Cautare

4083 de rezultate pentru "niste" (4.22 secunde)
Unul dintre lucrurile pentru care acesta a devenit cunoscut este ca se intampla sa se trezeasca dintr-o data in mijlocul noptii si sa inceapa sa scrie niste formule, ca si cum ar fi sub hipnoza.
- Gardienii par asezati intr-o maniera destul de neorganizata, tinand Kalashnikov-urile ca pe niste balalaici, indreptand armele aproape in orice directie. ... Ea a declarat ca in februarie 1998 au venit la ea doi tineri cineasti americani (regizor si cameraman) spunand ca vor sa faca niste filmari pentru un clip publicitar.
Stiu ca au fost mai multe incercari, niste indieni, niste chinezi care s-au interesat de aceasta zona. ... Si gandite niste activitati specifice, poate sa fie la fel de atractiv pentru bucuresteni finalul de saptamana petrecut la Dunare, nu numai la munte!
De pilda, maiorul Jesse Marcel adunase in 1947, langa Roswell, niste placi subtiri ca hartia, dintr-un material extraordinar de usor dar care putea fi indoit doar cu multa greutate si care revenea la forma initiala fara nicio cuta, ori bagata in foc nu se inrosea si se racea apoi in cateva clipe.
Jurnalista Charlie Jean Anders sublinia cateva motive plauzibile pentru care niste extraterestri ar considera ca merita efortul de a traversa spatiul pana la noi. ... tehnologia noastra actuala nu poate capta semnale ipotetice similare de pe niste planete indepartate, dar o civilizatie avansata ar putea detecta semnalele noastre.
Nici macar nu mai era nevoie de adus niste oameni in ploaie sa strige : ... Ca a pagubit centralele Turceni-Rovinari de sapte milioane de euro, dand niste dispozitii, ca era sef de la Bucuresti, ce mare paguba?
In partea inferioara avea trei excrescente, ca niste antene. ... Erau niste aparitii in forma de discuri, care pluteau deasupra zonelor de pregatire a armamentelor (mine, torpile si arme nucleare).
Din obiect au iesit doua fiinte care semanau cu niste mumii egiptene.
Dar ufologia colcaie si de dezvaluirea unor date senzationale si tenebroase, puse in circulatie de niste denuntatori (whistleblowers) dubiosi. ... Este un semn de aroganta si de ignoranta cand altcineva, vazand niste documente, decide sa le faca publice fara sa stie povestea completa.
O alta legenda relatata de oamenii locului spune ca de fapt movilele ar fi niste morminte de uriasi sau oricum construite de catre acestia, atragand atentia ca pamantul din movile e galben, iar cel de jos e negru.
Wagner, care spunea nu doar ca descoperise atunci niste urme imprimate in sol ale presupusei aterizari a unui obiect in padure, poate chiar mai devreme decat cele raportate de fostul SP Jim Penniston pe 26 decembrie, dar a asistat, de asemenea, la manevrele unui obiect sferic, cu diametrul de vreo 60 de centimetri, deasupra mai multor aeronave A-10 parcate la baza Bentwaters, cu aproximativ sase luni inainte de incidentele din decembrie 1980.
Sub soclu cresteau niste miliarde pe care le-ar fi produs falsul. ... Nu prea-mi vine sa cred ca se poate tine ascuns multa vreme un asemenea secret, dar niste adevaruri dureroase sunt aici, niste mizerii, la scara planetara, scapa si spre noi, muritorii si bolnavii de rand.
Sferele uriase din Costa Rica Niste bile uriase din piatra au fost descoperite in 1930 in Costa Rica, unele dintre ele masurand doi metri in diametru.
In loc sa ne punem problema cum sa asiguram tratamente inovatoare, cat mai folositoare pacientilor, unii se gandesc in mod mercantilist cum sa mai faca rost de niste bani de pe spinarea unor semeni aflati in dificultate.
Pot sa ma gandesc ca, daca profitand de vulnerabilitatile acestei generatii, dupa modelul recrutorilor islamisti, niste unii se intrebuinteaza sa faca acest lucru si in mediile crestine, sau in orice alte medii? ... Ce ne desparte este doar felul in care ne raportam la niste valori.
Si n-am vrea sa adaugam presiune in plus, dar, atunci cand nu mai ai activitate sexuala, se intampla niste modificari in corpul tau. ... Si pentru ca stresul prelungit duce la tensiune arteriala ridicata, n-ar fi cazul sa ai tensiune de aviator cu niste sex constant?
Se pare ca au creat niste tensiuni. ... Pot veni cu niste lucruri care pot supara pe cei din jurul lor. ... Au o protectie pe toate planurile, sunt niste favorizati.
Niste derbedei si niste neica-nimeni ajunsi in fruntea institutiilor de forta se sterg la cur cu Constitutia si cu legile tarii. ... Tot mai des, bombele lui nucleare sunt niste biete pocnitori cu care pustii sperie trecatorii in preajma Craciunului!
Veti primi niste daruri care va vor bucura enorm, mai ales ca poate fi vorba si despre un castig modest. ... Va concentrati mai mult pe nevoile personale si veti face niste schimbari in legatura cu propria persoana. ... La serviciu este multa zarva si sunt posibile niste schimbari.
Uneori suntem ca niste fluturi care dau din aripi o zi si cred ca e pentru toata viata Ne indragostim de oameni care vor fi in viata noastra o zi, dar vor lasa urme pentru totdeauna.
google-analytics.com