Primarul Dumitru Nicolae a raspuns ieri atacurilor venite din partea sefului Comisiei de urbanism din cadrul Consiliului Local, consilierul local PC Eugen Gavan, care l-a acuzat ca nu vrea sa aplice regulamentul privitor la modul si conditiile in care sint montate panourile publicitare in oras. Mai mult, Eugen Gavan si-a aratat nemultumirea fata de faptul ca edilul sef al urbei nu a tinut cont de nota pe care a primit-o de la Comisia de urbanism si in care se arata ca pe str. Domneasca trebuie interzisa publicitatea stradala de orice fel, rezultatul fiind doar disparitia a trei panouri publicitare.

"Ceea ce a solicitat consilierul local Eugen Gavan se poate realiza doar printr-o hotarire a Consiliului Local, care trebuie sa aprobe ca pe str. Domneasca sa nu mai fie amplasate panouri publicitare. Interesul este altul. Se doreste interzicerea amplasarii panourilor publicitare pe str. Domneasca pentru ca o firma din Bucuresti, la care este actionar Cristofor Durbaca, sa faca un anumit sistem de publicitate. Nu se poate ca toate panourile din oras sa fie ale lui Cristofor Durbaca", sustine edilul sef al urbei.

Primarul Dumitru Nicolae a mai afirmat ca, in cazul adoptarii unei hotariri de consiliu local care ar interzice amplasarea panourilor publicitare, ar trebui sa ia o hotarire si in privinta celor 700.000 de lei care se primesc din reclamele de pe panouri.