Deputatul independent Eugen Bejenariu si-a anuntat ieri, in plenul Camerei, revenirea la grupul PSD pe care l-a parasit in martie, dupa ce Adrian Nastase demisionase din functia de presedinte al Camerei. El a declarat ca nu si-a dat niciodata demisia din PSD, fiind inca membru al filialei Suceava pentru ca si-a platit cotizatia la zi.
Bejenariu si-a motivat decizia revenirii in grupul PSD din Camera spunand ca marile proiecte pot fi facute doar in echipa, "de unul singur nu ai sanse sa faci mare lucru".
Intrebat daca, fata de momentul in care a parasit grupul PSD si a acuzat tendintele dictatoriale ale lui Mircea Geoana, situatia din partid s-a ameliorat, Bejenariu a spus: "In mare, lucrurile merg mai bine in PSD, tensiunile nu mai sunt aceleasi, s-au mai indreptat lucrurile". Totodata, el a apreciat ca remarcile sale la adresa lui Geoana, facute in momentul in care a demisionat din grupul PSD, erau "la cald", data fiind si situatia sensibila din acel moment.
El a mai spus ca presedintele PSD nu are motive de a fi suparat pentru acele afirmatii, intrucat in partid trebuie sa existe democratie, membrii de partid putand spune lucrurilor pe nume, fara ca liderii sa se supere. (Nicoleta Nicolae)