Cautare

267 de rezultate pentru "nicoleta" (4.23 secunde)
"O astfel de fuziune intre un partid crestin-democrat si ramura politica a unui sindicat socialist ar fi unica pe plan mondial", a explicat el si a conchis ca fuziunea pune in pericol "insasi apartenenta PN„CD la PPE". (Nicoleta Nicolae)
In ciuda acestei decizii, conducerea PD Covasna a anuntat ca ii va cere presedintelui Traian Basescu sa nu promulge legea privind Statutul minoritatilor daca actul normativ in forma in care va fi adoptat de Camera Deputatilor va cuprinde articolul privind autonomia culturala. (Nicoleta Nicolae)
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ca solicitarea Secretariatul general al Camerei sa fie trimisa la Comisia pentru Regulament. (Nicoleta Nicolae)
"Chiar daca prin aceasta lege vom elibera un loc in avionul Bucuresti - Cluj-Napoca si retur va fi un castig", a subliniat deputatul PC. (Nicoleta Nicolae)
Senatorul Ion Solcanu a mai avut probleme de sanatate si in urma cu noua ani, dupa scindarea PDSR, cand a parasit pentru scurta vreme sefia organizatiei, acuzand aceleasi probleme cardiace. (Nicoleta Nicolae)
un lider - in persoana Monicai Nicoleta Marian, un vice-lider, Nicolae Giuliano Voicu, un secretar, Marius Garagancea, respectiv Sivian Galiu si Cristian Cretu.
(Nicoleta Nicolae)
El a pus la dispozitia presei un proces-verbal semnat de primarul Antonie Solomon si de secretarul primariei, Nicoleta Miulescu, pe 31 august 2004, in care Orfahli era dispus sa renunte la "drepturile pretinse" in schimbul acceptului dat de Solomon pentru predarea locurilor de parcare si majorarea tarifului.
Pe de alta parte, Boc a spus ca PD a decis infiintarea la nivelul tuturor filialelor partidului "a unui Departament de Consultanta pentru atragerea de fonduri structurale de la UE", care va fi coordonat de Mircea Toader si Anca Boagiu. (Nicoleta Nicolae)
"A, nu credeam sa ma intampini chiar tu!", i-ar fi spus premierul lui Crin Antonescu, atunci cand cei doi s-au intalnit la restaurant. (Nicoleta Nicolae)
Nicoleta Popliceanu) - Continuare - 10.Minciuna Oamenii cei mai performanti din lume sunt capabili sa renunte rapid la ideile vechi si sa invete ceva nou.
Nicoleta Popliceanu) 1.Despre despartire 1.1. Cand se produce cu adevarat Desi in perceptia oamenilor despartirea este de obicei asociata cu momentul in care se intampla, in realitate orice despartire incepe cu mult inainte ca decizia de separare sa fie luata de partenerul care pleaca.
Nicoleta Miulescu, secretarul primariei si seful comisiei de examen, nu a putut fi contactata, dar juristii autoritatii publice au creionat o explicatie, cum ca ar fi posibil ca, la reprogramare, sa se fi emis o noua adresa la care sa se fi pastrat numarul de inregistrare si data, caz in care insa primul document trebuia anulat o data cu parafarea celui de-al doilea.
Secretarul primariei, Nicoleta Miulescu, nu a dorit sa comenteze situatia provocata de documentul ANFP: "Mergeti la Resurse umane. Ei se ocupa si raspund pentru comunicarea avizelor ANFP!".
Deputatii din Comisia juridica au decis saptamana trecuta sa amane discutarea cazului deputatului PSD Dan Iosif, intrat in atentia Biroului Permanent pentru ca ar fi votat cu mai multe cartele electronice. (Nicoleta Nicolae)
El a mai spus ca presedintele PSD nu are motive de a fi suparat pentru acele afirmatii, intrucat in partid trebuie sa existe democratie, membrii de partid putand spune lucrurilor pe nume, fara ca liderii sa se supere. (Nicoleta Nicolae)
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a anuntat ca proiectele respective au fost respinse cu 167 de voturi (uneori si cu cate una sau mai multe abtineri), desi in plenul Camerei erau prezenti, in intervalul temporal necesar respingerii actelor legislative, intre 60 (la inceput) si 100 de deputati. (Nicoleta Nicolae)
Mai mult, liberalul a conchis ca ar trebui desfiintata Comisia pentru revolutionari, pe motiv ca este un instrument prin care Ion Iliescu si partidul din care acesta face parte "lupta contra revolutionarilor". (Nicoleta Nicolae)
Ei au conchis ca liberalii il sustin fara rezerve pe ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, si au adaugat ca sunt convinsi ca "cei doi (n.r. - Basescu si Atanasiu) vor gasi o cale de conciliere". (Nicoleta Nicolae)
(Nicoleta Nicolae)
google-analytics.com