Cautare

496 de rezultate pentru "nr client" (2.99 secunde)
Are loc un soi de negociere, in care oamenii de la gaze incearca sa-l convinga pe client sa semneze un contract, cum ca va depune si garantia.
Dupa aceasta, pensionarul depune la CTP cererea completata de consilierul client al bancii, urmand sa beneficieze de virarea pensiei in contul de card sau in contul curent incepand cu luna urmatoare.
Afaceri si iar afaceri Adriean Videanu a fost catalogat de liderul PIN ca fiind "fost client al guvernarii Nastase in ceea ce priveste concesiunile pentru exploatarea marmurei si a reprezentat cu succes interesele de afaceri, dar mai putin pe ale cetatenilor".
Potrivit liderului PRM, Florea ar fi "un client din anturajul baronului local" Radu Berceanu, pe care l-ar fi "scos basma curata din mai multe procese".
"Cred ca toata lumea stie ca aproape nu exista licitatie in momentul de fata, la nivel local, care sa nu aiba castigatori firme carora eu le spun firme-client si nu firme furnizoare, pentru ca, permanent, licitatiile sunt, in majoritatea lor, castigate de aceleasi firme.
Se putea rezolva problema salariilor profesorilor, dar presiunile facute de PSD asupra lui Tariceanu l-au pus in situatia de a nu sustine majorarile salariale pentru profesori si de a respecta conditiile impuse de PSD ca si client politic sigur", a spus Mircea Toader.
Inchina cate un pahar cu fiecare client, si era lume multa. De la masa din Ciresica priveam peste drum la Vila Scriitorilor, recunosc, cu oarecare invidie.
Sa fi pus vreun client al actualei puteri ochii pe sediul respectiv, iar incapatanarea lui Vadim il priva de obtinerea tentantei cladiri, dupa ce va fi cumparat-o de la misteriosul proprietar?
Politologul mai scrie ca Emil Constantinescu a devenit, ca si "discipolul" sau Mugur Ciuvica, un client al "antenelor voiculesciene" si ii pune un diagnostic fostului sef de stat:
Politologul mai scrie ca Emil Constantinescu a devenit, ca si "discipolul" sau Mugur Ciuvica, un client al "antenelor voiculesciene" si ii pune un diagnostic fostului sef de stat:
Dupa ce platesti prestatia, abia cand curva se duce la dus si vezi cat sta acolo, cat de insistent se spala ca sa scape e duhoarea ta, inainte de a merge la urmatorul client, iti dai seama ce crede curva cu adevarat despre tine.
un tribunal din Buzau a decis ca un client al bancilor isi va plati creditul la cursul din 2007 al francului elvetian.
Este o banca importanta nu doar pe plan national dar si international, si-a castigat multa consideratie si multi adepti tocmai pentru seriozitatea de care da dovada in prestarea serviciilor”, ne-a informat Marian Florescu, client fidel al bancii.
Astfel, pentru un pachet complet de servicii turistice in Malta oferit de J'Info Tours, cuprinzand 5 zile de cazare, mic dejun si transport cu avionul (curse charter), un client al acestei agentii nu trebuie sa plateasca mai mult de 288 euro, in conditiile in care doar un bilet de avion spre Malta la o cursa regulata depaseste 300 euro.
Altfel spus, daca un client cumpara o masina de spalat, iar la alta retea de magazine aceeasi masina de spalat are un pret mai mic, clientul poate depune (in termen de 7 zile) o cerere de rambursare a diferentei de pret.
"descoperit" atunci o metoda de calcul care aparent il avantaja pe client: raportarea la dobinzile internationale de referinta - LIBOR si EURIBOR, informeaza site-ul www.bloombiz.ro.
Dati-mi alta bancnota pentru ca banca nu mi-i primeste”, este raspunsul clasic al vanzatoarelor de la multe magazine constantene atunci cand un client ghinionist ii ofera drept plata pentru marfa cumparata o bancnota putin "plesnita”.
Aceeasi sursa a sustinut faptul ca Germania reprezinta principalul client al exportatorilor romani de vinuri. Cel mai solicitat sortiment de vinuri autohtone (de catre partea germana) se dovedeste a fi "Feteasca Neagra”.
Dobanda variaza in functie de durata imprumutului si de tipul de garantii prezentate de client. Garantiile solicitate de banca sunt depozite bancare, scrisori de garantie, ipoteci, gajuri pe echipamente/masini sau cesiune de creante.
l Legea 289/2004 ar trebui sa puna capat unor asemenea practici l Am fost curiosi sa vedem si noi cum stau lucrurile din acest punct de vedere in bancile si in magazinele cu vinzari in rate din Satu Mare l Ne-am inceput raidul la sediul Banc Post din Piata Libertatii, unde am constatat ca toate dobinzile anuale efective sint afisate asa cum se cuvine, pe niste suporturi de plastic asezate pe masa la care clientii isi completeaza, de obicei, formularele l Aceeasi situatie am gasit-o si la Banca Romaneasca, unde DAE erau afisate pe un suport elegant, chiar la intrarea in institutie l si cei de la Banca Transilvania au gasit o solutie, cel putin de moment, afisind DAE pe avizierul de la intrarea in banca l La fel au procedat si cei de la Raiffeisen Bank si de la BCR, chiar daca simpla afisare la avizier pare, bineinteles, o solutie de moment l Directorii celor doua banci au confirmat faptul ca inca se mai lucreaza la calcule, deoarece DAE trebuie aplicate la un numar enorm de credite oferite de aceste banci si marea majoritate a acestor credite se acorda tinind cont de o sumedenie de conditii care influenteaza marimea dobinzilor l Am remarcat ca brosurile promotionale au ramas peste tot aceleasi, schimbarea, respectiv actualizarea lor fiind urmatorul pas pe care trebuie sa faca cei din conducerile bancilor l De aceleasi dificultati in stabilirea valorilor reale ale dobinzilor s-a plins si directorul comercial al BRD Satu Mare, Cristina Iordache, dorind sa motiveze lipsa totala a informatiilor afisate privind DAE l Domnia sa a insistat, totusi, asupra faptului ca fiecare client primeste cite un desfasurator tiparit, pe care sint cuprinse valorile reale ale dobinzilor, in momentul in care i se calculeaza ratele l O alta banca unde nu am gasit nicaieri afisate DAE este Eurom Bank, conducerea acesteia declarind ca nu acorda deloc credite pentru persoane fizice l in ceea ce priveste magazinele care isi vind produsele in rate, la Domo am gasit totul in ordine:
google-analytics.com