Cautare

15719 de rezultate pentru "noi" (3.09 secunde)
Ne ocupam noi, iar darul va ajunge cu levantica, poveste si ganduri bune, din partea dvs. ... Avem clienti care au cumparat 30 de rochite de la noi in aproape 3 ani.
Pleca din camera aproape pe varfuri lasandu-ne mai departe in fata mesei, cu paharele care lasau inauntru dare de vin rosu, cu sticlele asezate in dezordine, langa piciorul scaunului, langa sticla din care sifonul se prelingea pe parchet (si nimeni dintre noi nu facea nici un gest sa-1 opreasca), cu farfuriile stranse una peste alta intr-un fel de piramida instabila, cu tacamurile lasate intre ele.
A venit nenorocirea aceasta peste noi si nu stim ce sa facem. ... Altii ne dam viteji in vorbe si declaram ritos ca nu ne temem de nimic, dar in adancul nostru numai noi stim ce este.
E greu in opozitie, poate si pentru noi, poate si pentru Partidul Conservator si ne batem cu puterea. In rest, ei au ideologia lor, noi pe a noastra, ei vor sa merga singuri la alegerile locale si-i inteleg, tocmai ca sa-si verifice pana la urma puterea electorala.
Nu numai ca suntem interesati, noi suntem cei care o declansam, pentru ca liberalii nu au numarul necesar de voturi.
"E o pozitie personala, nu aveti decat sa va duceti sa il intrebati pe respectivul de ce a scris nu stiu ce, pozitia PDL e asta..." Noi am avut o sedinta a Colegiului Director in care s-au luat niste decizii, sa deschidem toate caile de dialog cu cine are ceva de dialogat, ca dovada ca in unanimitate am mers pe ideea sa se faca sesiunea extraordinara a Parlamentului, desi e si in afara regulamentului si in afara Constitutiei.
Faptul ca noi de la inceput am fost de acord sa participam la toate eforturile organizatiilor neguvernamentale si ale societatii civile, in primul rand de a re-exista.
Restantele acestora insumeaza peste 4,11 milioane de lei noi.
Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA) pentru o Dacie veche va costa anul viitor cel mult circa 2 milioane de lei vechi (aproximativ 200 de lei noi).
Exporturi de zeci de mii de euro Inceputul acestui an a adus noi piete de desfacere pentru producatorii romani de termopane. Elvetia, Belgia, Austria si Franta sunt doar cateva exemple dintre tarile vest-europene care sunt interesate de termopanele produse la noi in tara.
Amenzile aplicate au fost in suma de 604.200 de lei noi (circa 6 miliarde de lei vechi), iar confiscarile au fost in suma de 24.350 de lei noi.
O comparatie intre preturile apartamentelor vechi si cele ale apartamentelor noi arata ca nu exista diferente prea mari intre acestea.
Cererile pentru locuinte noi prin programul Prima Casa 2 se lasa asteptate, pentru ca oamenii trebuie sa se incadreze la anumite venituri, sunt de parere bancherii. ... Ori scopul partii a doua a programului Prima Casa este acela ca statul sa incurajeze construirea de locuinte noi.
Opozitia nu-i lasa, noi, nu, de aceea au aruncat tot timpul cu pietre in noi, iar acum, e musai sa le dam pietrele inapoi.
Fiecare editie aduce noi dezvoltatori, proiecte si promotii extrem de atractive. ... Doar la tIMOn in perioada 18 - 21 aprilie gasiti peste 500 de proiecte noi insumand peste 10000 unitati locative si peste 30000 de oferte la apartamentele vechi!
Repertoriul concertului va cuprinde atat piese noi, cat si hit-uri precum ‘‘Incearca sa crezi‘‘, ‘‘Fara teama‘‘, ‘‘Cheama-ma‘‘, ‘‘Fetele cu ochii verzi‘‘, ‘‘Am crezut in ochii tai‘‘, ‘‘Pozitia de drepri‘‘, ‘‘Satul de tot si toate‘‘, ‘‘Am dormit prea mult‘‘, ‘‘Tatiana‘‘, ‘‘Sunt doar un nor‘‘.
”A crescut iarba pe cararile dintre noi. Acesta este un fenomen sociologic pe care noi il masuram, din pacate, si aceasta este o masurare trista, chiar daca ni se pare ca cifrele nu au viata.
- Da, am creat un eveniment special, a fost o idee de-a noastra sa le invitam pe clientele noastre sa vada modelele pe care noi le propunem si in acelasi timp sa isi aleaga materialele care considera ca li se potrivesc cel mai bin.
Steluta a incercat sa se omoare in momentul in care Politia a venit la noi la usa. ... Credeti-ma ca noi traim un cosmar, dar cel mai greu este pentru fata.
Asa suntem noi saracii, ne plodim. ... Dar lasati ca de asta ne ocupam noi. ... Stiu ca nimeni nu are nevoie de noi. ... Noi de multa vreme suntem pe cont propriu, dar totusi nu uitati citeva lucruri.
google-analytics.com