Cautare

3146 de rezultate pentru "nicolae" (4.85 secunde)
Nicolae Popa a declarat ieri ca declaratiile recente ale presedintelui UDMR Markó Béla, de la Arad, privind instaurarea autonomiei teritoriale in ¥inutul Secuiesc, constituie "o noua obraznicie, care nu mai poate fi tolerata, si o incalcare flagranta a Constitutiei Romaniei".
Teatrul Muzical "Nae Leonard" a gazduit ieri festivitatile de premiere a 150 de familii de galateni care au implinit 50 de ani de casatorie, maestrul de ceremonii fiind primarul Dumitru Nicolae.
Membrii Comisiei juridice a Senatului au adoptat ieri cu 8 voturi "pentru" si 2 voturi "impotriva" un amendament la Legea referendumului, propus de Serban Nicolae (PSD), potrivit caruia demiterea presedintelui este aprobata daca a intrunit majoritatea voturilor valabil exprimate de catre cetatenii prezenti la referendum.
De la prefectul Nicolae Giugea si pana la directorii institutiilor publice sprijiniti pentru numire de PD, toata lumea urmareste miscarile politicienilor de la centru si inspre ce parte ar putea bate vantul schimbarii.
In acest sens primul cetatean al Galatiului, Dumitru Nicolae, a precizat ca pretul unui laptop nu poate reprezenta o problema atita vreme cit se consuma foarte multi bani pentru realizarea mapelor de lucru ale consilierilor la fiecare sedinta de consiliu local.
Primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca cel mai tirziu luna viitoare vor fi organizate concursuri pentru ocuparea functiilor de director la Serviciul Administrarea Domeniului Public, Apaterm si Apa-Canal.
Purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca, sustine ca nimeni nu va mai pleca din PC, in afara de deputatii Nicolae Popa si Pantelimon Manta, si ca demisia celor doi nu repre-zinta o problema care sa fie discutata in sedinta Biroului politic al partidului.
Deputatii Nicolae Popa si Pantelimon Manta, demisionari din PC, negociaza in prezent cu PD, PNL si PLD, in vederea inscrierii in una dintre aceste formatiunii. Deputatul Nicolae Popa a declarat ca atat el, cat si Pantelimon Manta discuta cu cele trei formatiuni si ca "usa e deschisa" oricaror negocieri.
Asta pentru ca seful lui, social-democratul Dumitru Nicolae, nu are de gind sa inceapa o campanie de epurare politica.
Nu e posibil ca la saracia care exista si la politica social-democrata pe care domnul primar Dumitru Nicolae afirma ca o face sa se scumpeasca pretul apei reci cu 37%, iar apoi sa se scumpeasca si apa calda si caldura", a declarat Ion Stefan.
Intr-un comunicat remis publicitatii, PIN anunta ca marti, intre orele 15.00 si 17.00, va picheta sediile judetene ale UDMR si cabinetul senatorial al presedintelui interimar, Nicolae Vacaroiu.
La rindul sau Eugen Durbaca i-a cerut acestuia sa nu-si ameninte colegii, iar Nicolae Bacalbasa l-a atacat pe consilierul PD cu un limbaj pe alocuri obscen.
Mai exact, doar actualul sef al municipalei pesediste, primarul Dumitru Nicolae, si-a exprimat intentia de a conduce, pentru inca un mandat, "rosiii" de pe malul Dunarii.
Dumitru Nicolae a mai cistigat un mandat de presedinte, dar a fost si singurul candidat inscris in cursa. ... Dumitru Nicolae a reusit sa se evidentieze atunci cind i-a acuzat pe ziaristii de la "Monitorul de Galati" ca distrug parcurile din oras pentru a putea arunca vina in circa primarului.
Deputatul Nicolae Popa, vicepresedintele PNL Alba, considera ca presedintele Traian Basescu nu doreste sa promulge legea de majorare a pensiilor pentru "a da o lectie" pensionarilor.
Nicolae Mischie, fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, a fost condamnat la patru ani de inchisoare de magistratii Tribunalului Gorj, pentru abuz in serviciu si trafic de influenta. ... In ceea ce-l priveste, Nicolae Mischie a declarat ca "acest dosar este intocmit la comanda politica".
Astfel, potrivit presedintelui PSD Navodari, consilierul Nicolae Matei, primarul este un mincinos, intrucat nici vorba de proiect de hotarare in vederea infiintarii unei cantine sociale, ci de inchiriere a cantinei apartinand domeniului public al orasului.
Ca la fiecare inceput de an scolar de 10 ani incoace, presedintele PSD Navodari, Nicolae Matei daruieste angajatilor sai rechizite pentru copii.
"Viceprimarul care-l va inlocui pe Constantin Dimitriu va fi ales de Consiliul Local si va fi unul dintre consilierii locali ai PSD", a declarat ieri, in mod categoric, primarul Dumitru Nicolae.
Consiliul Local Navodari, reprezentat prin presedintele de sedinta, Matei Nicolae, a solicitat ieri, in mod oficial, protectia politiei pe perioada desfasurarii sedintei programate azi, de la 16.30 si pana la ora 24.00.
google-analytics.com