Cautare

4532 de rezultate pentru "nr tel ilascu ion" (2.73 secunde)
Tel maitre tel valet. Tare trebuie sa se simta bine impreuna. Deci, sa le facem o rezervatie. Boc cu ratustele de o parte si Lazaroiu cu Alba-ca-Zapada, de cealalta parte.
Ori de cate ori observati ca produsele cumparate nu sunt corespunzatoare calitativ, puteti reclama acest lucru la Protectia Consumatorului, la tel. 0800.080.999, sau la Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara pentru Siguranta Alimentelor, la tel.
Informatii suplimentare si inscrieri (in baza formularului de inscriere ce va fi transmis la cerere) pana pe 18.10.2007, la tel./fax: 0254/230717 si tel./fax:
SC Termoelectrica SA, in calitate de vanzator, cu sediul in bdul Lacul Tei, nr. 1-3, sectorul 2, Bucuresti, tel.: ... Actiunea se face in conformitate cu prevederile HG nr. 577/2002 - privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a OUG nr.
*Tulcea - sediul OJPC Tulcea - tel : ... *Sulina - sediul Primariei - tel : 0240-543.111; Din aceasta locatie vor fi supravegheate unitatile turistice din localitatile:
Turneul Depeche Mode va debuta pe data de 7 mai 2013 la Tel Aviv (Israel), urmatoarele destinatii fiind Atena, Sofia si apoi Bucuresti, urmate de Istanbul, Belgrad si Budapesta.
Concinnity Concept anunta lansarea primului sau fashion concept store, intr-un spatiu boem si primitor din inima Bucurestiului, pe strada Episcop Chesarie nr.8. ... CONCINNITY FASHION CONCEPT STORE este deschis de luni pana sambata, intre orele 08:00 "20:00, cu programare la tel. ... Episcop Chesarie nr.
Accesul in salile de spectacole va fi liber pentru public si se va face pe baza de invitatii, care pot fi solicitate de la Agentia Teatrului National Marin Sorescu (tel. 0251.413.677) si de la Agentia Filarmonicii Oltenia (tel.
Invitatii la ziua artistei nu i-au adus cadou, ci au donat o anumita suma de bani direct in contul deschis pentru cazul fetitei Ana Bucur, aflata acum la Tel Aviv pentru tratament si operatie.
Acestea au fost cuvintele cheie ale atelierului de scriere creativa si teatru care a debutat in 14 aprilie, la ora 11.00, in mansarda Scolii Step by Step, str Cezar Bolliac nr. ... [email protected] sau [email protected], tel. 0724.554.199 sau [email protected] tel:
Ei se vor intalni la ora 11, in mansarda Scolii Step by Step, str Cezar Bolliac nr. ... [email protected] sau [email protected], tel. 0724.554.199 sau [email protected] tel:
Cum ar spune francezii "Tel maitre, tel valet" ("Asa stapan, asa sluga - n.red.) Informatiile la presa fusesera date, evident, de oamenii lui Morar", mai scrie Adrian Nastase.
Garbu Petru - tel/fax 0265.426.499 tel. 0740561029 www.argilaalbastraderaciu.ro e-mail [email protected] Produs avizat de Ministerul Sanatatii Produs notificat de catre Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare
Astfel, invitatii care vin la ziua artistei, nu-i vor aduce cadou, ci vor dona o anumita suma direct in contul deschis pentru cazul fetitei, aflata acum la Tel Aviv pentru tratament si operatie.
Tel..., fără ... bip, tel...“ dovedeşte că la bătraneţe, ca şi la tinereţe, totu-i pană
Smuls de valtoarea meandrelor PSD-iste din sinergia conducerii partidului creat de el, Ion Iliescu si-a acceptat infrangerea si a anuntat ca locul sau nu poate fi alaturi de actuala echipa aleasa de Congres.
Pierderea sefiei PSD in fata lui Mircea Geoana l-a afectat profund pe Ion Iliescu. ... Vicepresedintele PSD Nicolae Vacaroiu a confirmat ieri intentia lui Ion Iliescu, liderul grupului senatorial al social-democratilor, de a renunta la aceasta pozitie.
In contabilitatea firmei SMANIC, care apartine familiei Mischie, au fost gasite facturi pentru lucrari care nu au fost executate, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, seful Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj • Documentele au fost incheiate intre SMANIC si ROVIMCON, firma lui Ion Raitaru, constructorul blocurilor ANL din Tirgu Jiu • Raitaru i-a modernizat lui Mischie tipografia SANDANIC si bazinele de pastravi de la Runcu • Prieten cu Mischie, prieten si cu Florin Circiumaru, primarul din Tirgu Jiu, caruia i-a construit casa • ROVIMCON a cistigat lucrari de zeci de miliarde de la Primaria Tirgu Jiu Procurorii gorjeni care se ocupa de dosarul "SMANIC", in care Nicolae Mischie este acuzat de contrabanda cu masini, au descoperit ca societatea fara activitate patronata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a avut relatii contractuale cu SC ROVIMCON SA Rovinari, administrata de Ion Raitaru.
Becali (48,2%) ii devanseazaa astfel in clasamentul general pe Ion Tiriac (37,3%) si pe Traian Baasescu (34,3%), aflati pe locurile doi si trei, acestia fiind urmati de Dinu Patriciu (21,8%), Theodor Stolojan (15,1%), Caalin Popescu-Taariceanu (13,9%), Ion Iliescu (12,8%), Adrian Naastase (10,9%), George Copos (10,5%) si pe locul 10 de Corneliu Vadim Tudor (9,6%).
Presedintele executiv al PSD Gorj, Ion Calinoiu, i-a cerut in mod public liderului PD Gorj, Ionel Mantog, sa precizeze de unde au fost luati banii cheltuiti de democratii gorjeni in perioada sarbatorilor de iarna, in diferite actiuni specifice sezonului, spectacole si cadouri.
google-analytics.com