Cautare

3146 de rezultate pentru "nicolae" (3.72 secunde)
"Of, parcarea mea!", acesta este refrenul pe care l-ar putea fredona, cu nemultumire in glas, multi dintre galatenii care incearca sa parcheze pe Faleza Dunarii, in zona A-urilor din Tiglina 1 sau in zona bancilor Faptul ca in Galati, in anumite zone ale orasului, numarul parcarilor este total insuficient nu mai este un secret pentru nimeni, acest lucru fiind recunoscut si de primarul Dumitru Nicolae.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a anuntat ieri ca o decizie in privinta sesiunii extraordinare va fi luata dupa ce comisiile de aparare si cele de specialitate privind controlul SRI si SIE vor elabora un raport privind situatia de "criza institutionala profunda" din domeniul securitatii nationale.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a declarat joi ca sefii demisionari ai SRI si SIE trebuie sa ramana in posturile lor, potrivit legii.
Nicolae Rainea nu se pricepe doar la arbitraj si politica.
Edilul sef al urbei, Dumitru Nicolae, s-a declarat satisfacut de activitatea sefilor de la Administratia Pietelor. Presedintele Organizatiei Municipale PSD Galati, Dumitru Nicolae, s- a declarat multumit de activitatea directorului Administratiei Pietelor Agroalimentare, penelistul Emil Popa.
Rectorul Nicolae Badea a recunoscut joi ca a colaborat cu Securitatea si ca acelasi lucru l-a facut si ministrul Educatiei, Mihail Hardau, in calitate de director educativ de camin la acea vreme. Ca detinator al acestei functii, relatiile cu Securitatea erau obligatorii, declara Nicolae Badea.
Aceasta este declaratia primarului Dumitru Nicolae in privinta preluarii furnizorului local de agent termic primar de catre municipalitate.
Nicolae Buzdun:
Primarul comunei, Iulian Silisteanu, a declarat ca, desi oamenii au fost linistiti pe moment de prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, acestia se vor intoarce in cursul zilei de maine pentru a afla raspunsul autoritatilor.
Cele mai importante evenimente Inceputa cu o conferinta de presa a directorului SC Apa Canal, Ion Stefan, intrat la acea vreme in greva foamei, saptamina trecuta a continuat cu o replica a edilului sef, Dumitru Nicolae.
Printr-un ordin al prefectului Nicolae Giugea, atributiile in ceea ce priveste controlul legalitatii actelor au fost preluate de vecinul de vizavi al lui Ciobotea, subprefectul Nicolaie Giurgiteanu, iar cele legate de aplicarea apostilei de Eugen Marinescu, directorul Directiei de Verificare a Legalitatii Actelor din Prefectura Dolj.
Primarul Dumitru Nicolae se va transforma in Dumnezeu daca in acest fel va merge mai bine treaba la societatea Apa Canal. ... Daca este nevoie ne vom transforma in Dumnezeu pentru a face ordine in unitate”, a declarat primarul Dumitru Nicolae.
ßerban Nicolae se mai gandeste ßi senatorul PSD ßerban Nicolae se gandeste sa-si depuna candidatura pentru functia de presedinte al partidului. Nicolae, fost consilier prezidential si apropiat al lui Ion Iliescu, a opinat ca ar fi binevenita o schimbare.
E vorba aici de nimeni altul decit primarul Dumitru Nicolae. ... Nu stiu daca va putea sa-i schimbe chiar pe toti cei instalati in functii de conducere de actualul director”, a mai spus Dumitru Nicolae. Primarul Nicolae era ieri cel mai mare fan al lui Mircea Toader.
Nicolae Corneanu, Radu Filipescu, Monica Lovinescu, Sorin Iliesiu, Gail Kligman, Nicolae Manolescu, Horia-Roman Patapievici, Marius Oprea, Dragos Petrescu, Andrei Pippidi, Romulus Rusan, Stelian Tanase, Constantin-Ticu Dumitrescu, Cristian Vasile si Alexandru Zub.
Reprezentantii locali ai PD si PNG critica in termeni duri modul in care primarul Dumitru Nicolae a cheltuit cei 150.000 de lei pusi la dispozitie de Guvernul Romaniei pentru organizarea Revelionului aderarii.
Reactia lui Dumitru Nicolae a venit dupa ce sindicalistii de la Strajerul, sindicat care reuneste o parte dintre politistii comunitari galateni, au prezentat presei o serie de probleme cu care se confrunta zilnic, in timp ce conducerea institutiei nu face nimic pentru a schimba situatia.
Tot aici vom vorbi si despre faptul ca primarul Dumitru Nicolae a reusit, sau cel putin asa se pare in acest moment, sa-l convinga pe Eugen Durbaca sa renunte si la Florin Popescu, directorul de SADP, dupa ce l-a sacrificat pe Ion Stefan, fostul sef al societatii Apa Canal.
Daca e sa ne luam dupa ce spune lumea pe la colturile societatilor din subordinea municipalitatii, primarul Dumitru Nicolae e hotarit sa puna in fruntea furnizorului de apa potabila din oras un om de incredere, adica un membru serios al Partidului Social Democrat.
Primarul Dumitru Nicolae a raspuns ieri atacurilor venite din partea sefului Comisiei de urbanism din cadrul Consiliului Local, consilierul local PC Eugen Gavan, care l-a acuzat ca nu vrea sa aplice regulamentul privitor la modul si conditiile in care sint montate panourile publicitare in oras.
google-analytics.com