Cautare

15724 de rezultate pentru "noi" (5.94 secunde)
V-am insarcinat, votandu-va, sa ajungeti in dregatoriile in care va aflati ca sa lucrati pentru noi toti in mod egal, intelegand prin noi, pe noi toti romani, adica pe toti cei care locuim aici sau departe de Tara si care gandim la Tara ca la Patria Mama si in care ne-om intoarce fie si numai pentru a ne uni pentru vecie trupul cu Pamantul Tarii.
Am coborat spre Sud, pe apele Oceanului Indian ce parea prietenos cu noi. ... In sala de masini, impreuna cu seful mecanic secund, Costel, motoristul Gheorghe Ceapa, traim momente cumplite de incordare, stiind clar ce se va intampla cu noi daca motorul principal nu va fi relansat.
Se asteapta ceva de la noi? ... Asteapta cumva ceva de la noi? ... Se asteapta cumva de la noi un rezultat, un produs, o recolta?
Se asteapta ceva de la noi? ... Asteapta cumva ceva de la noi? ... Se asteapta cumva de la noi un rezultat, un produs, o recolta?
Noi n-am avut. ... Apoi inchizi portmoneul“, aflam noi cum functiona “agregatul“.
Contabilitatea in leul nou Tot de la 1 iulie, operatorii economici trebuie sa procedeze la efectuarea operatiunii de conversie din lei vechi in lei noi a soldurilor initiale, a rulajelor si a soldurilor finale ale conturilor din balanta de verificare de pe 30 iunie 2005, informeaza Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Vilcea.
Contabilitatea in leul nou Tot de la 1 iulie, operatorii economici trebuie sa procedeze la efectuarea operatiunii de conversie din lei vechi in lei noi a soldurilor initiale, a rulajelor si a soldurilor finale ale conturilor din balanta de verificare de pe 30 iunie 2005, informeaza Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Vilcea.
Tariful CS optional de tip social, va fi de 0,15 lei noi/kWh si abonat, pentru un consum de pina la doi kWh pe zi, 0,36 lei kWh/zi, pentru un consum intre doi si trei kWh/zi si 0,71 lei noi/kWh, pentru un consum de peste trei kWh/zi.
"Noi nu avem nimic cu cealalta asociatie, ci cu Compania Nationala de Administrare a Fondului Piscicol, care a incheiat un contract care are acelasi obiect cu cel semnat cu noi. ... "La noi cotizatiile sint mai mici.
Cand, in ’45, au pus mana rusii pe noi - dati noi in prada de Apuseni - au luat sapte piei de pe spinarea noastra.
- Realitatea pe care noi o descoperim acum este ca iti alegi o nisa, dar nu e suficient. Noi ne-am propus pe langa de a oferi un stil si de a consilia clienta care ajunge la noi.
Noi am pierdut. ... Noi am fost fericiti ca am descoperit Coca-cola si bananele si am crezut ca daca noi citim, si ei vor citi. ... Noi ne-am inselat. Unii dintre noi au plecat de aici. ... Noi am pierdut. Cativa dintre noi, si nu suntem putini, va putem ajuta.
Deocamdata nu am purtat discutii, dar mi se pare corect ca cei care au luptat sau considera ca Iorgus este principalul vinovat de tot ceea ce se intampla la noi in Mangalia sau situatia in care a ajuns Mangalia astazi, este normal sa continue lupta alaturi de candidatul care ramane in turul doi cu Iorgus.
La noi nu prea exista, indiferent ce partid se afla la guvernare, o atitudine foarte corecta in spiritul legii si in interesul general. ... Noi avem un numar de primari, de presedinti de consilii judetene care au simtit apasarea opozitiei.
• 4 iun 2009 - Ministrul de Externe declara ca partea romana asteapta organizarea Guvernului si a autoritatilor de la Chisinau pentru a stabili, prin folosirea de canale diplomatice, in conditii normale, momentul promovarii unei noi candidaturi pentru functia de ambasador.
Si, cu toate acestea, unii se straduiesc sa ne demonizeze, in fel si chip, prezentandu-se chiar drept un pericol - identificandu-ne ca urmasi ai PCR, desi noi suntem intim legati de infaptuirea Revolutiei din Decembrie 1989, care a demolat vechiul regim, iar fosti membri ai PCR se gasesc in absolut toate partidele care s-au nascut dupa revolutie.
Daca noi, ca natie, avem vocatia asta, sa ne plangem, sa fim mintiti si sa speram ca peste 1.000 de ani cad la noi meteoriti cu aur. ... Domnule Radu Morar, noi avem acum, suntem intr-un moment crucial.
El a spus ca e nevoie de un program de reabilitare a unor penitenciare, de finalizare a constructiilor respectiv inceperea lucrarilor la penitenciare noi. ... In Uniunea Europeana, media pedepselor este 7-9 luni, la noi este 7 ani.
Demn de remarcat este ca fondurile, in valoare de 10.000 de dolari, au fost o sponsorizare de la USAID, noi n-am contribuit cu niciun leu.
Noi am incercat si am reusit mai multe lucruri acolo - intai sa refacem sectorul de animale. ... Noi ne-am facut de ras, ca de obicei, avem atatia medici veterinari si ne-am dus la Bruxelles ani de-a randul cu presedintele ANSVSA.
google-analytics.com