Cautare

267 de rezultate pentru "nicoleta" (4.52 secunde)
In urma cu o saptamana, Nicoleta Dumi-trache a nascut o fetita de toata frumusetea si se gandea serios sa-i puna numele Traiana.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, si vicepresedintele Aurelian Pavelescu au prezentat marti un raport asupra Statutului minoritatilor nationale, care acrediteaza ideea ca prin aceasta lege s-ar asigura cadrul legal pentru constituirea unei enclave maghiare in Harghita si Covasna. (Nicoleta Nicolae)
(Nicoleta Nicolae)
Cu toata campania anticoruptie, presedintele a fost angrenat si in subiecte gen "dosarul Flota", care a fost clasat, si "casa din Mihaileanu", despre care spune ca jocul pe care il face presa este incorect. (Nicoleta Nicolae)
El a aratat ca popularitatea Aliantei are de suferit din cauza "neseriozitatii" acestor parlamentari. (Nicoleta Nicolae)
In rest, Vuerich detine tot doua apartamente in Bucuresti si o casa in Ilfov, si are aceleasi venituri salariale sau din pensii ca in declaratia data in primavara. (Nicoleta Nicolae)
Funar a conchis ca demisionarii "i-au platit cu milioane de lei pe tineri sa plece din PRM Cluj". (Nicoleta Nicolae)
Ei au fost alesi in Consiliul Local Campulung Moldovenesc pe listele Uniunii pentru Reconstructia Romaniei, Tudorici fiind candidatul acestei formatiuni la Presedintie in alegerile din 2004, dar s-au inscris anul trecut in PD dupa fuziunea URR cu PPCD. (Nicoleta Nicolae)
In ceea ce priveste noul an, 44% dintre romani nu cred ca vor avea loc alegeri anticipate (in 2006), 41% nu cred ca vom avea un alt premier si aproape 60% nu cred ca vor fi arestati marii corupti. (Nicoleta Nicolae)
Mai mult, Mironescu a anuntat ca atitudinea lui Dutu va fi discutata de Biroul Permanent Municipal al PD, deoarece acesta face exact ceea ce a recomandat Vasile Blaga la alegeri sa nu faca. (Nicoleta Nicolae)
O data cu demisia lui Chiriac, functia de presedinte interimar a fost preluata de Elena Monu, care se va ocupa de organizarea alegerilor de la sfarsitul lui februarie pentru sefia PNL Barlad. (Nicoleta Nicolae)
(Nicoleta Nicolae)
Noul presedinte al PNL Arad, Sever Jurca, are 58 de ani, este membru PNL din 1993. (Nicoleta Nicolae)
Liderul PIN a conchis printr-un exemplu de contract care se afla in cercetarea PIN - achizitionarea unor autoturisme Chevrolet de la firma Polus din Cluj-Napoca a omului de afaceri Paszkany Arpad de catre Posta Romana, subordonata ministerului condus de Nagy Zsolt. (Nicoleta Nicolae)
Pana la urma, plenul a decis ca lista ciupercilor comestibile sa fie stabilita prin ordinul ministrului Agriculturii in termen de 60 de zile de la intrarea in vigoare a legii. (Nicoleta Nicolae)
-Nicoleta Alexandrescu from Brasov, Rumania: Am cumparat aceasta antena pentru fiica mea, nicio problema cu instalarea, functioneaza perfect din locuinta ei si poate acum sa vada toate canalele ei favorite gratuit.
El a mai spus ca problemele cu UDMR s-ar putea clarifica saptamana viitoare, cand reprezentantii Uniunii au spus ca "vor aduce argumente suplimentare in ideea sustinerii punctelor lor de vedere legate de legea Statutului". (Nicoleta Nicolae)
"Avem o Justitie care trebuie sa-si faca datoria, iar amestecul ofiterilor de informatii, din orice institutie ar fi ei, in actul de justitie este de-a dreptul periculos pentru democratie", a afirmat Mir-cea Geoana. (Nicoleta Nicolae)
Faptul ca unele aparate de vot electronic nu functionau a fost semnalat de la tribuna Parlamentului de catre Cristian Radulescu (PD), in momentul in care deputatii trebuiau sa voteze daca se pronunta prin vot secret cu bile sau prin vot deschis asupra cererii ministrului Justitiei. (Nicoleta Nicolae)
Pe langa Bogdan Olteanu, care va fi sustinut de PNL, PD si UDMR, au mai fost anuntate pentru sefia Camerei Deputatilor candidaturile Danielei Popa din partea conservatorilor si, probabil, a lui Valer Dorneanu de la PSD. (Nicoleta Nicolae)
google-analytics.com