Cautare

4083 de rezultate pentru "niste" (4.70 secunde)
E posibil sa descoperim ca niste bune relatii cu Rusia si China s-ar putea arata mai profitabile, pe termen mediu si lung, decat romantele cantate sub fereastra gonflabilei doamne Jeana Europa.
Nu mi-as fi dorit, personal, sa reiau adevaruri trecute, dar daca vad ca se face trimitere insistenta la guvernarea trecuta, niste lucruri trebuie spuse.
Asa a fost si la Targu Jiu, a fost pana in ziua alegerilor, dupa aia nu l-a mai vazut nimeni, il mai cautau niste bieti oameni ca sa ii ceara banii pe care a promis ca-i da, insa aici la Satu Mare cred ca lumea e mai putin naiva si nu se asteapta chiar sa le dea "domnu’ Dan" niste bani sau nu mai stiu ce da el, ca el da orice, nu are nicio problema, asfalt, de toate!
• 99% din romanii care traiesc in Anglia, Franta sunt onesti, muncitori, e pacat ca Romania are si niste reprezentanti ai generatiei tinere pe care noi nu-i putem tine aici si vor sa plece din tara pentru a avea salarii mai bune.
Mascarada al carui scenariu si a carei regie l-au avut ca tartor pe Traian Basescu si ca protagonisti pe niste indivizi a caror moralitate se afla undeva la un nivel chiar mai jos decat strafundurile faimoasei Groape a Marianelor.
De la niste stenograme i se trage si domnului Atanasiu, pentru ca numai niste pardalnice de stenograme pot face atat de mult rau (sau bine, cred unii) in politica romaneasca.
De fapt, se incaiera niste unii din servicii cu niste altii din aceleasi servicii, cu antrenori si sponsori straini. ... Nici macar aia de castiga nu sunt decat niste perdanti jalnici, pentru ca nu pot fi siguri de nimic din prezentul sau viitorul lor.
Ai niste adversari care te acuza ca ai controlul justitiei? ... Va aduceti aminte cand niste politicieni, afland ca facem noi coalitia pentru un parlament curat s-au grabit sa iasa ei cu niste liste de dalmatieni?
Legea rotunjirii a lui Calinoiu Reprezentantii Directiei de Taxe si Impozite sustin ca la mijloc ar sta o boala a programului electronic sau ca niste prevederi legale ar permite umflarea taxelor si impozitelor locale, varianta exclusa insa de actele normative in vigoare.
Sedinta Consiliului Local, programata pentru data de 14 septembrie, va avea niste puncte foarte importante pe ordinea de zi, a declarat primarul Dumitru Nicolae in cadrul conferintei de presa sustinute ieri.
Daca acestia au reusit sa imite foarte bine bancnota europeana, care e imprimata pe suport de hartie, in cazul leului au produs doar niste imitatii grosolane, falsificatorii nereusind sa copieze niciun element de siguranta al bancnotei romanesti.
- De foarte multa vreme am trait cu senzatia ca politica a fost facuta deasupra capetelor noastre, ca oamenii au fost considerati doar niste simple conturi.
Suntem ca niste viermi ordinari ce-si au casa intr-un mar copt si pe care il devoreaza incet si sigur. ... Am ajuns ca niste animale care nu cunosc teama decat daca vad batul sau ciomagul. ... Nu sunteti decat niste hoti ordinari si de duzina.
Mai este statul acesta un stat al romanilor in conditiile in care companiile lor sunt conduse de niste privati selectati tot de niste comisii de partid?
Au facut proteste in benzinarii, au cumparat ca niste neamuri proaste (ca doar asta suntem) benzina de 10-20 de bani, doar ca sa faca paguba/pierdere de timp. ... Pretul contine niste factori locali si niste factori internationali 2.
Cea mai mare tampenie pe care am facut-o, si o facem, este sa ne bazam pe niste bani care nu au efect asupra bazei productive a economiei Romaniei.
In staruinta sa de a demonstra ca reducerea cu 5% a CAS va fi pentru economie ceea ce e benzina de 98 pentru motorul de Trabant, premierul Ponta ne-a plictisit ieri cu niste planse colorate care nu aveau nicio legatura cu subiectul, dar din care trebuia sa intelegem ca e bine.
Platesc, la timp, niste abonamente. Poate la niste intermediari si la niste paraziti pe gloria voastra. Traiti, cel putin pentru mine, in zona ochelarilor negri.
"Sa vii la mine la antrenament, sa-ti arat niste copii exceptionali", a fost propunerea facuta de antrenorul Valentin David. ... Acum suferim mult… De aceea facem eforturi mari, vrem sa punem si noi umarul la recladirea echipei", a spus seniorul, intrand apoi in niste detalii impresionante.
Ei m-au incadrat la psd fiindca am sustinut niste principii, fie ele democratice fie de bun simt. ... Daca voi scrieti niste lucruri sau aveti niste pareri acasa la voi, pe peretii vostri, nu e deloc obligatoriu sa fiu de acord cu ele.
google-analytics.com