Cautare

267 de rezultate pentru "nicoleta" (2.54 secunde)
Cu toate acestea, fiindca avem o institutie mare, cheltuim rational banii", a tinut sa sublinieze Petre Dinica, directorul DGASPC Constanta. (Nicoleta BACIU)
Nicoleta Marin, Gheorghe Dinca si Bogdan Claudiu, toti fiind angajati in cadrul DSVSA de la malul marii. Potrivit unor surse din cadrul PSD Constanta, urmeaza ca adjunctii lui Geronimo Branescu sa fie Claudiu Bogdan si Gheorghe Dinca.
La Departamentul de socio-umane, alternative educationale si invatamant particular, din cadrul ISJ Dolj, a fost desemnata Nicoleta Oprica - profesoara la CN "Fratii Buzesti", iar inspector scolar de spaniola si franceza va fi Ana Melchian - profesoara in "George Bibescu".
Initiativa legislativa isi propune sa existe dreptul de a externa decedatii de religie islamica, firesc, respectand prevederile legii, cat mai repede posibil", a conchis deputatul turc. (Nicoleta BACIU)
CJC a depus toate eforturile pentru a finanta lucrarile de refacere si mentinere a infrastructurii drumurilor din judet, care sunt cu mult peste cele din alte judete", a declarat Vasile Moldovan. (Nicoleta BACIU)
Cea mai mare amenda a incasat-o societatea "Rodis" SRL, care va scoate din buzunare 10. 000 de lei, pentru angajatii care nu aveau incheiate contracte de munca. (Nicoleta BACIU)
Alaturi de Solomon, cortegiul a fost completat de secretara primariei, Nicoleta Miulescu, directorul economic, Nicolae Pascu, doi sefi de servicii, Dan Dobrescu si Adriana Motocu, un om de la imagine, Cristian Boldur, si Radu Teodor, consilier si prieten bun cu primarul.
Valentin Apostol - ora 12:00; director general Vasile Pintilie (Apele Romane) - ora 13:00; Nicoleta Simon (ANIF) - ora 14;00.
De altfel, fabrica pare sa respecte standardele de igiena si securitate in munca, raman cu semnul intrebarii conditiile in care lucreaza angajatii. (Nicoleta BACIU)
Poate va obtine banii necesari de la ministerul de resort inspectorul general Miu", a mai spus Nicolae Anghel. (Nicoleta BACIU)
5 din Regulamentul de aplicare al Statutului PNL, refuzul incasarii cotizatiei membrilor se considera abatere disciplinara si se sanctioneaza cu suspendarea presedintelui sau secretarului organizatiei locale, a presedintelui sau secretarului coordonator al filialei", se mentioneaza in contestatia semnata de Nicoleta Popescu, presedinte al CSL Targu Jiu, Dragos Braicu, fost presedinte al TNL Targu Jiu, Alin Huica, vicepresedinte al TNL Gorj, Catalin Popescu, membru al BPJ al TNL Gorj, Razvan Rebedea, membru in Biroul Politic Central al TNL, si Pantelimon Manta, fost membru al PNL.
Persoana de contact: Nicoleta Manaloiu, Comisia pentru egalitatea de sanse, Tel: 021.401.27.35 sau e-mail: [email protected].
Conform referatului de specialitate intocmit de secretarul Craiovei, Nicoleta Miulescu, "pentru asigurarea continuitatii exercitarii atributiilor specifice functiei de primar (...) se impune desemnarea unuia dintre viceprimarii municipiului Craiova, pentru exercitarea acestora prin delegare".
Daca nu stiau, li s-a explicat de catre secretarul Craiovei, Nicoleta Miulescu, faptul ca, de exemplu, autorizatiile de construire nu pot fi emise decat cu semnatura primarului.
Conform referatului de specialitate intocmit de secretarul Craiovei, Nicoleta Miulescu, "pentru asigurarea continuitatii exercitarii atributiilor specifice functiei de primar (...) se impune desemnarea unuia dintre viceprimarii municipiului Craiova, pentru exercitarea acestora prin delegare".
si de la sponsori Chefurile nu se opresc pe 1 Decembrie de Ziua Nationala, pentru ca, pe 6 decembrie, la Cluburile Varstei a treia din oras vor fi serbati toti cei care poarta numele de Nicolae si Nicoleta.
a lui Solomon, Dinca a fost nevoit sa-si ia un alt scaun din sala, si a urcat totusi la prezidiu, impartind acelasi microfon cu secretarul consiliului local, Nicoleta Miulescu.
Sanctiunea nedepunerii acestor documente este amenda de la 5.000 la 15.000 de lei si nu poate fi suportata de ordonator, care propune aprobarea lor, ci de cei care refuza aprobarea fara respectarea conditiei de legalitate", le-a explicat consilierilor secretarul consiliului local, Nicoleta Miulescu.
Urmeaza Cristina Calangiu, Gheorghe Nedelescu, Bianca Predescu, Florentin Tudor, Pavel Badea (PNL), Radu Marin Traian, Nicusor Cotescu, Dorel Voicu, Emilian Stefarta, Traian Betiu, Razvan Socoteanu, Sorin Marian Manda, Daniela Barbu si Laura Nicoleta Popescu.
PSD a primit 3 locuri, partidul alegandu-i pe Anne Juganaru, Cristian Nitulescu si Claudiu Brinzan, PNL tot 3 locuri, si anume Claudiu Saftoiu, Irina Radu si Lucia Hossu Longin, UNPR, UDMR si grupul minoritatilor primind cate un loc in CA, fiind alesi Nicoleta Nicolicea, Nagy Zoltan Levente si Raico Cornea.
google-analytics.com