Vicepresedintele PD-L Raluca Turcan comenteaza sambata, pe blog, ca Teo, la nici doua luni de la intrarea in Parlament, se dezice zambind de PD-L ca sa primeasca aplauzele fericite ale Opozitiei.
"Cel mai neplacut moment a fost insa jubilatia lui Teo Trandafir, dupa ce a votat cu bilele la vedere impotriva propriului guvern. Cat de onorabil e acest gest? Am avut intotdeauna o incredere mai mare in loialitatea feminina fata de un proiect sau fata de o idee. Cred ca natura feminina e mai statornica, mai inclinata catre proiecte pe termen lung. Si vad acum ca Teo, la nici doua luni de la intrarea in Parlament, se dezice zambind de PD-L ca sa primeasca aplauzele fericite ale opozitiei. Inainte de a acuza, incerc sa inteleg de ce. Si am o singura explicatie: dependenta de rating. Oricand, in fata oricarei audiente, Teo isi doreste sa fie populara si bine primita. E poate o nevoie construita in anii de televiziune, fiindca publicul trebuie sa te placa in fiecare zi ca sa te urmareasca in fiecare zi. Sa fii excesiv, snob, schimbator sau ipocrit par riscuri acceptabile in lumea show-ului; sa fii impopular, nu", comenteaza Turcan comportamentul lui Teo Trandafir.
Nimic din gura Ralucai despre reducerea pensiilor. In fond, cauza jubilatiei lui Teo era dreapta: votase contra taierii pensiilor.