Cautare

267 de rezultate pentru "nicoleta" (3.04 secunde)
Asa ca se poarta o intreaga corespondenta cu mostenitorii, care trebuie sa faca succesiunea pentru a semna in numele celui decedat", a explicat Adina Sandoiu.La randul sau, Nicoleta Miulescu, secretarul Primariei Craiova, spune ca exista proceduri si pentru cazurile in care nimeni nu se prezinta sa semneze dispozitiile de restituire sau despagubire.
Am redus pretul la rochii si camasi, dar si la bijuterii si accesorii“, a spus Nicoleta Marcu, una dintre vânzatoarele unui magazin craiovean în care „ofertele promotionale“ sunt în toi.
Am redus pretul la rochii si camasi, dar si la bijuterii si accesorii“, a spus Nicoleta Marcu, una dintre vânzatoarele unui magazin craiovean în care „ofertele promotionale“ sunt în toi.
Am redus pretul la rochii si camasi, dar si la bijuterii si accesorii“, a spus Nicoleta Marcu, una dintre vânzatoarele unui magazin craiovean în care „ofertele promotionale“ sunt în toi.
Potrivit ofiterilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, Nicoleta Ionita, de 50 ani, in calitate de administrator al SC Etech SRL Constanta a emis, in perioada iulie - octombrie 2007, doua file cec, in alb, in favoarea unor societati din tara.
Ei trebuie sa-si promoveze prodsele noi si sa-i determine pe romani sa renunte obiceiul de a pastra in casa deseurile, echipamentele depasite din punct de vedere energetic", a declarat directorul Directiei deseuri din cadrul Ministerul Mediului, Nicoleta Chiriac.Retailerii spun ca au amenajate spatii dedicate pentru colectarea deseurilor.
Potrivit purtatorului de cuvant al Primariei Galati, Nicoleta Manole, angajatii societatii locale de salubrizare au ca sarcina de serviciu strangerea deseurilor si transportarea lor la destinatie.
In ceea ce priveste semanatul de primavara, s-a semanat coriandru, pe o suprafata de 450 de hecatare, reprezentantii DADR fiind convinsi ca anul acesta va fi unul bun pentru cereale, dar si pentru fructe. (Nicoleta BACIU)
Daca in aceeasi perioada a anului trecut in judetul Constanta erau 9800 de someri la ora actuala sunt 13. 288. (Nicoleta BACIU)
"A venit timpul sa ne gandim si la cei care nu indeplinesc criteriile pentru a lua un teren gratuit, dar nu isi permit nici sa cumpere de la particulari", a mai spus Mitroi. Terenurile nou evaluate vor fi scoase la licitatie pentru prima data peste doua saptamani. (Nicoleta BACIU)
Firmele de consultanta ajuta clientii, sa gaseasca creditul cel mai avantajos, intocmesc formalitatile si actele necesare incheierii contractului. "Clientul este contactat doar in momentul cand toata documentatia este gata", a mai spus managerul. (Nicoleta BACIU)
Spre exemplu, la Harsova, doar saptamana trecuta au apelat la un imprumut 30 de varstnici. "Saptamana trecuta au apelat la noi 30 de pensionari", a precizat Elena Radu, sefa CARP Harsova. (Nicoleta BACIU)
, sa vedem ce va hotari instanta. Speram sa ne recuperam salariile restante, care se ridica la 480. 000 lei", a adaugat liderul sindical. (Nicoleta BACIU)
"Lumea a saracit foarte mult", apreciaza, in cunostinta de cauza, Nicoleta Marin, vanzatoare la second-ul de la spital. "Asistente, doctori, profesori, elevi, studenti, pensionari, someri, vanzatori, nimeni nu mai dispune de bani ca inainte.
La apartamentele noi au fost scaderi de 15-20% si, in unele cazuri, de chiar 40%, in functie de dezvoltator, iar la cele vechi preturile au scazut cu pana la 30%", a mai precizat consultantul imobiliar. (Nicoleta BACIU)
SC Stronger Line SRL din Tuzla, controlata de Nicoleta si Gheorghe Dobre, care detine Bowlingul, a fost amendata cu 8.
Printre cauzele accidentului, reprezentantii Politiei Rutiere Constanta au enumerat: conducerea sub influenta alcoolului, neasigurarea la schimbarea benzii de circulatie sau conducerea cu viteza. (Nicoleta BACIU)
Poate cineva trai cu un astfel de salariu?", spune Nicoleta Ciuta, de la registratura. Luciea Banu, referent, are 27 de ani vechime, din care 20 in cadrul DGFP Dolj.
Crama construita de Vifrana nu va fi singura din zona, alti investitori straini aratandu-si interesul in acest sens. (Nicoleta BACIU)
Are 165 de meciuri la activ si 19 goluri in Liga I si 6 meciuri in cupele europene, iar in timpul liber este, asa cum s-a demonstrat mai sus, agricultor. (Nicoleta BACIU)
google-analytics.com