Cautare

496 de rezultate pentru "nr client" (2.76 secunde)
Prin urmare, un client va fi restrictionat in contractarea de credite sau leasing de plafonul maxim impus de BNR. Adica nu vor putea plati rate lunare care sa depaseasca 40% din veniturile nete ale familiei.
In acest registru se vor regasi doar firme autorizate. Iar daca un client apeleaza la una dintre ele si este nemultumit, poate face ulterior reclamatii la registru.
"Legea nr. ... Pot spune ca aceasta crestere nu se datoreaza tinerilor care nu s-au mai dus in armata, ci disponibilizarilor din judet si numarului mare de beneficiari ai Legii nr. ... Atunci cand anual erau incorporati mii de tineri, armata reprezenta pentru multe societati principalul sau unicul client.
Intelesul sau este insa relativ si depinde de standardele fiecarui client", a declarat Valeriu Onescu, director general al agentiei Rai Imobiliare.
Totusi, cand vine vorba de a alege intre un credit in lei sau in euro, bancherii sunt de parere ca daca potentialul client nu are apetit de risc, ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a se orienta catre unul in valuta.
Am incercat sa-i cer detalii referitoare la produsul pe care doream sa-l cumpar, moment in care acesta a sarit ca ars, tipand la mine ca nu e de datoria lui sa-mi dea informatii, el este pus acolo numai pentru a vinde produsele, nu si pentru a oferi informatii", isi aminteste un alt client dezamagit de idealul Metro.
Potrivit lui Radulescu, diferenta de curs la incasare si plata ratelor aduce un cost suplimentar pentru client de aproape 3%, ceea ce elimina avantajul aparent al diferentei de dobanda.
Oricum vor evolua in continuare raporturile comerciale dintre Federatia Rusa si Uniunea Europeana este cert faptul ca pe de o parte statele comunitare au nevoie de gazul rusesc (o treime din consumul anual al UE de gaze naturale este asigurat de furnizarile Gazprom-ului), iar pe de alta parte nici Rsuia nu poate renunta la un client de talia UE, avand in vedere ca numai imensul zacamant de la Shtokman situat in Marea Barents dispune de cca.
Dobanda finala pe care un client o plateste la acest credit este de 9,5% la creditele in lei, 10,5% la cele in euro si 10,75% la cele in dolari.
Dupa prima utilizare, banii pot fi insa folositi in functie de nevoile fiecarui client in parte. Potrivit site-ului bancii, aceasta linie de credit se acorda pe o perioada de maximum 12 luni cu posibilitatea prelungirii in conditiile respectarii unor criterii stabilite de banca.
In al doilea rand, judecatorul are acum posibilitatea sa inlocuiasca avocatul ales de client cu unul din oficiu daca primul nu se prezinta la proces", a mai spus Anton Plesea, decanul Baroului Dolj.
De exemplu, daca un client declara 100 kWh, in loc de 200 cat consuma in medie, peste sase luni cand Electrica va emite factura de regularizare va trebui sa plateasca diferenta de pret pentru consumul nedeclarat, adica, in cazul nostru, 600 kWh.
Inaugurata cu o zi inainte de deschiderea oficiala a fabricii de anvelope Pirelli, banca spera ca renumita fabrica italiana sa-i devina client.
Venituri mai multe, credite mai mari Potrivit Madalinei Teodorescu, director Aria Credite Persoane Fizice Raiffeisen Bank, normele BNR pot aduce totusi o usoara diminuare a sumei pe care o va obtine un client de la banca.
Primul client a fost AVK-Electroputere. Au urmat DAEWOO si alte societati din judet: DRDP, DOMARCONS, Salubritatea etc. Acum am clienti din mai toate judetele Olteniei", a mai povestit Melusel.
Scandalul de la unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Constanta s-a declansat pe 16 septembrie, in urma unei sesizari facute de Viorel Vernea, un client fidel al localului.
Asa se face ca sunt farmacii la tara care, desi s-au aprovizionat cu antidiabetice, nu au avut nici macar un client", a spus Elena Calin, presedintele Colegiului Farmacistilor Dolj.
ANPC primeste numeroase reclamatii pe domeniul financiar-bancar, majoritatea vizand partea contractuala a relatiei client-creditor. In principal, este vorba de informarea incompleta privind clauzele contractuale, inainte de a se parafa intelegerea si neoferirea de informatii suficiente.
Ca sa faciliteze accesul mai usor al firmelor la garantiile oferite, FNGC a incheiat conventii cu bancile partenere pentru un plafon de garantare acordat fiecarui client - in limita a 80-90.000 de euro.
In consecinta, daca acum un metru patrat construit costa, in medie, 400 de euro, anul viitor un client va plati cu 80 de euro mai mult.
google-analytics.com