Cautare

267 de rezultate pentru "nicoleta" (2.63 secunde)
Urmatorul pas, in cazul nesolutionarii solicitarilor noastre, va fi greva generala, care va fi declansata pe 9 martie", a declarat Ion Caraignat. (Nicoleta BACIU)
Daca vine o persoana in varsta la agentie, ii cedam scaunul nostru", a mentionat Mariana Fatu, purtatorul de cuvant al institutiei. (Nicoleta BACIU)
Iar in functie de ce planuri are de realizat DADR, ma voi stradui sa le realizez corect", ne-a declarat, in asteptarea primei zile de munca, Boris Parpala. (Nicoleta BACIU)
"In tot ce fac primeaza familia, cu toate ca si cariera e importanta. Am remarcat ca este mai greu sa reusesti sa le faci la fel de bine pe amandoua". (Nicoleta BACIU)
"Evident ca mi-as dori sa revin la conducerea inspectoratului, dat fiind experienta pe care o am", a spus Petrica Miu, chiar inainte ca PSD sa anunte, oficial, ca il sustine pentru acest post. (Nicoleta BACIU)
Si, dupa se stie, atat prefectul, dar si presedintele CJC, se aflau, la aceeasi ora de desfasurare a sesiunii AcoR, la instalarea pe functie a noului manager al Spitalului Judetean Constanta, Ion Niculescu. ( Nicoleta BACIU)
Am de ales intre Adriana Gheorghe Liliana Timofte Constantin Caracoti si Teodor Filip. Decizia va veni la sfarsitul saptamanii" a declarat pentru cotidianul "Replica" Petrica Miu. (Nicoleta BACIU)
Sansa de a ne vedea reintregiti cu Romania va fi posibila dupa ce Republica Moldova va intra in Uniunea Europeana. (Nicoleta BACIU)
"Cadrele didactice pensionate nu primesc o pensie mai mare de 1. 700 de lei. Asa ca nu avem cum sa ne facem grija", a adaugat inspectorul scolar general. (Nicoleta BACIU)
"De pe urma acestei colaborari, vor avea de castigat ambele parti: atat aeroportul, cat si operatorii de turism", a conchis Pavalasc. (Nicoleta BACIU)
El a precizat ca nu vor fi luate masuri impotriva personalului ambasadei Republicii Moldova la Bucuresti si nici nu vor fi introduse vize pentru cetatenii moldoveni. (Nicoleta BACIU)
"Voi acorda o atentie deosebita restabilirii dialogului intre partile aflate in conflicte de munca, pentru a asigura un climat de pace si liniste", a subliniat noul director al DMPS Constanta. (Nicoleta BACIU)
CEDO a calificat legea care interzice persoanelor cu multipla cetatenie accesul la functii publice in Republica Moldova ca fiind una discriminatorie si contrara Conventiei pentru drepturile omului si Conventiei pentru cetatenie. (Nicoleta BACIU)
(Nicoleta BACIU)
Gheorghe Sutu - propus pentru postul de director adjunct la ANIF, Felix Burcin - director adjunct la Directia Judeteana pentru Tineret, Emilia Murineanu - director adjunct la AJOFM, Dumitru Marin - director adjunct Oficiul Judetean de Posta, Ioan Toma - director adjunct Directia de Statistica, Alexandru Sircu - director adjunct Inspectoratul de Concurenta al Judetului Constanta, Dragos Sandru - director adjunct ISCIR, Elena Buhaiev - inspector adjunct ISJ, Gheorghe Dinca si Nicoleta Marin - directori adjuncti DSV, Adriana Damian - director coordonator adjunct Directia Generala a Finantelor Publice Constanta.
Nu am reusit, din pacate, sa fac o sala de sport, cu toate ca proiectul a fost deja depus", a mentionat Valer Iosif Muresan. Vom reveni. (Nicoleta BACIU, Otilia RADUTA)
"La ora actuala sunt finalizate 20% din lucrarile la respectivul cimitir, valoarea acestuia ridicandu-se la 1. 700. 000 de lei", a mai spus Tudor Nadrag. (Nicoleta BACIU)
"Urmeaza ca si celelalte persoane propuse de noi pentru diverse institutii, ca de exemplu Directia de Tineret, Directia de Sport ori Clubul Farul sa sustina, zilele urmatoare, interviurile", a precizat Mircea Banias. (Nicoleta BACIU, Alexandra ANTON)
Pentru aceeasi institutie, dar pentru posturile de directori coordonatori adjuncti au dat ieri examenul Alina Bleadea si Izabela Stan, iar pentru "Clubul Farul" - Sorin Basturea si Ilie Floroiu. (Nicoleta BACIU)
Amintim ca obiectul de activitate al SNIF este administrarea, intretinerea, repararea si exploatarea lucrarilor de irigatii, desecari-drenaje, indiguiri, baraje, inclusiv apararea impotriva inundatiilor si gheturilor. (Nicoleta BACIU)
google-analytics.com