Cautare

496 de rezultate pentru "nr client" (3.51 secunde)
Aceasta noua filozofie presupune ca lucratorul bancar nu mai trebuie sa astepte clientul, ci sa iasa, sa-l cunoasca, sa-l intampine cu sfaturi, in functie de capacitatea de intelegere a fiecarui client.
In cazul bancilor, normele prudentiale stabilesc un nivel maxim de indatorare reprezentand 40% din veniturile unui client. Altfel spus, rata lunara si dobanda platita de o persoana fizica nu poate depasi 40% din salariile si celelalte venituri ale familiei.
Promotia nu este valabila pentru clientii RomTelecom deja existenti, pentru clientii deconectati pentru neplata si reconectati in perioada in care se desfasoara promotia, pentru clientii care isi schimba domiciliul sau solicita schimbarea numarului de telefon in perioada promotiei, pentru clientii care solicita schimbarea titularului liniei telefonice in perioada promotiei (in cazul in care se executa schimbarea de nume si responsabilitate, beneficiile si obligatiile promotiei nu se vor transfera noului client) si pentru clientii care solicita deconectarea pe durata promotiei, cerand ulterior reconectarea.
De asemenea, CitiFinancial stabileste suma acordata si conditiile de rambursare in functie de situatia fiecarui client, cu rate care sa nu depaseasca pragurile impuse de normele BNR.
Desi s-a incercat musamalizarea tuturor furturilor sau a licitatiilor trucate in favoarea unui client politic sau prieten, invocandu-se mereu secretul de serviciu, lucrurile incep sa iasa de sub controlul celor care au instalat legea omertei cu privire la neregulile de la Centrala Nucleara.
Pare greu de crezut, dar CNE Cernavoda si-a pierdut pana si sediul, de pe strada Valea Cismelei nr.1, scos la vanzare pentru o suma care depaseste cu putin 1,65 miliarde lei.
Deci, si la carciuma vom plati mai mult din 2007, asta si din cauza taxei pe viciu, care a scumpit bautura si tigarile, si din cauza taxei pe scaun care se va regasi in costul consumatiei fiecarui client.
Dar daca tranzactiile se realizeaza catre un client al altei banci, exista un comision de 2 RON. Comisioane se aplica si in cazul in care se transfera bani in conturile Trezoreriei.
In domeniul turismului si al prestarilor de servicii, orice client multumit aduce cu el cel putin cinci clienti noi. In plus, oricine este multumit va apela la serviciile respective de fiecare data cand va avea ocazia.
Astfel ca, un client nu va mai cumpara de la firmele care "folosesc geamuri din China, balamale gen mos si baba, si monteaza ferestre fara graf exterior, ca apa sa se infiltreze in casa", explica presedintele PPTT.
Mai mult, informatiile oferite de acestia atunci cand un client vrea sa contracteze un credit nu sunt clare si concise, iar la final se constata ca mai sunt de platit si alte taxe si comisioane.
De suma investita, un client poate cumpara unitati de fond a caror valoare variaza zilnic. Astfel ca valoarea acestora poate creste sau scadea in functie de priceperea angajatilor bancii care administreaza un asemenea fond deschis de investitii.
Modul de emitere a cardurilor, fie ele de debit cu descoperit de cont, fie de credit, este foarte important nu numai pentru client, ci si pentru institutia emitenta.
Minimum 200.000 de euro capital social la infiintare. Clauze contractuale obligatorii si drepturi speciale in caz de faliment al partenerilor contractuali.
Oferim o masina la schimb sau inlocuitoare, pentru vehicolul adus de client la reparatie. Pentru asemenea servicii, tariful care este practicat de noi se situeaza la 2/3 fata de cel practicat pe piata serviciilor de rent-a-car din Constanta".
Cheia succesului nostru sta si in atitudinea pozitiva, orientarea catre client si un bun management al angajatilor - oamenii nostri sunt colegii nostri", au spus reprezentantii dealerului ILEX, care sunt de parere ca e important ca agentii sa fie foarte siguri pe ei.
Acestia trebuie sa invete sa prezinte vinul, sa faca recomandari elegante unui client neexperimentat si sa raspunda intrebarilor legate de acest domeniu.
Totusi, un client previzionar, care a incheiat o astfel de asigurare deja, nu va mai beneficia de acea deducere a primei de 200 de euro, a explicat Stan.
Raiffeisen Bank are peste 2 milioane de client de retail, din care 125.000 IMM, si peste 4.600 de clienti corporatii mari si medii.
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) a lansat de curand un nou regulament referitor la relatia societate de telefonie-client.
google-analytics.com