Cautare

2489 de rezultate pentru "nastase" (3.04 secunde)
Hollande si Nastase, vorbitori la Sorbona (Autor : ... Locul acestei dezbateri cu trimiteri la rolul datoriei si constiintei obligate sa supravietuiasca si in perioadele negre ale istoriei nu foarte indepartate ma obliga sa readuc in atentie situatia lui Adrian Nastase.
Cine se teme de Adrian Nastase?
ADRIAN NASTASE implineste 64 de ani. Familia, in vizita la Jilava Fostul premier Adrian Nastase, care executa o pedeapsa de patru ani de inchisoare intr-un dosar de coruptie, implineste astazi 64 de ani. ... Familia fostului premier urmeaza sa-l viziteze pe Adrian Nastase in inchisoare.
In prima faza, favorizat a fost Adrian Nastase - cotat, in jurul orelor 15.00, cu sapte procente in plus fata de Traian Basescu. In scurta vreme insa, prognozele (provenite in special din zona CURS si INSOMAR) au diminuat avansul lui Nastase la 1-2 procente.
Primele amabilitati neconforme cu respectul cuvenit sefilor au fost schimbate chiar intre Ion Iliescu si Adrian Nastase. Astfel, invitat de Iliescu sa ia cuvantul in calitate de "tovaras”, Nastase a tinut sa-i sugereze colegului mai varstnic ca timpul sau a cam trecut:
Singura confruntare directa din campania pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale dintre candidatii ramasi in cursa - Adrian Nastase si Traian Basescu - s-a consumat miercuri seara la televiziunea publica.
daca Dan Voiculescu il lasa pe Nastase fara PUR, degeaba se mai aliaza UDMR cu PSD deoarece, singuri, de abia depasesc 40 de procente.
Amenintat de spectrul schimbarii din functie de catre Alianta D.A., presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a apelat la Curtea Constitutionala pentru a ramane al treilea om in stat.
Liderul junilor pesedisti, Victor Ponta, a trecut cu arme si bagaje de partea lui Adrian Nastase, dupa ce l-a criticat de cateva ori pe acesta, reprosandu-i ca nu vrea sa aiba contracandidati la postul de presedinte executiv al PSD.
Adrian Nastase si Antonie Iorgovan s-au impacat la sfarsitul saptamanii trecute. ... Vineri, la sediul central al PSD, Adrian Nastase l-a intampinat pe Antonie Iorgovan cu mana intinsa si cu formula “considera ca a venit portarul partidului“.
Cei doi lideri ai PSD, Adrian Nastase si Ion Iliescu, se afla in campanie electorala prin tara in vederea Congresului din aprilie.
Dupa ce si-a vazut interesele deconspirate din bunavointa unor "buni" colegi de partid - dar pe care s-a incapatanat sa nu ii faca publici, desi a recunoscut ca ii banuieste, Adrian Nastase a sustinut ieri o conferinta de presa (de fapt, o declaratie de presa) prin care a incercat sa justifice mostenirea de la matusa Tamara.
Totodata, Oprescu a dezmintit faptul ca in spatele acestei decizii s-ar afla Adrian Nastase. ... Candidatura fara implicarea lui Nastase Pe de alta parte, Oprescu a declarat ca se simte jignit de informatiile despre o presupusa implicare a lui Adrian Nastase in aceasta intentie inca nematerializata.
Fostul premier Adrian Nastase ti-a depus marti dimineata dosarul de candidatura la Secretariatul general al PSD.
Pe 22 iunie este ziua de nastere a lui Adrian Nastase (n. ... Ulterior, in februarie 2008, Nastase si-a recastigat pozitia fruntasa in PSD, unde ocupa acum functia de presedinte al Consiliului National. Este casatorit cu Dana Nastase si are doi copii:
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, spune ca ziua in care Traian Basescu a fost ales presedinte al Romaniei va ramane in memoria romanilor precum ziua de 11 septembrie 2001 in istoria SUA, aratand ca Romania in timpul mandatului acestuia "a fost vlaguita de un razboi romano-roman".
Adrian Nastase considera ca presedintele Basescu are un plan de a mentine PDL la putere.
De la alegerile din 2000 pana in vara lui 2002, presedintele Iliescu a adoptat o pozitie mai degraba pasiva, ceea ce a dat idei partidului condus de Nastase, cum ar fi scuturarea de sub controlul cotrocenist printr-o manevra abila:
Adrian Nastase, avertisment dur pentru PSD Adrian Nastase, prezent in emisiunea Q&A realizata de Alexandra Stoicescu, a tras un semnal de alarma pentru PSD in apropierea alegerilor parlamentare din toamna.
De ce nu doreste Adrian Nastase sa candideze pentru presedintia PSD impotriva lui Ion Iliescu?
google-analytics.com