Cautare

4083 de rezultate pentru "niste" (3.24 secunde)
- Actorii sunt niste oameni totusi dezechilibrati si echilibrati in acelasi timp. ... Apoi mai este o latura in care vrei sa exorcizezi in tine niste lucruri, ai devenit dependent.
Pentru altii, sunt numai niste luminite. Pentru unii, care sunt savanti, ele sunt niste probleme. ... Tu insa vei avea niste stele cum nu mai are nimeni.
PIELEA USCATA Probabil ca nu exista nimic mai neplacut decat niste picioare uscate si calcaie aspre. ... Incearca sa alegi niste coafuri mai lejere, cum ar fi niste bucle subtil conturate, o coada de cal sau pur si simplu drept si lasat pe spate.
Nu sunt grase prin natura, ci pur si simplu baga in ele chestii care le fac sa arate ca niste purcele. ... Societatea a inventat niste norme.
Liderii PNL-isti de astazi, asemenea taranistilor de acum doua decenii, se considera detinatorii privilegiati ai dreptului la putere, urmasii pe pamant ai unei vointe divine si, arzand ei de nerabdare sa vina odata votarea asta care-i cam incurca, se freaca unii de altii prin labirintul ingust si intortocheat al ambitiilor, nesesizand ca sunt despartiti de niste de pereti impenetrabili.
Ce se intampla atunci cand niste actori talentati, spontani si creativi intalnesc niste artiste desavarsite? ... De aceea, am zis sa mai pompam niste adrenalina si de abia asteptam show-ul cu fetele de la MUSE!
Cu niste batace, rachete nu aveam. Cei mai multi nu aveam si jucam cu batace - niste bucati de lemn taiate la traforaj si cu niste mingi improvizate, din cauciuc, uneori si din carpa.
Titanul si geniul sunt prezentati ca niste simboluri ale inadaptarii romantice. ... daca prin intelect, esenta platoniciana, omul poate manipula infinitul si deconspira divinitatea, ca individ fenomenal nu are decat o singura existenta reala, a eului propriu, in care viata si visele sunt doar niste pagini dintr-o carte unica.
Doua personaje cu pretentii zadarnice (niste rateuri regretabile ale bunului simt si isterici de serviciu) se socot indreptatite sa se poarte ca niste gardieni de paza ai puritatii europene si ai lumii care respira fericire.
Am adus niste opale, niste ochi de pisica, un jasp precious, ciaroit, turcoaza si prehnit, cercei cu surub, dar si lungi, precum si cristale maestru, ne-a spus geologul Andrei Costin Victor, care participa intre 1 - 8 martie la targul de cristale.
niste englezoi nu s-au cufurit dupa ce au mancat foarte sanatos lasagna congelata facut de niste francezi, care lasagna aveau carne de nihoho in loc de carnita de muuu.
De exemplu, daca iti pierzi cheile de la masina, asta ar putea insemna ca nu vrei sa te duci intr-un loc unde ti se cere prezenta, nu iti este pe plac masina ta, esti deranjat de ceva in legatura cu masina, sau incerci sa nu pleci cu automobilul proprietate personala pentru a evita sa te intalnesti cu niste oameni care nu iti sunt tocmai agreabili.
"iata motivele pentru care sunt complet convins ca nu a existat niciun OZN prabusit", aratand apoi ca daca o civilizatie are o tehnologie suficient de avansata pentru a permite calatorii interstelare, atunci, odata ce au ajuns aici (si cu atat mai mult nu o singura data...), doar o minte saracacioasa ar putea sa creada ca s-ar putea prabusi, cu niste nave spatiale ca cele din filmele SF de serie B din anii 1950.
Aceste celule poti sa le prelucrezi in eprubeta, le pui in anumite conditii, in molecule de semnalizare, le introduci niste semnale prin care celula sa inteleaga ca ai nevoie sa se transforme intr-o celula a inimii.
In acest caz, ipoteza felinarului pare cea mai probabila, cu atat mai mult cu cat in acea seara au avut loc la Lyon niste festivitati thailandeze.
- catre Fondul Social European (august 2000) sa ne puna niste pompe de apa! ... cum poti plati niste aplaudaci nenorociti!, politruci de 2 bani! ... Numarul sau de telefon il am de niste ani buni.
Omul, spun niste doctori americani, cu alura stiintifica, poarta in el toata viata o parte din aerul tras in plamani cu prima respiratie. ... In alta zi coseam in gradina, abandonat de niste lucratori care au imprumutat de la oras cateva cuvinte care-i deosebesc de taranii neaosi si primitivi.
De cate ori am fost acolo am vazut numai ospatari baieti, cei mai multi niste zdrahoni pe care nu prea ai vrea sa-i ai in preajma, indiferent unde ai fi si ce ai face.
Se vad ca niste supraoameni, salvatori, binefacatori pe scena sociala. Demersurile lor, intotdeauna interesate, sunt prezentate celorlalti ca niste favoruri. ... Au nevoie de putere pentru a-i subordona pe ceilalti, care sunt priviti ca niste obiecte ce ii ajuta sa-si satisfaca nevoile (psihologice, materiale, sexuale).
Am fost de acord cu, zice Ponta la iesire, si dezvolta niste de acord si niste propuneri pe care le-a facut pentru ca in viitor sa mearga bine.
google-analytics.com