul nivelului de 220.000 de euro, persoana care a ocupat pozitia respectiva nefiind de nationalitate romana.
Situarea marcilor Dacia si Arctic pe primele locuri in topul marcilor romanesti reprezinta de fapt o investitie de speranta si incredere in capacitatea lor de a ajuta spiritul romanesc sa se afirme " concluzioneaza Adina Vlad, Client Service Director, Synovate.
Situarea marcilor Dacia si Arctic pe primele locuri in topul marcilor romanesti reprezinta de fapt o investitie de speranta si incredere in capacitatea lor de a ajuta spiritul romanesc sa se afirme " concluzioneaza Adina Vlad, Client Service Director, Synovate.
"Exista cazuri in care un client cu venituri destul de mari are o casa de vacanta, iar pentru aceasta casa plateste un abonament social, deoarece nu inregistreaza consum ", a exemplificat Opris, aratind ca prin noile conditii se elimina situatiile de acest gen.
Inainte de inchiderea programului de lucru cu clientii, pentru fiecare client se vor elibera extrase de cont cu soldul actualizat pentru toate conturile active atat in lei vechi (fara rotunjire), cat si in lei noi (incluzand rotunjirea si conversia).
Inainte de inchiderea programului de lucru cu clientii, pentru fiecare client se vor elibera extrase de cont cu soldul actualizat pentru toate conturile active, atit in lei vechi (fara rotunjire), cit si in lei noi (incluzind rotunjirea si conversia).
Acest nivel este ceva mai ridicat decat limitele stabilite individual prin normele precedente pentru creditele de consum si cele ipotecare, dar ingradeste posibilitatea unui client de a accesa mai multe imprumuturi, dupa cum spun oficiali ai Bancii centrale.
Un alt fenomen aparut pe piata imobiliara este faptul ca, daca in urma cu cativa ani un client cumpara 1-2 hectare de teren, acum se prefera parcelele de zece ari, cat este necesar pentru construirea unei case cu spatiu verde aferent.
Surprizele pot fi mari. Pe de-o parte, exista functionari bancari care trimit date eronate despre un client la Biroul de Credit.
Potrivit proiectului de lege, in sistemul asigurarilor obligatorii cea mai mare despagubire pe care o poate primi un client este de 15.000 de euro, iar pentru a primi acesti bani ar trebui sa plateasca anual echivalentul a 23 de euro, adica sa puna deoparte aproximativ 2 euro/luna.
Ieri, 31 ianuarie a.c., in cadrul firmei de morarit si panificatie Dobrogea Grup a avut loc ultima etapa a campaniei "Ai faina, ai masina", "soldata" cu inmanarea marelui premiu catre cel mai fidel client al produselor firmei mentionate.
google-analytics.com