Primarul Dumitru Nicolae se va transforma in Dumnezeu daca in acest fel va merge mai bine treaba la societatea Apa Canal. Declaratia edilului a venit dupa ce directorul general al societatii furnizoare de apa potabila a marturisit ca se afla in legatura directa cu Dumnezeu si, din acest motiv, va reusi sa-i invinga pe politicienii rai din administratia locala care si-au vindut sufletul diavolului. “Eu cunosc problemele de acolo. Ion Stefan vrea liniste, dar ne-a provocat neliniste timp de o luna de zile cu greva lui si alte probleme. Asa cum este peste tot, activitatea din societate se judeca dupa bilant. Daca este nevoie ne vom transforma in Dumnezeu pentru a face ordine in unitate”, a declarat primarul Dumitru Nicolae.

Cu Dumnezeu, dar fara rezultate

Edilul a mai aratat ieri si ca “ceea ce e clar e ca cei de la UE nu sint multumiti de rezultatele conducerii societatii de apa si canalizare”. Tocmai din cauza declaratiilor de acest gen venite din partea municipalitatii, Ion Stefan a tinut sa spuna recent ca pentru continuarea proiectelor cu finantare europeana, pe care Apa Canal se tot chinuie de ceva timp sa le demareze, este nevoie de crearea unui mediu din care sa nu lipseasca stabilitatea, linistea si reala implicare comuna a tuturor factorilor de decizie. “Eu am facut pact cu Dumnezeu, dar unii politicieni din Galati au facut pact cu diavolul”, a spus, luni, Ion Stefan.

Dupa directorul societatii Apa Canal, a venit rindul primarului sa intre in pielea lui Gigi Becali si sa fie legatura dintre omenire si Dumnezeu. In plus, edilul Dumitru Nicolae a amintit ca toti directorii din subordinea municipalitatii trebuie sa treaca pe la Consiliul Local inainte de a obtine sprijinul Domnului pentru anumite proiecte.