Antena 3 : ADRIAN NASTASE implineste 64 de ani. Familia, in vizita la Jilava
Fostul premier Adrian Nastase, care executa o pedeapsa de patru ani de inchisoare intr-un dosar de coruptie, implineste astazi 64 de ani. Familia sa este asteptata in aceasta dimineata sa-l viziteze la Penitenciarul Jilava.
Familia fostului premier urmeaza sa-l viziteze pe Adrian Nastase in inchisoare. Andrei Nastase a anunțat in urma cu cateva zile despre acest lucru, atunci cand si-a vazut tatal la Curtea de Apel, cand Adrian Nastase a fost adus in fata judecatorilor pentru infatisarea legata de un spor de pedeapsa pe care il cer procurorii DNA.
Andrei Nastase a spus atunci ca regreta faptul ca tatal sau celebreaza aceasta zi dupa gratii.
De altfel, Ion Cazacu, avocatul lui Adrian Nastase, a declarat vineri ca fostul premier a mai scris o carte in inchisoare si, pe langa aceasta, mai are in lucru inca una.
Fostul prim-ministru a fost condamnat de doua ori la inchisoare cu executare, in dosarele "Zambaccian" si "Trofeul Calitatii".

AmosNews: ADRIAN NASTASE SI CELE DOUA ROMANII
Coincidenta sau, in ziua in care aniverseaza implinirea a 64 de ani, Adrian Nastase face cadou simpatizantilor sai o noua carte.
Un volum masiv intitulat "Cele doua Romanii". S-ar putea crede ca de acolo, unde inca mai este, din motive pentru care tot mai multi cred ca apartin altor coduri decat cele ale Codului Penal, Adrian Nastase se rafuieste cu adversarii sai - politici sau personali - pe care ii plaseaza intr-un alt spatiu virtual decat cel in care se afla el.
Nu este nici pe departe vorba despre asa ceva. Gandirea si filosofia fostului premier sunt mai profunde si mai aplicate. Ele vizeaza fenomenul schizofreniei politice care face imposibila abordarea dintr-o perspectiva unitara a obiectivelor de fond ale unei natiuni care doreste sa depaseasca stadiul unei politici rudimentare...