Cautare

398 de rezultate pentru "note titular" (2.77 secunde)
Andrei Vlad (22 de ani) si-a pierdut locul de titular de la FCSB, dupa esecul ros-albastrilor de la Pitesti, 0-1 cu FC Arges, meci in care a gafat, din sezonul regulat, dar Gigi Becali (63 de ani) nu renunta la goalkeeper.
Indiferent de pretul biletelor, suporterii adevarati ar trebui sa fie sambata la meci, Universitatea chiar are nevoie in acest moment de al 12-lea "titular", publicul!
In sfarsit, dar nu mai putin important, vremelnicul titular al functiei de la Cotroceni nu pare a constientiza faptul ca, odata denumit "fratesc", ajutorul pentru romanii de peste granite ar trebui sa fie neconditionat si uniform, nu rezervat pentru campania electorala.
Probabil ca Bornescu se considera titular de drept, dar unele gafe ale lui denota ca i-ar trebui un contracandidat serios, adica sa existe o concurenta acerba si pe acest post.
Imediat dupa anuntarea masurii de catre prim-ministru, s-au gasit tot felul de "proroci financiari", care, aidoma fostului premier Vacaroiu ori a fostului titular de la Finante, "platformistul" Ionut Popescu, au decretat ca aceasta masura ar echivala cu o suma neincasata la bugetul de stat de aproximativ 4-5 miliarde de lei noi.
Odata cu venirea lui Adrian Cioroianu - cel dorit de premierul Calin Popescu-Tariceanu ca titular, din cauza caruia premierul l-a infruntat pe presedinte -, Ministerul din Aleea Alexandru pare sa nu mai stie cum sa reintre in activitate, ca un om dupa scoaterea aparatului ghipsat.
Romanii se vor simti precum un selectioner al nationalei braziliene de fotbal care nu stie pe cine sa trimita pe teren ca titular si pe cine sa lase pe banca de rezerve.
Prezent in studioul emisiunii Fotbal Club, Helmut Duckadam a vorbit despre meciul FCSB - Silkeborg. Eroul de la Sevilla crede ca transferurile ros-albastrilor au fost neinspirate, motiv pentru care multi jucatori care ar trebui sa fie titulari sunt lasati pe banca de rezerve.
- Sunt absolvent de Unarte cu ani in urma, sunt membru titular al Uniunii Artistilor Filiala de Arta Plastica Religioasa incepand cu anul 1998 si in conducerea Filialei din 2014 de cand am revenit la Bucuresti si acum sunt la Liceul Nicolae Tonitza, la sectia de Arta Monumentala - Arta Murala.
Fotbalistul a fost titular doar in patru partide si a reusit sa contibuie doar cu un assist. Victor Angelescu, unul dintre actionarii Rapidului, a explicat intr-o interventie telefonica la emisiunea Liga Digi Sport ca fotbalistul sosit de la Arsenal va avea sansa sa demonstreze pe teren.
Sfarsit de mandat in note poetice Senatorii au participat ieri la ultima sedinta in plen in actuala formula. Ocazia a fost folosita pentru declaratii politice care au incercat un bilant al acestui mandat legislativ.
Fostul presedinte al Romaniei a precizat ca si in timpul guvernarii Nastase s-a explicat publicului care sunt costurile integrarii, insa fara “note isterice“.
Dar nu cred ca este util din punct de vedere politic sa ma apuc dau note ca la "Dansez pentru tine" pentru acest Guvern.
A facut-o cateva luni mai tarziu, cand a declarat ca exista note informative ale Serviciului privind grupurile de interese din jurul Guvernului.
Acuzat de favorizarea anumitor elevi care nu intruneau note suficient de mari pentru a ocupa un loc in liceele din municipiul Constanta, fostul inspector sustine cu tarie ca nu are cunostinta despre astfel de practici, cum nu are cunostinta nici de procesul care s-a derulat pe fondul Tribunalului Constanta, in care Elena Buhaev a avut castig de cauza.
Presa Cotroceniului l-a atacat preventiv, cu note, fise si rapoarte scoase din arhivele Securitatii, cariera postdecembrista a diplomatului Diaconescu fiind trecuta cu vederea.
Note: Chiar daca nu sunt de acord cu Parlamentul unicameral si atat mai putin cu modul in care s-a desfasurat referendumul cu privire la acesta, votul popular din 2009 trebuia obligatoriu respectat de catre Parlament.
In aceasta privinta, Stroe a mai amintit si de faptul ca tot in acea perioada a fost supus unor cercetari intreprinse de politisti si comisari ai Garzii Financiare, cercetari care s-au finalizat cu intocmirea unei note de constatare ce confirma nevinovatia sa.
Iesirea din minciuna Scandalul celor 21 de note informative a fost declansat de presedintele Traian Basescu, care a revenit la inceputul acestei saptamani asupra acuzatiilor de influentare a activitatii Guvernului de catre unele grupuri de interese.
Presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI, senatorul PNL Radu Stroe a declarat ieri ca membrii comisiei au avut o apreciere buna, pe alocuri foarte buna, a activitatii Serviciului Roman de Informatii si l-au considerat eficient in proportie de 85%.
google-analytics.com